Şimdi Ara

BÖLÜŞÜRSEK TOK OLURUZ, BÖLÜNÜRSEK YOK OLURUZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı zihniyetler ile bir olacağıma yok olmayı tercih ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: porsche911gt2

Bazı zihniyetler ile bir olacağıma yok olmayı tercih ederim
    Kim bu zihniyetler ?
  • Kütahyalı 77 kullanıcısına yanıt
    Neden sordun ki ona göre mi destekleyeceksin yorumumu.

• Hayır tabiki, sadece merak ettim bu arada herkes özgür

Senin gibi 24 saat cenabet gezenle mi bölüşcez tepecikli

yeni emekli maaşları 1000 tl neyini bölüşecek adamcağız.
    ülkenin %90 yoksulluk sınırında sen neyi bölüşmekten bahsediyorsun .

Slogan atmak kolay. Bölünsek nolacak . Açlığımıza çare olacaksa yüze bölünmeyede razıyım.
  • Akapeliler, fetocular ve tüm din kotarıcıları temizlenirse bütün oluruz :)
  • Orası biraz zor zaten ülkenin yarısı AKP militanı ve Tek Adam sevdalısı

Geberip gitsinler o zaman ah.mak osmanlılar gibi :) herkes hak ettiğini alır. Karıları kızları yunan ve ingiliz tarafından tecavüze uğradıkça öğrenirler, acı iyidir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akhenra -- 26 Ağustos 2019; 20:28:34 >
  • Ne alaka ? Savaşmı var ?

Türkiye'de maden varmı? Enerji kaynağı varmı? Yaşanacak güzel ve verimli topraklar varmı? Var o zaman gelişememiş, kendini koruyamayan, uyduruk dinlere ve ideolojilere kendini hapsetmiş aciz her topluma savaş gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akhenra -- 26 Ağustos 2019; 20:29:46 >
  • biraz akıl biraz mantık....

bir söz duyunca hiç mi değerlendirmiyorsunuz onu...

fetöcününü teki "iyi" dediğini önce bunun neresi iyi diye düşüneceksin.

Lafın önünü arkasını hiç değerlendirmeden aaaaa demek düşünmeden yapılan yorumlar ne kadar kolay tuzağa düştüğünüzün delilidir.

Kiminle bölüşeceğim ve neyi bölüşeceğim. nereye kadar hangi şartlarda bölüşeceğim. Ben bölüşürken o ne yapacak? bu sorulara neden cevap aramıyorsunuz?

Duruma göre bölüşme değil, bütünü kendinde toplama zorunluluğunu nereye koyacaksınız?

lokma mı... bölüşülecek olan

o zaman suriyelileri neden göndermek istiyoruz... afganlardan pakilerden neden rahatsız oluyoruz?

Vatan mı bölüşeceğim...

Seni gidi şerefsiz seni.... Bu vatan hiç bir şekilde hiç bir şart altında ne bölünür nede teşebbüs edenlere sınırsız izin verilir. Çok istiyorsan çıkar dürüst olursun gerekeni yaparsın. bizde yaparız o zaman.

işte kütahyalı gibi birinden beklenecek olan ve götürmek istediği soru.

Fetöcüden ne beklenir ya huuuuu!!!!

15 temmuzda yapamadıklarını şimdi başka oyunlarla yapmak istiyorlar.

Kiminle neyi ne kadar miktarda ne kadar zaman süresince vb. sorular her türlü öğüt adı altında ki sözlerde değerlendirilmezse böyle aptala düşersiniz.

• Kardeş beni Fethullahçı göstermeye niye çabalıyorsun ? Ya ben derdimi anlatamıyorum ya senin kafan basmıyor anlamıyorsun acaba hangisi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77

Kardeş beni Fethullahçı göstermeye niye çabalıyorsun ? Ya ben derdimi anlatamıyorum ya senin kafan basmıyor anlamıyorsun acaba hangisi ?
    ben kardeşimn değilim önce onu bil. Derdini gayet güzel anlatıyorsun. Fetö teröristine fetö terör örgütü yazamayacak kadar intisablısın. Daha ne olsun. Bir konu açıyorsun, aynen geçmişte hangi intisap mantığı ile terör yapmışsan, aynı mantık üzerine. Daha ne olsun. Sende ne olduğunu bil. Ne kendini ne de bizi kandır.
  • Madem beni kardeşin olarak görmüyorsun o zaman sana arkadaşım diyeyim :) Arkadaşım sadece ben değil belki ülkenin yarısı Muhammed Fethullah Gülen ve adamlarının darbe teşebbüsünde bulunduğuna inanmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77

Madem beni kardeşin olarak görmüyorsun o zaman sana arkadaşım diyeyim :) Arkadaşım sadece ben değil belki ülkenin yarısı Muhammed Fethullah Gülen ve adamlarının darbe teşebbüsünde bulunduğuna inanmıyor
    Arkadaşında değilim. İllaki bir sıfatla hitap etmene gerek yok. Nickim belli.

BU ülkenin yarısı fetönün darbe yapmadığına inanıyorsa (sana göre) zaten bitmiştir.

Sizin görüşlerinizin ne kadar sakat olduğunu bu düşüncende de anlıyoruz. Hala kendinize bulaşan 250 şehidin kanını kabul edemiyorsunuz.

Kötüsünüz.. vatan millet ve insanlık düşmanısınız... öyle bir takım akıl oyunları ile kendinizi kandırabilirsiniz. O sizin sorununuz. Bizim öyle bir derdimiz yok.

Ancak beni ilgilendiren o yarısı veya diğer yarısı değil. Ben kendimi bilirim. Fetöyüde fetö tipi her türlü tarikatı veya Türk devletinden başka bir aitlik tanıyan her oluşumu ret ederim. Hain olarak nitelendiririm. İte it demekten de gocunmam.

Türk devletinin fetö tipi şerefsiz hainlerle mücadelesi tarihin her döneminde sürmüştür. Her daim zaferle ayrılmayı bilmiştir. Emin ol yine zafer Türk Milletinin olacaktır.

Bu yazımdam sonra artık seninle olan her türlü forum münasebetimde bitmiştir. Başkaları dikkate alsın diye yazdığım bunca yazıdan sonra artık dikkate almayan varsa kendileri bilir.

Sen fetö yoluna ben kendi yoluma.

• Tepecikli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet ?

• Güle güle Edmurt Husserl kardeş adam Tepecikli dedi ve gitti :)

Gitti mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.