Şimdi Ara

Boğaziçi İşletme Mezunları Neci Olarak Çalışıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
3.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tam bir ters indikatörsün troll  

• bogazici isletme mezunu birinin 50kdan altı baslayacagını sanmıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt

beğenmediğiniz fikirlere trol demek güzel bir şey olmalı sadece mezunlara sorun diyorum özellikle burada işe başlayanların big4 te olma oranlarını hesaplayın

öyle rüya ettiğiniz gibi olaylar yok keşke mezun biri olsa da burada daha açıklayıcı olsa

• xd

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mckinsey bile şu an 30-35 binle veriyor ve girilmesi en zor yer temmuzda dövizin artmasından dolayı belki artar ama yıl sonu kesin güncellenir 

zaten çoğu kişi mba yapmaya falan gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 7 Haziran 2023; 20:57:2 >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Ya mckinsey nasıl 30 35 veriyo usta ? Elimde net bir data yok da mümkün değil lan, 2019 yılında 15k civarları ile baslanıyodu diye hatırlıyorum. Koskoca mckinsey 30 veriyorsa yandık, kaynak da ankaratıplı. Bilen arkadaslar teyitlesin

MCKİNSEY 30-35 Mİ ALSJSĞDJDSP
    2500 dolar veriyordu yeni mezuna en az.

kanka boun işletmede okumak üst insan göstergesi bence.
    boun işletmeyi duyunca kucagında tavsan gibi zıplayacak bir suru koklu okul mezunu guzel kız var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: masumbiröğrenci

Ya mckinsey nasıl 30 35 veriyo usta ? Elimde net bir data yok da mümkün değil lan, 2019 yılında 15k civarları ile baslanıyodu diye hatırlıyorum. Koskoca mckinsey 30 veriyorsa yandık, kaynak da ankaratıplı. Bilen arkadaslar teyitlesin

2019 yılında 15bin civarlarında başlatma olayı yok 2019 için (1500-2k dolar alıyordu zaten) seni ilk 2 yıl başlatmıyor tam, mckinseyin çalışma olayından çok uzaksın anlaşılan

ilk olarak business analyst olarak işe başlarsın yine sektörün üzerinde başlarsın big4deki gibi değil 30-35binle (yeni şu anki kurla 35-40 olmuştur ama tl olarak veriyorlar ama dövizi iyi miktara denk geliyordu)

sonra 3 sene başarılı olursan mba yapmaya gidersin amerikaya

5 sene tecrübe ile associate olursun ve o zaman 10bin dolardan fazla maaş alırsın ama amerikada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 7 Haziran 2023; 21:6:52 >

Alıntı

metni:
    mckinsey bile şu an 30-35 binle veriyor

EXCUSE-MOI ????????

Alıntı

metni:
    temmuzda dövizin artmasından dolayı belki artar

NEYYYYYY

Alıntı

metni:

????????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Killing Road

Alıntı

metni:
    mckinsey bile şu an 30-35 binle veriyor

EXCUSE-MOI ????????

Alıntı

metni:
    temmuzda dövizin artmasından dolayı belki artar

NEYYYYYY

Alıntı

metni:

????????

başarılı olan her kişiyi mba ya gönderiyorlar çoğu kişi saçma olmuş

6 ayda bir artma olayı artık her sektörde var, Türkiyede olduğundan dolar verme olayı yok tl cinsinden veriyorlar

dolar 17-18 kurundan dolayı 30binden alıyordu kur şu an 23  

• masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt

Bu elemani engelledigim icin ne yazdi bilmiyorum ama kendisi troll, bosuna prim verme. Su an kinsey’in yeni baslayani o yazdigin paralardan fazla aliyor.

• @bounlukizaraniyorv2

mckinseye kabul edildim yalanınız ortaya çıkınca benBoğaziçi İşletme Mezunları Neci Olarak Çalışıyor  (kabul alsanız bile artık ret gelecekler çünkü bu kadar büyük mülakatlardan sonra böyle birini ben de almam onların almamasını çok normal)

1500 dolar alıyor analyst sanıyor musun 5bin dolar aldığını Boğaziçi İşletme Mezunları Neci Olarak Çalışıyor 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 7 Haziran 2023; 21:39:23 >
  • https://www.glassdoor.com/Salary/McKinsey-and-Company-Turkey-Salaries-EI_IE2893.0,20_IL.21,27_IN238.htm

glassdoordan da bakabilirsin

2023 yılında girilmiş tüm veriler burada mevcut hepsi de aynı yıllık 240bin tl

business analyste (ilk 2yıldaki olacağın unvan) verdiği ayda 30bin bile değil buraya göre

fazla uçmayın Boğaziçi İşletme Mezunları Neci Olarak Çalışıyor  orada çalışana sorun ya da o sizi daha iyi bilgilendirir

-------------

asıl maaşlar mba sonrası başlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 7 Haziran 2023; 21:45:51 >

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

puhhahahh ulan ılk defa pandanın bı bolumle alay ettıgını goruyorum sasırdım pandadan beklemezdım

• Boğaziçi İşletme Mezunları Neci Olarak Çalışıyor

• Boğaziçi İşletme Mezunları Neci Olarak Çalışıyor

• marmara iktisat mezununun boun çıkışlı birisiyle kinsey gibi üst düzey firmalarda rakip olması için ne gibi donanımlar edinmesi lazım

veya böyle bir ihtimal var mı?

@The Killing Road @bounlukizaraniyorv2

Maaslar hala unofficial olsa da dolara endeksli, kamu mu bu 6 ayda bir zam yapsin. 2k dan biraz daha fazla giriş maaşı. 40k filan olmasi lazim sene basinda su an fikrim yok

Mba o kadar rahat yapılan bisi diil cok pahalı ayrica, mckinseyde ivyde mba yaptirmaya gönderme gelenegi vardir ama cok zor, sonra zaten 2 sene de uste deli gibi calistirir

• oguz uygun kullanıcısına yanıt

Ne yalan soyliyim pek ornegim yok (0) bu konuda, ama mezuniyet sonrasi icin %99.9 okul irkciligina ugramak muhtemel (mckinsey ozelinde), olasi bir master veya tecrube sonrasi isler tersine donuyo olabilir ama pek bilgim yok basta dedigim gibi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.