Şimdi Ara

bogazda istavrit cikmismidir. ( balikcilar yardim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler baliga gitmeyi dusunuyorum istanbul anadolu yakasi kulelinin oraya bilen vardir. Her sene yazin cikarim ama bu sene erken gitmek istiyorum. Sizce istavrit yada kiraca filan bol varmidir yazin oldugu gibi yardimci olurmusunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @OrganikYazar Bilirkişi bekleniyor
  • Cumartesi Kuleli Askeri Lisenin ordaydım daha doğrusu kuleli durağı olan yerde park var orda atması ve alması daha kolay takma derdi olmuyor park içinde ,2 kilodan fazla iri istavrit aldık,bir ara yunus geldi o dağıttı beklemek zorunda kaldık ama sonrasında çektik yine kıraça almak istersen 75gr kurşunla boş çekeni görmedim ama iri istavrit için açığa atman lazım,sorun olursa yanıtlarım arkadaşım.

• quote:

Orijinalden alıntı: K@RUB

Cumartesi Kuleli Askeri Lisenin ordaydım daha doğrusu kuleli durağı olan yerde park var orda atması ve alması daha kolay takma derdi olmuyor park içinde ,2 kilodan fazla iri istavrit aldık,bir ara yunus geldi o dağıttı beklemek zorunda kaldık ama sonrasında çektik yine kıraça almak istersen 75gr kurşunla boş çekeni görmedim ama iri istavrit için açığa atman lazım,sorun olursa yanıtlarım arkadaşım.

EYVALLAH DOSTUM ÇOK SAOL. BİR ARA BERABER BALIK TUTMAYI İSTERİM. BİR SORUM DAHA OLUCAK SABAH KAÇ GİBİ GİDERSEM UYGUN OLUR 6 7 UYGUNMU YOKSA, ŞUANKİ GELME SAATİ FARKLIMI. BİDE SEN KAÇ GİBİ ALDIN BU BALIĞI.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyruk24

quote:

Cumartesi Kuleli Askeri Lisenin ordaydım daha doğrusu kuleli durağı olan yerde park var orda atması ve alması daha kolay takma derdi olmuyor park içinde ,2 kilodan fazla iri istavrit aldık,bir ara yunus geldi o dağıttı beklemek zorunda kaldık ama sonrasında çektik yine kıraça almak istersen 75gr kurşunla boş çekeni görmedim ama iri istavrit için açığa atman lazım,sorun olursa yanıtlarım arkadaşım.

EYVALLAH DOSTUM ÇOK SAOL. BİR ARA BERABER BALIK TUTMAYI İSTERİM. BİR SORUM DAHA OLUCAK SABAH KAÇ GİBİ GİDERSEM UYGUN OLUR 6 7 UYGUNMU YOKSA, ŞUANKİ GELME SAATİ FARKLIMI. BİDE SEN KAÇ GİBİ ALDIN BU BALIĞI.

Tabiki arkadaşım ya uygun zamanda süper olur,ben hafta içi gidemiyorum yalnız cumartesi pazar uygun olur bana pm'leşiriz,ben sabah kalktım kahvaltımı felan güzel yaptım takımları aldım çıktım kuleliye vardığımda saat 12:30 civarı ama geç gittim baya öncekilerde 08:30 gibi olduğumda 5-6 kiloya yakın alıyordum sabah balığından 6-7 de gidersen iyi toplarsın birde hocam.Zaten çevreyi iyi izle millet atıp boş çekiyorsa hiç kendini yorup atma bekle dinlen ama baktın istediğin balık çıkıyor önce alan kişiden kurşunu kaçlık atıyor bir öğren sonra mesafeyi ondan sonra attın mı rahat alırsın,parkta olmak rahatıma geliyor evden bir şeyler getirdim mi baktım balık çıkmıyor onları atıştırıyorum sonra kendime gelip balık çıkınca atıyorum bende :) Linkten raporları göz gezdir hocam rahat rahat karar verirsin sorun varsa yaz hocam cvplarım :)

Balık Avı Raporları
    Raporlar 2

/EDİT Link Ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@RUB -- 6 Mayıs 2013; 10:07:49 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: buyruk24

quote:

Tabiki arkadaşım ya uygun zamanda süper olur,ben hafta içi gidemiyorum yalnız cumartesi pazar uygun olur bana pm'leşiriz,ben sabah kalktım kahvaltımı felan güzel yaptım takımları aldım çıktım kuleliye vardığımda saat 12:30 civarı ama geç gittim baya öncekilerde 08:30 gibi olduğumda 5-6 kiloya yakın alıyordum sabah balığından 6-7 de gidersen iyi toplarsın birde hocam.Zaten çevreyi iyi izle millet atıp boş çekiyorsa hiç kendini yorup atma bekle dinlen ama baktın istediğin balık çıkıyor önce alan kişiden kurşunu kaçlık atıyor bir öğren sonra mesafeyi ondan sonra attın mı rahat alırsın,parkta olmak rahatıma geliyor evden bir şeyler getirdim mi baktım balık çıkmıyor onları atıştırıyorum sonra kendime gelip balık çıkınca atıyorum bende :) Linkten raporları göz gezdir hocam rahat rahat karar verirsin sorun varsa yaz hocam cvplarım :)

Balık Avı Raporları
    Raporlar 2

/EDİT Link Ekleme.

ÇOK SAOL DOSTUM COK YARDIMCI OLDUN. BENİM İCİN FARKETMEZ HAFTA İÇİ YADA HAFTA SONU İSTEDİĞİN ZAMAN GİDEBİLİRİZ PM ATMAN YETERLİ BEN NORMALDE YAZLARI GİDERİM İSTAVRİT AVLAMAYI ÇOK SEVİYORUM YEMSİZ OLDUĞU İÇİN YORMUYO PEK. GEÇEN AYLARDA GİDEYİM DEDİM BİRAZ ERKEN GİTMİŞİM 5 6 GİBİ DAHA HAVA AYDINLANMADIĞI İÇİN BAYA BEKLEDİM BİDE OGÜN BALIKTA CIKMADI BENDE BU ZAMANLARA DENK GETİREYİM DEDİM. BİLGİ ALMAK DAHA MANTIKLI OLUR DİYİP KONU AÇTIM YARDIMCI OLDUĞUN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. YAKIN ZAMANDA DEDİKLERİNİDE UYGULAYARAK GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. İKİMİZEDE RAST GELE

• quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

@OrganikYazar Bilirkişi bekleniyor

İstanbul benim bölgem dışında hacı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paspas alti islaklik yardim
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • istanbul bölge dışı ege olaydı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.