Bildirim
Bold 9900 Açılıp Kapanıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: skahvecioglu
Merhaba arkadaşlar
Birkaç ay önce Bold 9900 aldım ikinci el olarak garantisi de devam etmekte cihazın.. Cihaz vodafone çıkışlı olup İzmir'deki bayiiden alınmış, şu sıralar durmadan kendi kendini resetliyor bu konuda ne yapabiliriz?
Servis olarak nereye göndereceğiz bu cihazı?
günde ortalama kaç kere resetliyor kendini ? -
quote:
Merhaba arkadaşlar
Birkaç ay önce Bold 9900 aldım ikinci el olarak garantisi de devam etmekte cihazın.. Cihaz vodafone çıkışlı olup İzmir'deki bayiiden alınmış, şu sıralar durmadan kendi kendini resetliyor bu konuda ne yapabiliriz?
Servis olarak nereye göndereceğiz bu cihazı?
Teleservice. Geçmiş olsun şimdiden. -
Gunde uc dort defa yapiyr bunu, tam telefon caliyir elime aliyoeum acacagim tel resetliyor kendini -
quote:
Gunde uc dort defa yapiyr bunu, tam telefon caliyir elime aliyoeum acacagim tel resetliyor kendini
yazılım güncellemeyi denedinizmi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Tribettin
quote:
Gunde uc dort defa yapiyr bunu, tam telefon caliyir elime aliyoeum acacagim tel resetliyor kendini
yazılım güncellemeyi denedinizmi ?
Merhaba,
Yazılımı son sürüm şu an güncelleme bulmuyor belki wipe etmek işe yarar ama çok uğraştıracak diye korkuyorum. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Tribettin
quote:
yazılım güncellemeyi denedinizmi ?
Merhaba,
Yazılımı son sürüm şu an güncelleme bulmuyor belki wipe etmek işe yarar ama çok uğraştıracak diye korkuyorum.
1 saatinizi almaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon çalmadan kapanıyor neden
- engellenen çağrı ne demek
- bu imei numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir
- whatsapp rehber senkronizasyonu
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- firmware nedir
- reklam virüsü nasıl temizlenir
- snapdragon 680
- bimcell numara taşıma
- exynos 2400
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X