Şimdi Ara

Boğaziçi Felsefe hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Boğaziçinde çap demişsin. Ne babayiğitler o okula derecelerle gelip 2 yıl hazırlıkta kaldılar. Tıp okur gibi mühendislik okudular. Kısacası işin epey zor arkadaşım, yapan yok mu var. Yaşadığı hayat mı? Bence değil. Hele boğaziçinde. Cennete gidip huri görmemek gibi. Ne anladık boğaziçine gitmekten o zaman? İstediğin bölüm için yatay geçiş çaptan katbekat daha mantıklı ama riske değmez derim.

Bir de bu ülkede felsefe mi okunur Allah aşkına? Ben yurtdışında yüksek yapıcam, hedefim var benim dersen anlarım boğaziçi felsefeyi ama özel sektörde çalışmak için de felsefe okunmaz be kardeşim. İşletme olur bak, çok da güzel olur.

Dediğim gibi ülkede kalmam lazım, para kazanmam lazım diyorsan hukuk. Hem de kalifiye hukukçu olman lazım. Dil bilicen, iş tecrüben olacak, çevren olacak, uzmanlık alanın olacak. Sevmiyorum dersen onu da anlarım o zaman yapma. Neyi istediğine önce karar vermeli ve asla okul için bölüm değiştirilmemelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lys2016tm -- 27 Temmuz 2016; 4:52:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.