Şimdi Ara

Boğaziçi İşletme derslerimi sayar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Marmara İşletme'de 2.sınıfım. Bölümüm Türkçe ama TOEFL puanım çok yüksek. Yani istediğim okulun hazırlık sınavını çok rahat geçebilirim. Bu sene YKS'ye gireceğim ve Boğaziçi'ne yetecek puanı alacağımı düşünüyorum. Marmara'dan kaydımı sildirip Boğaziçi'ne kayıt yaptırdığım durumda, hazırlık sınavını da geçersem derslerimi sayarlar mı? Yoksa en baştan mı başlamak zorunda kalırım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• bu konuda karar fakülteye bağlı diye biliyorum ancak marmara türkçe boğaziçi ingilizce olduğunu için saymama durumları olabilir. okulla iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz

• Çoğu dersin kredisi daha dusuk dilden once kredi sıkıntı yaratabilir

• %99 saymayacaklardır.

• %100 saymıyacaklardır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sormamda bir sakıncası yoksa neden bu tür bir yöntemle boğaziçine geçmeye çalışıyorsunuz , marmaradan memnun değil misiniz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vazgeçtim. Ben Boğaziçi'nin Marmara'dan çok daha üstün bir okul olduğunu düşünüyordum. En azından İşletme açısından öyle olmadığını gördüm. Müfredat çok benzer. Hocaların kalitesi; muhasebe, genel matematik gibi ana bölüm derslerinde neredeyse eşit. İstihdam oranına baktığımda özel sektörde Marmara İşletme mezunlarının da çok güzel yerlerde olduğunu gördüm. Boğaziçi tercihi, okul uzatmak dışında bir şey katmayacak bana.

(İŞLETME ÖZELİNDE KONUŞTUM. ASLA MARMARA DAHA İYİ BIR OKULDUR GİBİ BİR ŞEY DEMİYORUM. AMA MARMARA İŞLETME MEZUNU BİRİ DE PEKALA BOĞAZİÇİLİ SEVİYESİNE, DEVASA ÇABALAR HARCAMADAN GELEBİLİR. BUNU FARK ETTİM.)

• Sizi görmedim hocam marmarada

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.