Şimdi Ara

Boks ile ilgili filmler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önerebileceginiz konusu boks ile ilgili olan filmler nelerdir?

Rocky,Million Dollar Baby,Cinderella Man gibi bilinenlerden daha çok bilmedigim güzel filmler arıyorum..

geçen gün cine5te hapisane de geçen bir film vardı(adını hatırlayamıyorum) izleyemedim o filmi bilen ve izleyen varsa ismini yazarsa çok sevinirim..

• _____________________________
    www.orbitalled.com
  • Boks sporunu sevmem ama Cinderella Man dehşetengiz bi filmdi yaw.
  • Kız Dövüşü - michelle rodriguez.şimdi baktım ismine.
    i9 10900k@5Ghz | Asus Rog RTX 3090 OC 24Ghz | Asus ROG Strix XG27UQ 4K 144Hz HDR | MSI MPG Z490 Gaming PLUS 4800Mhz OC | G-Skill 32GB Trident-Z RGB 3600Mhz CL16 | Samsung 2x2TB 970 EVO NVMe M.2 SSD | XPG Levante 240mm RGB | Corsair 850W RM850 80+ Gold | COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB | Corsair K70 Cherry MX Low Profile Speed RGB | Logitech G Pro X 7.1 | Logitech G Pro Hero 16k DPI | SS QcK Heavy XLarge
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saolun..

iki filme de bakacagım..yanlız hocam o capon filmi crying fist olmasın??

evt.fist miş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 26 Temmuz 2006; 8:28:50 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalipso -- 26 Temmuz 2006; 12:53:39 >

Orjinalden alıntı: Roxette

Valla Milyon Dolarlık Bebek müthişti.

he walla

GalataSaray
  • yazılmayanlardan;

Raging Bull; imdb'de 70. sırada, tamamıyla boksla alakalı değilmiş gelmiş geçmiş en iyi film oldugunu iddaa edenler var, izlemeye değer, ben de aldım listeme

The Champ; bu da direk boksla alakalı değil galiba, olsun izle sen yine de

Orjinalden alıntı: r7brtpires

yazılmayanlardan;

Raging Bull; imdb'de 70. sırada, tamamıyla boksla alakalı değilmiş gelmiş geçmiş en iyi film oldugunu iddaa edenler var, izlemeye değer, ben de aldım listeme

The Champ; bu da direk boksla alakalı değil galiba, olsun izle sen yine de

eyw. bi indirelim

Robert De Niro, Joe Pesci, Martin Scorsese

arşivlik bir film özellikle de niro'nun gençlik yıllarındaki en iyi performansı..
  • LORD un dediği Girlfight - Kız Dövüşü güzel bi film..Bende tavsiye ederim.. Benim arşivde Joe & Max var.. film efekt olarak ve dövüş sahneleri olarak pek ii diil ama tarihi bi anlamı var.. Nazi Almanyasının boksörü ve Amerikalı Zenci boxor..Ancak Alman boksör Hitler den pek hoşlanmıyo ve Nazileride sevmiyo.. Zaten filmin sonundada iki boksör sıkı bi dost oluyolar.. Bunun dışında Will Smith 'in Muhammed Ali 'nin hayatını oynadığı Ali filminide tavsiye ederim.. Aklıma geldikçe yazarım

• ali'yi izlerken çok sıkılmıştım yawf
    özellikle afrika'da geçen sahneler bitmek bilmedi, film gereğinden fazla uzundu, 3saate yakın

Orjinalden alıntı: r7brtpires

ali'yi izlerken çok sıkılmıştım yawf
    özellikle afrika'da geçen sahneler bitmek bilmedi, film gereğinden fazla uzundu, 3saate yakın

• Against the Ropes var ama senin beğenceğin bir türden değil diye düşünüyorum ^_^

Meg Ryan ve Omar Epps oynuyor. Ben çok beğenmiştim filmi
    |NFL 09:CE|Assassin's Creed|Assassin's Creed 2|Assasin's Creed: Brotherhood|Assassin's Creed Revelations:CE|Assassin's Creed III: Join or Die|CoD:BO| Red Dead Redemption|LittleBigPlanet|Bad Company 2|PES 09|PES 10|PES 11|PES 13|Fifa 10|GTA 4|Batman:AA|Fight Night Round 4|Sports Champions|Star Wars: Force Unleashed|GT5:P|
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lirva

Against the Ropes var ama senin beğenceğin bir türden değil diye düşünüyorum ^_^

Meg Ryan ve Omar Epps oynuyor. Ben çok beğenmiştim filmi
    Meg Ryan ve boks

tüy siklete bile girmez hocam

ama severim kendilerini bu filmi de indirecekler listesine ekliyorum umarım kolay bulunur

Orjinalden alıntı: RccP

önerebileceginiz konusu boks ile ilgili olan filmler nelerdir?

Rocky,Million Dollar Baby,Cinderella Man gibi bilinenlerden daha çok bilmedigim güzel filmler arıyorum..

geçen gün cine5te hapisane de geçen bir film vardı(adını hatırlayamıyorum) izleyemedim o filmi bilen ve izleyen varsa ismini yazarsa çok sevinirim..

The Hurricane olmasın.
    http://www.imdb.com/title/tt0174856/
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.