Evet evet, ta kendisi. Tabii elleri ters tutuyorum ben, yukarıda olan eli önde tutuyorum genelde. Alışması zor bir gard mı?
lennoz lewisin reach avantajı vardı senin de öyle fiziksel olarak üstünlüğün varsa alabilirsin diğer türlü pek işe yaramaz gbi
Daha çok Roy Jones'a sardım bu aralar. Gard almamayı planlıyorum, çünkü gardım cidden zayıf.
bol bol muhammed aliyi izlemen lazım o zaman reflekslerinin ve tekniğinin mükemmele yakın olması lazım çok zor bi stil
Muhammed Ali'yi şovmen olarak görüyorum, o adamın Parkinson hastalığına yakalanması da şovmenliğinin bir örneğiydi. Bilerek darbe yiyen birini ne kadar sportmen görebilirim bilmiyorum. Roy Jones iyidir bu noktada ya :D Her ne kadar yaşlanıp çökmüş olsa da.
senin anlaşılan biraz aklın karışmış, bugün örnek olarak aldığın roy jonesin stillinin mucidi alidir şovmen filan demişsin de profesyonel boks da şov hep vardı her zaman da olucak ki daha çok kitlelere hitap edip daha çok cirolar dönsün boks daha çok izlensin.
alinin bilerek yumruk yediğinden bahsedip olayı parkisyona bağlamışsın ali hiç bir zaman bilerek yumruk yemedi tarzı gereği tam tersi ilk dönemlerinde yüzünü yumruk değdiribilen boksör sayısı azdır sonny liston gibi üst düzey bi boksör bile aliye yumruk atamamıştır adam akıllı parkisyon hastalığıda boksla, darbe pek bi ilgisi yok bana aliden başka parkisyon olmuş kaç tane boksör gösterebilirsin
gelmiş geçmiş en iyi sporcu diye gösterilen, bu sporun üstadı bi adama sovmen demen biraz saçma kaçmış
Şu an için boks camiasının fazla içinde değilim ama gözlemlediğim kadarıyla karşısındakini kaale almama, alaycı tavırları vesaire böylesine efsane bir boksöre yakışmıyor. Kollarını arkada birleştirip yumruk yemeye başladığı bir maç hatırlar gibiyim, internette arayıp buraya atacağım.
Roy Jones ve Ali hakkında söyledikleriniz doğru ama, Ali arada bir şovun dozunu fazla kaçırıyor, benim yorumum bu en azından.
Şimdi efsaneleri raflarına geri kaldırıp, kendi soruma gelecek olursam;
Şu anda o iğrenç başlangıç gardını almaya devam mı etmeliyim yoksa adımlamadan itibaren gardsız mı devam etmeliyim öğrenmeye? Gardsız adım atarken çok rahatım, ne ağırlık dengem, ne ayaklarım şaşıyor. Ama gard alınca odağım kayıyor ve bocalıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme