Şimdi Ara

#####BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ BURAYA TOPLAŞSIN#### (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
1
Favori
9.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ugur876

quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

Arkadaşlar.Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tarih bölümünü 2010'da kazandım ve bıraktım.Tecrübelerimi sizinle paylaşacağım.Dikkatli okumanızı tavsiye ederi.
    Bu arada DAMLA yurdunda kaldım.

İstanbul ve İzmir gibi hayat dolu, büyük şehirlerden gidenlere öncelikle geçmiş olsun dilerim.İşiniz çok zor.
    Küçük şehirlerden gelenler ise çok mutlu oluyorlar.
    Okul fiziki anlamda oldukça iyi.Kampus büyük.İstediğinizde kullanabileceğiniz yarı olimpik yüzme havuzu dahi var.
    Havası çok güzel, sabah kampuste gezinti yapmak filan çok güzel.Okulun ormanı var istediğinizde gidip stres atabilirsiniz.

Arkadaş ortamı kuramazsanız Bolu merkezde yapılacak hiçbir şey yok.
    Bolu esnafı ve ev sahipleri çok aç gözlü.Ev fiyatları pahalı.
    Halkı zengin olduğunda doymuş, ucuza bişey vermezler.

Gelelim Damla yurduna.
    10 numara bir yurttur.Cemaat yurtlarına kendini kaptırmamak isteyenler burayı seçsinler zira diğer yurtlar cemaatin.
    Eğer bokunu çıkarmazsanız yediğinize, içtiğinize karışmıyorlar.
    Yemekleri vs gayet iyi.Sahipleri çalışanları on numara insanlar.
    Ben sene ortasında bırakmama ve senetleri olmalarına rağmen hiç bir sorun çıkartmayıp beni mağdur etmediler.Öperek sarılarak ayrıldık.
    Yalnız işinizi sona bırakırsanız, burada yer kalmıyor.

Sorusu olanlara yardım edebilirim.Mutlaka atladığım bir şeyler vardır.

damla yurdunda kalacam ben de tıp fakültesine ya da o kampüse servis var mı ulaşım hakkında bilgi verir misin?

Var.Servisler Karaköy denen bir duraktan kalkıyor ve bu durak Damla'ya 3-4 dk uzaklıkta.Ulaşım sorunu yok için rahat olsun.

• konu güncel hazır yakalamışken arkadaşlara soru sorabiliriz.
  • Özet: Okumak, başarılı olmak isteyenler için ideal bir üniversite, şehir.
  • Ev Arkadaşı Arıyorum Bilginize ilgilenen olursa kendimi tanıtabilirim !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXSquaLLXx

Özet: Okumak, başarılı olmak isteyenler için ideal bir üniversite, şehir.

Gölköy kampüsündeki yurtkur yurtları hakkında bi bilgin var mı acaba ? bolulu olarak vardır tabikide rica edyorm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgasavaskurt

quote:

Gölköy kampüsündeki yurtkur yurtları hakkında bi bilgin var mı acaba ? bolulu olarak vardır tabikide rica edyorm :)

Soruların nedir bende iibf öğrencisiyim ve gölköy yurdunda kalıyorum yardımcı olmaya çalışırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quarell

quote:

quote:

Soruların nedir bende iibf öğrencisiyim ve gölköy yurdunda kalıyorum yardımcı olmaya çalışırım

Merhaba benim birkaç sorum olacaktı.

Yurda dönüş saati nedir çok sıkıntı olur mu ?
    Mimarlar için çizim masaları var demişti arkadaşım,gerçekten var mı ?
    Banyo-tuvalet her odada var mı ?
    Yemekleri genel olarak ne durumda ?

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Teşekkür ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahm-@

quote:

quote:

quote:

Merhaba benim birkaç sorum olacaktı.

Yurda dönüş saati nedir çok sıkıntı olur mu ?
    Mimarlar için çizim masaları var demişti arkadaşım,gerçekten var mı ?
    Banyo-tuvalet her odada var mı ?
    Yemekleri genel olarak ne durumda ?

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Teşekkür ederim...

yurda normalde giriş saati 11 ancak siz bunu biraz esnetebilirsiniz bir sorun teşkil etmez kabaca 12 diyelim
    mimarlar için evet etüt odalarında çizim masaları bulunuyor pek fazla olmasada yanılmıyorsam 2 tane olması gerek
    her odada mevcut
    yemeklerde bol çeşit oluyor gün içinde bazı hocalar öğlen yemeği için yurda geliyor zaten yemekler güzel

• @Quarell Cevap için teşekkür çok ederim.
  • quote:

quote:

quote:

odalar kaç kişilik oluyo.. benyonun odanın vs konforu için ne söyleyebilirsin ?
  • Erkek ev Arkadaşı Arıyorum Bilginize ilgilenenler ulaşsın bana .. biraz acil
  • Boluda 2. senem işletme okuyorum Gölköy yurdunda kalıyorum sorularınız varsa yardımcı olayım :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

odalar 4 kişilik.banyo odanın içinde işte oda arkadaşların eğer temiz olursa konforlu olur diyebiliriz :) odada 2 tane çalışma masası mevcut diğer 2side etüt odasında mevcut ayrıca her yatak yanında ufak komidin mi deniyor ne deniyor bilmiyorum şimdide 3 çekmeceli komidin var. sandalye sayısını söyleyemeyeceğim biz gittiğimizde ilk 3 taneydi sene sonu 6 tane bıraktık etüt odasından alırsınız bol bol sorun olmaz :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

odalar 4 kişilik.banyo odanın içinde işte oda arkadaşların eğer temiz olursa konforlu olur diyebiliriz :) odada 2 tane çalışma masası mevcut diğer 2side etüt odasında mevcut ayrıca her yatak yanında ufak komidin mi deniyor ne deniyor bilmiyorum şimdide 3 çekmeceli komidin var. sandalye sayısını söyleyemeyeceğim biz gittiğimizde ilk 3 taneydi sene sonu 6 tane bıraktık etüt odasından alırsınız bol bol sorun olmaz :)

peki 2 kişilik oda yokmu içinde ? :) ve ilerleyen zamanda istediğin kişilerle kalma imkanımız olur mu ?
    ve internet durumu fiyatları nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfred_94 -- 26 Ağustos 2012; 14:55:37 >

• yüksek ü. erkek yurdunda yer kalıyor mu? yoksa girmesi zor mu?
  • 2 kişilik oda yok hepsi standart 4 kişiliktir. dönem içinde boş oda bulursan arkadaşınla birlikte dilekçe verip çıkarsın olmadı dönem sonunda verirsiniz ayarlanır o. internet çalışmıyor cafe var yurtta wirelessda var ancak çekmiyor o yüzden ben vınn kullanıyorum. yer kalıp kalmaması durumuna bişey diyemem ancak kızlara oranla erkeklerin girme hakkı daha kolay
  • ilk defa kayıt olanlar için harç falan yatırmak gerekiyomu para mara işte. arkadaşım telaş yapmış biraz
  • okula 2012-2013 dönemi için yeni kayıt olacakların yanında götüreceği evraklardan biride banka dekonto olacaktır. yani harcı yeni kayıtlar,kayıt olmadan önce yatıracak kayıt sırasındada okula teslim edecektir.
  • arkadaşlar benim yeğen kazandı iibf yi burada özel erdem öğrenci yurdu varmış bilgisi oln varmıdır... bilgilendirirse çok sevinirim saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mclearen

arkadaşlar benim yeğen kazandı iibf yi burada özel erdem öğrenci yurdu varmış bilgisi oln varmıdır... bilgilendirirse çok sevinirim saygılar

Fethullah hocanın cemaat yurtlarından biridir.

FEM Dershanesinden, üni kazanan öğrenciler, bu yurda yönlendirilir.

Odalar 5 kişilik, odalarda kablosuz internet bağlantısı yok.

Her akşam sohbet yaparlar.

Her öğrencinin başına bir "ağabey" verirler.

Yurt içinde internet kafesi vardır. Saati 1 lira.

Ligtv var.

Yemekleri güzel değilmiş.

* Yeğeniniz rahatına düşkün biriyse, bu yurdu tercih etmeyin bence.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.