Şimdi Ara

Boğaziçi'ni kazanır mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun süredir sınav için hazırlanıyorum hocalarım arkadaşlarım sürekli olarak Boğaziçi cepte tarzı konuşuyorlar benimle fakat ben nedense pek güvenmiyorum kendime sınav sonuçlarımı ve şu an ki durumumu yorumlarsanız cidden çok sevinirim beni tanımayanlardan da durumumu görmek istiyorum
    sene başından beri sınav sonuçlarım:
    27 ekim finale doğru: 470 tm dershane 4. sınıf 4.
    30 ekim töder t.geneli: 433 türkiye 3751
    13 kasım ygs:411 dershane 228. sınıf 1.
    13 kasım lys:420 dershane 4. sınıf 1.
    2 aralık finale doğru:483 dershane 3. sınıf 2.
    18 aralık ygs:432 dershane 177. sınıf 1.
    24 aralık lys:441 dershane 1. sınıf 1.
    29 aralık özel ygs:437 dershane 66. sınıf 1.
    12 ocak özel ygs:447 dershane 95. sınıf 1.
    13 ocak finale doğru:474 dershane 2. sınıf 1.

konu olarak ygs

türkçe(yazım,noktalama,ses bilgisi kaldı)
    mat1 ve sosyal bitti
    fenden ders almaya geçen hafta başladım 15-25 arası yapıyorum

konu olarak lys
    mat2 yazın integral dışında bitirmiştim tekrar kısa konu çalışmayla soru çözüyorum 45 civarı yapıyorum
    geo analitik tamamen duruyor çok yavaş ilerliyorum 20-25 arası yapıyorum
    edebiyat cumhuriyet dışında bitti 50 civarı geliyor
    coğ1 bitti 22-24 yapıyorum

15 tatilde genel ygs tekrarı yapıcam

artık durumumu öğrensem fena olmaz

• Ego tatmini yapacaksınız sanırım? Evet,bu gidişle kazanırsınız..
  • Aferin sana madalyami istoyorsun ?
  • Boğaziçi'nin bölümüne göre de değişir. Bir elektrik-elektronik mühendisliği var. Bir de kimya mühendisliği var. Ne istediğine bağlı açıkcası. Ayrıca ne istediğini belirtsen de şu anda yaptığın netlere göre çok bir şey söylenemez. Finale doğru denemeleri yalandır zaten. Onların pek bir önemi yok.
  • amaç ego tatmini veya madalya değil sadece arkadaşım veya hocam olmayan kişilerden ne durumda olduğumu öğrenmek
    bu arada söylemeyi unutmuşum tmciyim boğaziçi işletme-iktisat-siyaset üçlüsünü istiyorum en az 450 almam lazım hedef 460
  • Ne istediğine bağlı pdr mi psikoloji mi iktisat mı işletme mi ?
    Bir de tam olarak netlerini yazabilirsen daha sağlıklı olur gibime geliyor.
  • hocam özel denemelerden o sonuçları aldıysan rahat ol :) özel denemelerde ygs yle alakası olmayan zor sorular var.Hedefin için iyi durumdasın bu saatten sonra bu netleri düşürmemek için gayret et gerisi gelir zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethal_ -- 21 Ocak 2012; 0:21:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legendery

Ne istediğine bağlı pdr mi psikoloji mi iktisat mı işletme mi ?

son sınavı yazayım o zaman
    türkçe 38d 2 y
    sosyal 38d 2 y
    mat1 37d 3y
    fen 15 net
    mat2 45d 5y
    geo 23d 7y
    ede 50d 6y
    coğ 24d
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartmanland_77

quote:

Orijinalden alıntı: Legendery

Ne istediğine bağlı pdr mi psikoloji mi iktisat mı işletme mi ?

son sınavı yazayım o zaman
    türkçe 38d 2 y
    sosyal 38d 2 y
    mat1 37d 3y
    fen 15 net
    mat2 45d 5y
    geo 23d 7y
    ede 50d 6y
    coğ 24d

batucan78 in dediği gibi hedefin için gayet iyi durumdasın, bundan sonrası bu net ve puanların altına düşmemek olacak.. saygılar
  • bi sıkıntı olmaz kazanırsın diye düşünüyorum.
  • ygs ye aban derim arkadaşım bogazici ne gitmisti 430 ygs puanı vardı ve eacılar arasında bu onu çok öne geçirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BruceLee93

ygs ye aban derim arkadaşım bogazici ne gitmisti 430 ygs puanı vardı ve eacılar arasında bu onu çok öne geçirdi.

hangi bölüme gitti?lys sini bilmiyorum ama boğaziçi tm bölümlerine girmek için ygs5 ten bi 450 civarı yapması lazım.
  • Şu aralar böyle sacma sapan cok fazla konu acılıyor 2 ay var puanım su kac puan alırım ? Bu nasıl bir mantıkdır yahu . Arkadasım biz senin kapasiteni nerden bilebiliriz ? Temelini nerden bilebiliriz ? Bundan sonra nasıl calısacagını ve diger etmenleri bilemeyiz . Bu iş insanın kendinde bitiyor asla ve asla insanların senin hakkında dediklerine kulak asma . Kendini en iyi yine sen biliyorsun sonucta . Calıs kazan hadi basarılar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mccarteqz

quote:

Orijinalden alıntı: BruceLee93

ygs ye aban derim arkadaşım bogazici ne gitmisti 430 ygs puanı vardı ve eacılar arasında bu onu çok öne geçirdi.

hangi bölüme gitti?lys sini bilmiyorum ama boğaziçi tm bölümlerine girmek için ygs5 ten bi 450 civarı yapması lazım.

siyaset bilimi ve ulusarası iliskiler.
  • Bende bogazici istiyorum.ygs lerimiz nerdeyse aynida benm lys ler daha kotu. sen mezundun galiba türev integral falan biliyorsun . bende onlar yok . zaman lys mat 4 y 3 bostu ornegn .cog 19 falandi. hayirlisi inşallah kazaniriz.bnada hocalarim cok rahat kazanırsın falan diyorlar da henüz bende o kadar güvenemiyorum kendime :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lşlş

Bende bogazici istiyorum.ygs lerimiz nerdeyse aynida benm lys ler daha kotu. sen mezundun galiba türev integral falan biliyorsun . bende onlar yok . zaman lys mat 4 y 3 bostu ornegn .cog 19 falandi. hayirlisi inşallah kazaniriz.bnada hocalarim cok rahat kazanırsın falan diyorlar da henüz bende o kadar güvenemiyorum kendime :)

umarım kazanırız ikimizde bende integral analitik ve cumhuriyet sıfır şu an yanlışlar ordan çıkıyor hep
    ygsden 450 üstü alsam güvenirim kendime ama şu an mezun olmanın verdiği psikolojik baskı var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.