Şimdi Ara

Bölüm Sonu Canavarı'nın Mobil Sitesi Yenilendi! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
4.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok modern bir arayüz olmuş elinize sağlık.
  • son yıllarda gördüğüm en iyi mobil site tasarımı diyebilirim.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • hiç beğenmedim eskıden daha sadeydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bellatrix_Lestrange

Şu dh ye bir app getirin ne güzel olur

Tam da bunu düşünüyordum
  • Çok hoş olmuş.Mobil sürümdeki eksiklikler giderilmiş.Darısı DH'nin başına.

Bu arada söylemeyi unutmuşum.Son zamanlarda gördüğüm en şık mobil sitelerden biri.Numan hocam döktürmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FERFEROS -- 27 Eylül 2012; 10:56:53 >
  • Gayet güzel olmuş.Gözle görülür şekilde gelişme var mobil sürümde.

• Sanırım aramayla ilgili sorun var. İlgilenilirse çok sevinirim. Ayrıca çok beğendim yeni mobil siteyi. Çok daha göze hitap eden ayrıca kullanışlı olmuş.
  • APPLE VE ANDROID e APP GELSIN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cekici bir gorunum saglanmis fakat eskisi daha rahat kullaniliyordu
  • Tema iyi ama bi sorun onceden haberler bolumunde sayfada 15 civari haber gosteriliyordu ve sonraki sayfalara gecebiliyorduk simdi ise 5 haber gosteriliyor haberler bolumunu duzeltiniz lutfen
  • Alışırız, biraz kullanıp öyle değerlendirmek lazım, cık eskisi daha iyiydi demek kolay, emeğe saygı lütfen
  • iOS ve Android uygulamasını bekliyoruz.
    Hem DH için hemde BSC için

• quote:

Orijinalden alıntı: num

Herkese merhaba,

Bu arayüz şimdilik yalnızca iPhone ile tam uyumludur, bilginize.
    Yakın zamanda duyarlı (responsive) css ile tüm mobil cihazlar ile sorunsuz görüntülenebilir hale getireceğiz.

Ayrıca henüz yayına alınmamış birçok yenilik bulunmakta, önceki versiyon ile sizi daha fazla sıkmamak için bir an önce lanse ettik.

Beğenmeniz ümidiyle,
    Sevgiler...

Kim ne derse desin apple almış gene
  • Orijinalden alıntı: num

Herkese merhaba,

Bu arayüz şimdilik yalnızca iPhone ile tam uyumludur, bilginize.
    Yakın zamanda duyarlı (responsive) css ile tüm mobil cihazlar ile sorunsuz görüntülenebilir hale getireceğiz.

Ayrıca henüz yayına alınmamış birçok yenilik bulunmakta, önceki versiyon ile sizi daha fazla sıkmamak için bir an önce lanse ettik.

Beğenmeniz ümidiyle,
    Sevgiler...

Benim android telefonum var hiç sorun yok resimlerdekinin aynısı bi ayarla oluyor
    browser(tarayıcı) dan ayarlara giriyoruz android spy dan iphone yada ipad i seçin oluyor :)
  • Yeni sürümü beğendim. Özellikle videolara ulaşabilmemiz iyi olmuş, eski sürümde video hep sıkıntıydı. Yalnız beğenmediğim bir kısım var; ana sayfa, haberler vs. seçenekler bannerın üzerinde kötü olmuş bence, banner üstte seçenekler altta olsa daha iyi olurmuş. Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ama standart dışı olmuş kullanımı.

Bu arada Galaxy S2'de Dolphin kullanıyorum, sayfanın görünümü screenshotlardan farklı değil.

• tablette site beş para etmez gözüküyor bence tablet versiyonunu düzeltin lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Tema iyi ama bi sorun onceden haberler bolumunde sayfada 15 civari haber gosteriliyordu ve sonraki sayfalara gecebiliyorduk simdi ise 5 haber gosteriliyor haberler bolumunu duzeltiniz lutfen

Merhabalar, ana sayfada haberler sekmesinin altında yer alan "daha fazla haber"e tıklarsanız sayfa yenilenmeden aşağı doğru haberlerin açıldığını görebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.