Şimdi Ara

Boğaziçi Hazırlık ve Okul Hakkında Sorular Alabilirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
3
Favori
7.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: alimmm78

hocam bu yurtlarda
    DAİREDE dedikleriyle demediklerinin farkı ne oluyor dairede ne demek

ünide her yerde wifi var mı bedava, çimlerde falan

Tam emin değilim ama çok iyi sıralama yapanlara yurt odası değil de daire verildiğini duymuştum sene içinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    daire ev gibi oluyor oda ise bir oda sadece.
  • iDenis kullanıcısına yanıt
    Adanadan gelcem. Süper olan olmasa da olur. Yeter ki kalacak yer olsun Kilyos kesin mi çıkar yani

• Tam anlamadım ss mi atim hocam yani kazanırsam ?

• Hocam burs zor dedin yurtlarda yemek icin ayri para veriyoruz ulaşım ayri para cart curt ne kadsr sıkıntı olur bu konuyu biraz açalım burs ve harcamalar konusunu

• Hocam Boğaziçi İngilizce Öğretmenliği veya Dilbilim yazacağım yani İngilizce seviyem iyi diyebilirim. Hazırlık sınavını bir iki haftalık yoğun çalışmayla geçebilirim diye düşünüyorum. Ama bir yandan okumayı da düşünmekteyim. Bölüme başlayınca zorluk çeker miyim, riske atmamalı en azından bir dönem okumalı mıyım acaba? Bir de sınav eylülün ilk haftası mı oluyor bunları merak ediyordum. Teşekkürler.

• ŞŞakira kullanıcısına yanıt
    Çıkar diye düşünüyorum İstanbuldakilere bile çıkıyor uzakta oturanlara

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yemek işi çok ucuz Boğaziçinde. Kahvaltı 1₺ akşam ve öğle yemeği 1.5₺ yani yemek konusu kesinlikle sıkıntı olmaz. Kampüslerde de çay falan 75kr. Burs kişiden kişiye değişiyor başarı ve maddi duruma başvurduğun yere göre değişir tamamen o yüzden o konu hakkında pek bilgi veremiyorum

• Prestidigitation kullanıcısına yanıt
    Essay yazmayı iyi biliyorsan, akademik kelime listesinin en az %80 ini biliyorsan. Listening'in iyiyse ve reading de okuduğunu rahat anlayıp metin üzerinden yorum yapabiliyorsan geçebilirsin hazırlığı. Okulun sitesinde proficiency örnekleri var çöz birini durumunu biraz anlarsın. Eğer Ağustos'ta girip sınavı geçersen de zaten yeterli ingilizcen var demektir

• ŞŞakira kullanıcısına yanıt
    yok hocam yanlış anladın senden ders notu isteyecektim bogaziçi gibi bi kurumun kalitesinde faydalanmak için nerde bulabilir yoksa o notları
  • inşaat okuyan bildiğin var mı? ya da bir fikrin var mı boun inşaat hakkında?
  • Hocam acaba yatay geçişle ilgili bilginiz var mı? Mesela kendi üniversitemizde Türkçe aldığımız dersleri boğaziçinde saydırabilir miyiz yatay geçiş yaparsak?

• boun pdr hakkında bilginiz var mı, istanbul hukuk yerine yazmaya değer mi sizce?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.