Şimdi Ara

boğaziçili bilgecan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-2 hafta önce arkadaşı olduğunu söyleyen birisi virüs kapıp yoğun bakımda olduğunu söylemişti. Nedir son durum bilen var mı muhabbetim yok ama forumdan isim olarak hatırlıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• O cocuk psikolojik olarak sikinritiliydi birden fazla hesabi vardi kendisidir belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açan bendim kendisi benim arkadaşımdı.Deli damgası vurmanız hoş olmamış hele ki sağlık durumu bu şekilde olan biri için.İnsanlığınızdan utanın.

Merak edip konuyu açan arkadaş
    Ne yazık ki durumu iyi değil.Sınava falan da giremedi hâliyle.Beklemediyiz bizde ,dua etmekten başka bir şey elimizden gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mrtgnriii

Konuyu açan bendim kendisi benim arkadaşımdı.Deli damgası vurmanız hoş olmamış hele ki sağlık durumu bu şekilde olan biri için.İnsanlığınızdan utanın.

Merak edip konuyu açan arkadaş
    Ne yazık ki durumu iyi değil.Sınava falan da giremedi hâliyle.Beklemediyiz bizde ,dua etmekten başka bir şey elimizden gelmiyor.
    Hocam biraz detay verir misiniz nasıl kapmış ve başka bir sağlık sıkıntısı falan mı vardı? Genç yaşına rağmen neden ağır geçiriyor acaba merak ettim.

• Mrtgnriii M kullanıcısına yanıt
    Oooweee duyar kasma üstümden bilgecan bu sensen sal artik forumu bu arada ki buyuk ihtimal sensin.

Geçmiş olsun

Hâlâ yoğun bakımda mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Betül hoca biyoloji
    3 yıl önce açıldı
    TOBB ETU EE mezunuyum
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam nereden nasıl kapmış inanın bilmiyorum.Bizde ailesinden öğrendiğimiz kadarıyla biliyoruz.
    Kendisiyle de iletişim kuramıyoruz bilinci kapalı.

Bir dönem kilosunu kafaya takmıştı kız mevzusu yüzünden çok hızlı kilo vermişti ,kendini aç bıraktığı için karaciğerinde rahatsızlık meydana gelmişti .Antidepresan vb çeşitli ilaçlar kullanmış bir dönem ondan dolayı da tekrar çok hızlı kilo almıştı.Hatta bir kaç ay görüşememistik yüz yüze ,bir kaç ayın ardından onu gördüğümde tanıyamamıştım.
    Kalbinde yağlanma oluşmuş.Damar tıkanıklığı tarzı bir rahatsızlığı da vardı.Hepsi üst üste gelmiş sonuç bu.
    Teknik olarak tam bilgiye sahip değilim.Ailesinden ve diğer arkadaşlarından öğrendiğim kadarıyla bildiklerim bu kadar hocam.

• Utanman gereken bir insanlığın yokmuş.
    Bir daha mesajına cevap vermem.

Aynen tam bilgiye sahip degilmissin arkadasi kendin gibi detayli bir post olmus neyse forumdaki newlerle oynamaya devam et oglum yardim al yardim forumda kisildin kaldin.

forumun trollden anası gibildiği için troll zannediyordum bu konuları kb hocam

çok üzüldüm gerçekten umarım sağlığına kavuşur , sağlık olsun da sınav mınav yalan
    Suan ben bile fake hesap olabilirim dikkat edin hesaplari arasi kendisiyle konusacak derecedeydi.

• Bu adam sanırım geçen sene mi ne yine post atmişti ben kardeşiyim kendisi öldü möldü. İnanmayın bogazicili bilgecan olmuş çankırı karatekinli bilgecan
  • Mcyusuf/bilgecan dede/mcyusufun abisi/mrtngriii hocam bi doktora görünmenizi tavsiye ediyorum, durum ciddi gibi

Çok geçmiş olsun . Umarım sağlığına kavuşur tez zamanda

• Stewartteoremi kullanıcısına yanıt
    hahaha mcyusuf du nicki di mi abisiyim öldü möldü yaziyordu foruma ruh hastasi xD
    Bu hesapta beni ifsa eden birisini canlandirdigim bir hesap listeye ekleyin hocam.

• Ben hala troll olduğunu düşünüyorum. Troll değilse güç kuvvet diliyorum kendisine.

https://forum.donanimhaber.com/silinsin--132183122

Bu konuda var bak xD adam 2.5 senedir forumda hâlâ milleti kekliyor ya asflşasşlf.
  • Yalancı çoban misali olmuş olabilir. Üzerine gitmeyin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.