Şimdi Ara

BOĞAZIMDAN KAN GELDİ (YARDIM) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
27.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: byalfa

babam doktor ,okuttum .akciger kanseri ya da bronsektazi olabilr dedi.gogus hastaliklari bolumune git

teşekkürler hocam, sabah yine kan geldi şuanda ise balgam geliyor, yarın şişli etfale randevu aldım göğüs hastalıklarına
  • allah şifa versin kardeş umarım kanser verem falan yoktur. eğer bu ciddi hastalığın yoksa buda sana ders olsun bidaha sigara içme. günde 1 paket ne yaw yuh.
  • Geçmiş olsun umarım önemli birşey çıkmaz.
  • inşallah önemli birşey yoktur, sigarayı da bırakcam zaten zor nefes alıyorum şuanda bile yarım yarım alıyorum nefesi
  • sen hala gitmedin mi kardeşim ? koş acile
  • Sonuçtanda bizi haberdar et şimdiden geçmiş olsun.
  • Gecmis olsn dmeyi unutmusum :s
  • Günde yaklaşık 1paket sigara içiyorum ve 7senedir sigara kullanıyorum demişsin

Böyle devam edersen sonun yakın kardeş.. Acı ama gerçek kusura bakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TRioN-

Sonuçtanda bizi haberdar et şimdiden geçmiş olsun.

etcem kardeşim yarın sabah 8de randevum var bakalım ne çıkacak, herkese iyi dilekleri ve düşünceleri için teşekkür ederim
  • Ciğerlerini tamamen dolduracak kadar nefes al.Sonlara doğru ciğerinden bir hırıltı geliyorsa zatürredir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenderX5

Ciğerlerini tamamen dolduracak kadar nefes al.Sonlara doğru ciğerinden bir hırıltı geliyorsa zatürredir.

yarıya bile dolduramıyorum ve daha nefes alırken tıkanıyorum, arka arkaya 3-4 öksürük geliyor ve nefesim kesiliyor hocam sanki kriz geçiriyor gibiyim

ardından da balgam çıkartasım geliyor, bir parça balgam çıkıyor sonra ise kan geliyor, resmen tükürüğüm bile kan.

yarın bakalım doktor ne diyecek, aç karna gitcem belki kan tahlili de yapar

edit: hırıltı 2gündür var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syruse -- 1 Ağustos 2010; 15:46:36 >
  • Benim babamında kan gelmişti iş yerinde bayılmıştı verem dediler ama iyileşti çok şükür. Umarım değildir senin ama öyle olursada çok üzülme tedavisi var Geçmiş olsun.
  • bişey olmaz korkma yani ama doktora git
  • Doktora git geçer ama sigaraya devam edersen en fazla 2 yıl yaşarsın sanslıysan 4-5
  • Dostum daha 3-5 gün önce dayım aynı şikayetle doktora gitti ve bronşit teşhisi koydular, kan geldi diye telaşlanma çok, çünkü bronşit olduğun zaman da kan geliyor, yalnız dikkat et bronşit zatürreye çevirmesin. Hastaneye git bi baksınlar, için rahat etsin. Bir de dayıma sigarayı azalt demiş doktor. En azından iyileşene kadar azalt hatta mümkünse hiç içme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelâg -- 1 Ağustos 2010; 20:12:01 >
  • Kafanı rahat tut ve yanında birisi mutlaka bulunsun aniden bayılırsan falan hastaneye götürür en azından GEÇMİŞ OLSUN
  • öksürük şiddetliyse ve bademcik operasyonu geçirmediyseniz bademcikleriniz öksürük şiddetinden dolayı zarar görmüş olabilir dolayısıyla kan bademciklerinizden geliyordur bir ihtimal.. diğer ihtimale gelince söylememe gerek yok ciddi birşeyde olabilir en kısa zamanda doktora gorunmelisiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 1 Ağustos 2010; 23:46:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

öksürük şiddetliyse ve bademcik operasyonu geçirmediyseniz bademcikleriniz öksürük şiddetinden dolayı zarar görmüş olabilir dolayısıyla kan bademciklerinizden geliyordur bir ihtimal.. diğer ihtimale gelince söylememe gerek yok ciddi birşeyde olabilir en kısa zamanda doktora gorunmelisiniz..

inşallah ilk ihtimaldir hocam
  • Gittn mi doktra
  • Acil şifalar diliyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.