Şimdi Ara

Boksta uzun rakibe karşı nasıl dövüşülür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar boyum 175, 185 civarındaki uzun boksörlere karşı dövüşmek için verebileceğiniz tavsiyeler var mıdır


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam gerçekten zor iş. Ama bu işin üstadının tonlarca videosu var. Mike Tyson. 178 boyu ile 185-190 lık devleri devirdi. Gardını alıp, hafif dizleri kırıp, giriyor rakibin dibine, genelde önce bir kaburgaya ardından tak yüze. Sağlam kaburgaya gelen darbelerde çoğunlukla istemsizce rakip gardını düşürüyor. Kaburgalarda kas olmadığı için sağlam alınan darbelerde çok rahat çatlayabiliyor.


    Benim başıma geldi. Trainingteydik, hoca yüzden aşağısı serbest dedi. Benim rakip, hoca böyle dedi diye direk göbeğine kapanıyor, yüzü açıkta. Normalde yasak. Dirseklerinle koruman lazım gerçek kavgadaymış gibi, yoksa kendini geliştiremezsin. Neyse karşılıklı abanıyoruz. Bunun darbeler benim karna, kaburgalara geliyor, adam abanıyor ama baktım acıtamıyor, çok takmıyorum o yüzden, ben yine dirseklerle koruyorum. Sonra bir iki darbede bir ince batma hissi geldi, yine sıcağı sıcağına çok umursamıyorum. Yarım saat sonra soğuma antremanında bir baktım mekik çekemiyorum. Sonra geceleri yatıp kalkamaz oldum, sonra hastaneye gittim meğer çatlamış. 2 ay çok fena batmıştı. O yüzden kaburgalar hiç hafife alınacak bir yer değil. Güçlü rakip boş bırakıyorsa, abandın mı çatlatırsın, sonra adam ister istemez yüzünü boş bırakır.

  • benim boyum 165 benden uzun boylu kişileri yumruk ile dövebiliyorum bence önemli olan hiç bir şekilde fırsat vermemek yerinde mekik çekmemelisin çok hızlı olmaslısın hareketlerinle ve az harektle çok şiddet ağırlığında vurmannı tavsiye edebilirim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.