Şimdi Ara

Boğaziçi Hukuk öğrencileri diğer boğaziçili öğrenciler tarafından dışlanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Soru başlıkta




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAYAT BİTTİİ -- 24 Haziran 2022; 23:23:24 >



  • up

  • Bence hukuk öğrencileri diğerlerini aşağılasın. Fen edebiyat fakültesinde işsiz güçsüz bir hippi olacağıma mis gibi hukuk diplomamı alır adliyelerde çalışırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olm manyakmisiniz siz cidden insanlarin boun hukuk yazdiniz diye sizi dislicani falan duusunuonuzmu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otuzayeteyabtimlanetolsun kullanıcısına yanıt

    150 160k yapmıştı kanka bu niye soruyor bilmiyorum :D fantezi hikaye yazıyor galiba kafasından




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05D0CDBDD -- 24 Haziran 2022; 23:38:58 >
  • Bu soruyu sormadın hayır

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Boğaziçi de mi hukuk açtı? Yok daha neler. Türkiye'de zaten düzgün hukuk hocası yok, en iyi okullar bile idare-anayasa hocalarını başka okullarla paylaşıyor. Ciddi ciddi hoca yok çünkü. Saysan 10 tane iyi anayasa hocası var, 90 tane hukuk fakültemiz oldu heralde.


    Boğaziçi de cahil cühelanın eline kalmış anlaşılan.


    Edit: Boğaziçinin hakkını yemişim. Üniversite senatosundan, ki okulun karar organıdır, onay almaksızın açıldığı için açılması kanunsuz bulunması gereken bölüm. Atanan rektör Melih ve YÖK kendi arasında karar alıp açmış. Anayasa'da korunduğu üzere üniversiteler özerktir ve karar organı olan üniversite senatosu aracılığıyla okulda açılacak/kapanacak bir bölüme karar verilir. Ayrıca fakülte kurma yetkisi, YÖK kanununda TBMM'ye verilmiş. Az önce kontrol ettim. Dolayısıyla TBMM'nin yetkisi, CB kararıyla gasp ediliyor.


    Yargıda bölümün açılması kararının bozulması icap ediyor. Hukuksuz kurulan fakültede hukuk eğitimi ha? Boğaziçine düşük YDS puanı, düşük ALES puanıyla vasıfsız akademsiyen sokma fakültesi olacak anlaşılan.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AB9A40D5 -- 25 Haziran 2022; 13:54:56 >




  • Sizde mi karşısınız hocam boğaziçi hukuk fakültesine

  • Herhangi bir yerde hukuk fakültesi açılmasına karşıyım. Hoca yok. İnsanlar abartı sanıyor ama gerçekten hoca yok. Bir avuç anayasa, bir avuç idare hocası var düzgün. Gündüz ODTÜ'deki idare derslerine, öğlen Ankara Üniversitesi'nde, akşam da Yıldırım Beyazıt'ta derse giriyor hocalar.


    Boğaziçi'nin kadro kalitesi olarak en vasıfsız fakültelerinden biri olacak. Hacettepe hukuk açıldığında da aynısı oldu. Düzgün hoca bulamazsın. İyi hocalar ya Bilkent'te ya GSÜ de ya da Ankara-İstanbul gibi köklü fakültelerde. Vasıfsız hocaları dolduracaklar ya da part-time hoca çalıştıracaklar.


    Hukuk çocuk oyuncağı değil. Böyle hocalarla hiç açma daha iyi. Kaldı ki bölümün kurulması da kanunsuz. YÖK kanunu fakültelerin kanunla kurulacağını açıkça ifade ediyor. TBMM kanun çıkarmadığı sürece CB kararıyla kurulan bu fakülte kanunsuzdur.





  •  

  • İstanbul ve Ankara hukukun sıralama olarak üstüne çıkarsa dalga geçilecektir mutlaka. Kaliteye değil de boğaziçi yeaaa diye seçtikleri için

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.