Şimdi Ara

####BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ 2015 GİRİŞLİLER### (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
5
Favori
5.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampüsün içinde bulunan erkek yurtlarının kontenjanı ne kadar hemen doluyor mu
  • Chemistry (English)
  • Kaiken kullanıcısına yanıt
    Geçen dönem erkekleri merkezde bulunan yurtlara alıp, kampusteki yurtları kızlara özel yaptılar. Fakat kampuse de yeni yurt binaları inşa edildi. Erkekler burada kalacak büyük ihtimal. Yeni yurt tıp fakultesi ve saglik myo'ya yakın olmakla beraber eğitim, fef, iibf, besyo ve güzel sanatlar fakültesine ulaşmak için ring servisiyle 3-4dk'lık bir mesafe var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaiken

Kampüsün içinde bulunan erkek yurtlarının kontenjanı ne kadar hemen doluyor mu

Doluyor kyk özel yurtlar pahali olduğu için herkes kyk başvuruyor o yüzden kapasitede kısıtlı zaten ama yeni yapılan ek binalar inşallah o sıkıntıyı giderir ben geçen sene öylesine başvurdum 600.yedek oldum ben zaten evde kalıyorum gitmicektim zaten ama merak ettim işte ama daha aramadılar bile en son 350. Yedek girmişti Mayıs ayının başında idi oda.

• Yurt konusu bayağı sorun o zaman hocam açıkta falan kalmayalım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaiken

Yurt konusu bayağı sorun o zaman hocam açıkta falan kalmayalım :D

Aile durumunuz çok iyi ise yüksek yedekler de olabilirsiniz benim gibi.Düşük bir yedek gelirsede misafirhanelerde kalabilirsiniz sıranıniz gelene kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan1677 -- 24 Temmuz 2015; 15:06:45 >
  • furkan1677 kullanıcısına yanıt
    anladım teşekkürler
  • up
  • güncel
  • Beyler okulla ilgili sorularınızı alabilirim ayrıca okulumuzun mevcut bir Amerikan Futbol takımı bulunmaktadır gelmek isteyen aklında bulunan olursa yine bana ulaşabilir
  • Kazanan arkadaşları tebrik ediyor ve hoş geldiniz diyorum. Türkçe öğretmenliği kazananları ayrıca. Kuru yer buldukça bol bol fakültenin önünde otlayacaksınız, voleybol ve tavla oynayacaksınız. Bölümle ilgili sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNK19506

okul kampüs şehir hakkında bilgi verir misiniz?

Kampüsü 10 numaradır orman içinde kampüs işte kış gelmeden millet kendini çimenlere atar. Kışları sert geçer ama fazla uzun da sürmez.
    Merkezi gelişmiştir ama küçüktür tabii büyükşehirden geliyorsan bir alışma süreci yaşarsın. Ama her yeri öğrenci eğlence mekanı doludur. Canlı müzikleri de eksik olmaz. Trafiğe kapalı izzet baysal caddesi bolunun istiklali diyebiliriz. Tabii çok çok daha yolu var istiklal gibi olması için
    Esnafına dikkat et esnafı cimriliğiyle paragözlülüğüyle meşhurdur. Bolu şu an da gaysafimillhasıladan en çok pay alan il yanlış hatırlamıyorsam. Yani yerlisi çok zengindir. Öğrencileri severler ama yolmaktan da geri durmazlar.
    Yurt olarak sıkıntı var. Ben ilk sene damla erkek öğrenci yurdunda kaldım fena değildir ama çok pahalı ne yazık ki. Ha eğer ben cemaat yurdunda da kalabilirim diyorsan o başka. Onlar ucuz sayılır. Üniversitenin kampüsünde kendi yurdu var. Ayrıca kyknın da hem kampüste hem merkezde yurtları var kampüsün giriş kısmına da büyük bir yurt kompleksi yapılıyordu o da bu sene tamamlanacak galiba ama bunlara girmek tamamen şans işi ve hiçbirine de girmeni tavsiye etmem bir an önce 2. Sınıfta eve çıkmaya bak.
    Canın sıkılmaz. Benim dersler çok yoğun zaman buldukça arkadaşlarla bisiklet kiralayıp kampüsün oradaki gölköye bisiklet sürüyoruz. Kampüsün izci kulübünün düzenlediği kamplara katılıyoruz. Bolu da yeşillikten bol şey yok nasıl olsa
    Üniversite ile şehir arası 9 km belediye otobüsü kalkış durağından 25-30 dkda varıyor kampüse

Eğer atladığım bir şey varsa mesaj at mutlaka elimden geldiğince yardımcı olurum.

• Tecrübeli olarak her türlü soruya hazırım yurt okul kampüs eğlence vb

• Tip icin yerlesim yerleri uzakmis sanirim, nereyi onerirsiniz?

• Merhaba arkadaşlar ben de bu üniversiteyi kazandım. Kampüsün içerisindeki yarı özel yarı devlet olan erkek öğrenci yurduna yerleşmek dediğiniz gibi çok düşük bir ihtimal mi, buraya güvenmeyip özel yurtlara mı bakmalıyız ? Eğitim fakültesi hakkında da bilgi verebilir misiniz, zorluk derecesi,hocaların durumu vs. ? Ayriyeten 5 ağustosa kadar ön kayıt yaptırmalısınız diyor üniversitenin öğrenci işleri sayfasında cuma günü aradım fakat açmadı öğrenci işleri sayfasını buldum ön kayıtın tc.no, baba adı, doğum tarihinin giriyorum kullanıcı gözükmüyor diye hata veriyor e zaten biz oraya kayıt olmak için girmiyor muyuz bu hatayı anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spee-D

Kazanan arkadaşları tebrik ediyor ve hoş geldiniz diyorum. Türkçe öğretmenliği kazananları ayrıca. Kuru yer buldukça bol bol fakültenin önünde otlayacaksınız, voleybol ve tavla oynayacaksınız. Bölümle ilgili sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım.

Eğitim fakültesinde Türkçe Öğretmenliği hakkında da bilgi verebilir misiniz, zorluk derecesi,hocaların durumu vs. ?
  • TriLi T kullanıcısına yanıt
    hocam baya aydınlatıcı oldu zamanınızı ayırdığınız için çok teşekkür ederim.aklıma takılan bir soru olursa sorarım sağolun
  • AnnaTorv A kullanıcısına yanıt
    Benim ikinci yılım. Gayet rahat geçersiniz ilk yılı. Aslıhan ve Kürşad Hoca'ların kendilerince kuralları var. Onlar sıkabilir biraz. Konular zaten lisenin devamı gibi. Aslıhan Hoca'nın derslerinde derse katılımınız olursa ve dersi dinliyormuş gibi davranırsanız sizin yararınıza olur. Kürşad Hoca ise ölümüne yazı yazdırır. Kolunuza kuvvet. Genel anlamda yatarak geçer ilk yıl. Ama çalışıp ortalamanızı yüksek tutmanızı öneririm. Sonraki yıllar üstümüze binen yük artacakmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spee-D

Benim ikinci yılım. Gayet rahat geçersiniz ilk yılı. Aslıhan ve Kürşad Hoca'ların kendilerince kuralları var. Onlar sıkabilir biraz. Konular zaten lisenin devamı gibi. Aslıhan Hoca'nın derslerinde derse katılımınız olursa ve dersi dinliyormuş gibi davranırsanız sizin yararınıza olur. Kürşad Hoca ise ölümüne yazı yazdırır. Kolunuza kuvvet. Genel anlamda yatarak geçer ilk yıl. Ama çalışıp ortalamanızı yüksek tutmanızı öneririm. Sonraki yıllar üstümüze binen yük artacakmış.

Osmanlı Türkçesi dersinde zorlandınız mı ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.