Şimdi Ara

BOKS MU? KUNG FU MU? AİKİDO MU? KARETE Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kick boks, MMA (pek bulunmuyor) veya muay thai yapmanı şahsen dövüş sporlarıyla ilgilenmiş biri olarak ÖNERİRİM...

Onun dışında kung-fu felan eğer yıllarını ayırmayacaksan bomboş iş...
  • Kafaya darbe derken,müsabakalara katilmadigin surece kafana pek darbe almazsin...
    Antrenman sırasında ufak darbeler olabilir belki ancak onunda bir zararı olmaz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: havacı27

zaman geçsin istiyorsan fark etmez, güçlü görüneyim istiyorsan body, mafya işlerine bulaşayım istiyorsan boks, profesyonelleşmek istiyorum diyorsan vücut tipine göre biri

mafya boks alakası ne hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gus Fring kullanıcısına yanıt
    Hocam 1gb boş alan kaldi almaz o kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır, kim demiş boks sağlıksız diye? Hangi sporu yaparsan yap sakatlanabilirsin hatta yanlış bişey yaptığından hayatını bile yitirebilirsin. Bi kere boks seni en çok zinde tutan sporlardan biridir. Sadece yumruk savurman yetmez, ip atlaman, şınav çalışman, savunma yapman ve iskiv yapman gerekir. Bak demir mike a adam hala taş gibi ayakta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SABO tuvaletterliği

quote:

zaman geçsin istiyorsan fark etmez, güçlü görüneyim istiyorsan body, mafya işlerine bulaşayım istiyorsan boks, profesyonelleşmek istiyorum diyorsan vücut tipine göre biri

pro olursan çıktığın 2. maçtan sonra ceket altından tabanca göstermeye başlarlar
  • quote:

quote:

quote:

pro olursan çıktığın 2. maçtan sonra ceket altından tabanca göstermeye başlarlar

illegal dövüş mü diyorsun hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

illegal dövüş mü diyorsun hocam

hayır yasal maçlardan bahsediyorum, katıldığın maç yasaldır ama bu tür olayları yaşarsın onu diyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.