Şimdi Ara

sil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB5DF7EA3 -- 14 Şubat 2023; 13:49:45 >

• bu nasil mumkun olabilir ki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BuzzLightyear22 kullanıcısına yanıt
    sil

Okulun kendi yurtları var, kyk ya bağlı olmayan. Bunlarda depremzede kalacak diye bir bilgi gelmediği için sınırları zorluyorlar öğrencilerin isteği doğrultusunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yök'ü dinlememe gibi bi durum yok. Okullar Yök'ten talep ediyorlar böyle bir durumu

• musallat oldunuz bana

• Okulumun bu ayrıcalıklı ve kudurtucu tarzına bayılıyorum aynı ben

Ağlayarak günlüğüne yazabilirsin bu durumu bu arada xD

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sil babuşşşşş
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt

hocam önceki konum zaten okulların online olmaması üzerineydi niye ağlayayım. bu konuyu boun özelinde açma sebebim ilk açıklama boundan geldi. başka okuldan gelse o dinlemedi diye açacaktım desteklediğim şey de bu zaten. ve doğru karar bence

ama sorun şu bu okul için 2 yıldır ak parti siyasi olarak kan döküyor. bu kararı nasıl aldıklarını da merak ettim. hem cumhurbaşkanı hem yök aksini derken. bence boun'un bu kararı diğer ünileri de etkileyecek

• bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt

hala hayal aleminde yaşıyo sil okulundan yakında online haberi gelir kendini hazırlamaya başla.

• Penguen Gunter kullanıcısına yanıt

uzun zamandır gördüğüm en zavallı ucubesin. yüz yüze olacağını hocaların bizzat teyitlemesine rağmen hala online diyorsun; covid zamanı online bekledin, şimdi de depremden medet umacak kadar aşağı bi yaratıksın. senin iş yine yattı. 3 yılın çöpe gitti otur buna ağla.

az önce bizzat teyitlediğim bilgiyi buraya da yazayım, mail bölümden bir arkadaşa atılmış. tarafımdan teyitli. Bounlu arkadaşlar müsterih olsun sil 

''Xxx merhaba sabah sabah yazdim ama kayit donemi diye biraz yogunluk var. Bunu gecen donemki sinif arkadaslarina iletirsen sevinirim. Ben derslerimi derslikte isleyecegim gecen donem oldugu gibi sinifta dersimiz olacak gelebilirler ama online egitim gibi bir karar da oldugu icin siniftan yayin acarim muhtemelen daha once o sekilde yapmistim. Cok ani oldugu icin su an dusunme sansim olmadi ama online takip sansi da olacak. Bu mesajimi direk forwardla istersen.

Cok tesekkurler,

xxx''

SENİN ALGILAR YİNE YALAN OLDU, KÖPEKLER İSTEDİ DİYE ATLAR ÖLMEZ

-Mircea Lucescu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bounlukizaraniyor -- 14 Şubat 2023; 9:49:49 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.