Şimdi Ara

Boğaziçi Yönetim Bilişim Sistemleri mezunu ne kadar maaş alır? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
26.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Synyster®

Ne yaptınız hocam

bolumdeyim.

@napolyon94 Turkiye'de yasiyorsun, babadan fabrikamiz da yok ne yazik ki. O yuzden bolumu secerken alacagim maasi da goz onunde bulundarak zorundayim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: well-disguised

quote:

Ne yaptınız hocam

bolumdeyim.

@napolyon94 Turkiye'de yasiyorsun, babadan fabrikamiz da yok ne yazik ki. O yuzden bolumu secerken alacagim maasi da goz onunde bulundarak zorundayim.

Yo sen hasirt dye maas soruyorsun. Istihdam , piyasadaki talep isi surdurulebilecek sehirler ve okulun yapisini sormayip direk ma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

quote:

Orijinalden alıntı: well-disguised

quote:

Ne yaptınız hocam

bolumdeyim.

Yo sen hasirt dye maas soruyorsun. Istihdam , piyasadaki talep isi surdurulebilecek sehirler ve okulun yapisini sormayip direk ma

Sececegim bolum hakkinda burada pek de bilgi sahibi olmayan adamlara degil, direkt olarak mezunlara sordum. Ailemden aldigim terbiye sebebiyle sordugum sorular arasinda elbette maasi yoktu. Onu da buradakilerin tanidigi vs.'si varsa onlardan ogrenmek istedim. O yuzden fazla zorlama sana buradan bir sey cikmaz.

• Çok saçma bir soru kendini geliştirmene bağlı
    Ben sivas ybs mezunuyum ama okul boyunca hep kendimi geliştirmeye daha iyi olmaya çalıştım.
    4. sınıfa yeni başladığımda ise turkcell'de işe başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: telebreathe

quote:

Orijinalden alıntı: ahmtbrk58

Çok saçma bir soru kendini geliştirmene bağlı
    Ben sivas ybs mezunuyum ama okul boyunca hep kendimi geliştirmeye daha iyi olmaya çalıştım.
    4. sınıfa yeni başladığımda ise turkcell'de işe başladım

Hocam ybs hakkında detaylı sorularım olacak, yardımcı olabilir misin rica etsem?

pm atabilirsin
  • Yanlış anlamayın da kendini geliştir diye bir dalga yok adam Boğaziçi mis diyor.İşini sevsin yeter
  • operator11 kullanıcısına yanıt
    madem 980 tl alacak niye 4 sene okumuş sen ne kullanıyon
  • matfakiri M kullanıcısına yanıt
    burayı kazanan varmı yada burda okuyan?
  • Merhaba Genç Arkadaşlarım ; Bu Bölümü okumak isyen arakadaşlarım var ise... öncelikle Teknoloji meraklısı ve Sürekli Yönetme Arzusuna sahip bir karakteri olmalı

Ben Şahsım Bilgisayar Teknoloji ve Programlama mezunuyum sonra AÖF işletmeyi bitirdim. halk dilinde işe yaramaz 2 yıllık mezunuyum...Ama Ben Hep Aksini Düşündüm..." BÜYÜK İNSANLAR" her zaman küçük yerlerden temeli sağlam atarak bulundukları pozisyonlara gelmişlerdir. Şunu Bilmelisinizki Devlet Memuru Olmak İstiyen Bu Bölümü düşünmesin ! İŞLETME VE BİLGİSAYAR PROGRAMLAMA Mezunu olarak özel sektörde bu iki mesleğe vakıf insan çok az bulunur ve bu iki mesleki bilgiye sahip insanlar büyük veya küçük firmalarda vazgeçilmez konumundadırlar...! Bu Bölümü Hakkıyle bitirenler firmalarda Şirket Yönetimine ,Muhasebe departmanına,Bilgi işlem departmanına hakim insanlardırlar...Orta Düzeyli Kendinisini Geliştirmiş bir kişi en azından 2.000 TL MAAŞ+SSK+YEMEK+ŞİRKET ARACI+EK PERFORMANS ÜCR V.S İşe başlamış olur. Bu İki Mesleğe Hakim İnsan Dışarda Havası , Cebinde Parası olur.
    Kendini daha fazlasıyla geliştiren kişi firma hacmine göre 5.000 TL- 20.000 TL arası ücretlerle çalışır... +olarak Kendi OFİSİNİZİ AÇIP bu iki alanda firmalara danışmanlık yapabilir Bulunduğunuz şirkettede işinize devam edebilirsiniz. " YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ BU İKİ MELEĞİ BİR ARAYA TOPLUYOR ".

----- TEK BAŞINA BİR YAZILIM MÜHENDİSİ , BİR BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ, İŞLETME , İKTİSAT MEZUNU ---- ŞİRKETE FAZLA DEĞER KATMAZ...
    AMA BİR " YBS" MEZUNU ŞİRKETİ FİNANSAL ANLAMDA GELECEK ANLAMDA UÇURABİLİR.

YBS MEZUNU
    ----------
    YAZILIM MÜH
    BİLGİSAYAR MÜH.
    İŞLETME
    İKTİSAT
    İSTATİSTİK
    HALKLA İLİŞKİLER
    ULUSLAR ARASI TİC
    PAZARLAMA
    İNSAN KAYNAKLARI
    BİLGİLERİNİN TÜMÜNE SAHİP.... FAZLASI VAR SİZ İSTİYEREK VE SEVEREK BU BÖLÜMÜ OKUYUN TİCARİ YAZILIMLARDA KENDİNİZİ GELİŞTİRİN FARKI GÖRÜRÜSÜNÜZ.

• sa şu an lise son ögrencisiyim konuyu bidaha açacak olursam tanıdığınız mezun olan çalışan vs var mı bölüm okuması zor mu nasıl genel bilgi lütfen çok ihtiyacım var. not: sadece boğaziçinde okumak istiyorum çünkü diğer üniversitelerde işsiz kalmaktan korkuyorum acıkcası.

saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.