Şimdi Ara

bogaz acimasi ve oksuruge ne iyi gelir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gundur boyle hastayim durdurulmazsa burun akintisi da baslicak buyuk ihtimal.evde nane limon icine bal attim gecmesini diliyorum gecmezse diye onerilerinizi almak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bal sadece aciyi azaltir ... Antibiyotik al kutuyu bitir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.C Vatandaşı

Bal sadece aciyi azaltir ... Antibiyotik al kutuyu bitir

sarimsak olmaz mi

• quote:

Orijinalden alıntı: T.C Vatandaşı

Bal sadece aciyi azaltir ... Antibiyotik al kutuyu bitir

Ben de hastayım da antibiyotik içmek istemiyorum Yararından çok zararı var

• quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

2 gundur boyle hastayim durdurulmazsa burun akintisi da baslicak buyuk ihtimal.evde nane limon icine bal attim gecmesini diliyorum gecmezse diye onerilerinizi almak istiyorum.

Kalin ve uzun olmasi lazim :( yanlis anlama bal çıtasindan bahsediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_DoN -- 9 Ekim 2013; 17:27:49 >
  • DonanımHaber Konu Dışı Polikliniği Boğaz Ağrıması ve Öksürük Anabilim Dalı'na sevkinizi yapıyorum blacktox55 bey. Sağlık güvencenizi öğrenebilir miyim acaba?
  • Zencefilli bal ye.Limonlu bal o kadar etki etmez.Balgam söktürür bu dediğim.

Bir de ıhlamur iç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlameSplasher -- 9 Ekim 2013; 17:29:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    su toplamasına ne iyi gelir ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sıcak süte bal kat ve sütün sıcak olması önemli bu boğaz ağrını geçirmeyecektir ama yine de dindirir ayrıca antibiyotik almanı tavsiye ederim boğazını bir şeyle sararsan iyi olur ve soğuk ortamlarda da durmamaya çalış

• quote:

Orijinalden alıntı: The_DoN

quote:

2 gundur boyle hastayim durdurulmazsa burun akintisi da baslicak buyuk ihtimal.evde nane limon icine bal attim gecmesini diliyorum gecmezse diye onerilerinizi almak istiyorum.

az daha basiyodum kufuru

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The_DoN

quote:

az daha basiyodum kufuru

Ahahaha. Don't worry bro.

• boğaz ağrısına pastil iyi geliyor.
  • Evde BAL +Limon varsa yoğurt kasesine koy iyice macun kıvamına getir saat başı bir kaşık ye çok iyi gelir kocakarı usuludur ve yıllardır eskiler bu lanet hastalıktan en kısa sürede kurtulmuştur ben halen uygularım
  • bey pazarı maden suyu alıyorsun yarım lîmonu içine sıkıyorsun ûstüne 1 tane gripini açıp içine tozunu boşaltıyorsun ve içiyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Evde BAL +Limon varsa yoğurt kasesine koy iyice macun kıvamına getir saat başı bir kaşık ye çok iyi gelir kocakarı usuludur ve yıllardır eskiler bu lanet hastalıktan en kısa sürede kurtulmuştur ben halen uygularım

ilk defa yogurtlu bise duydum yogurt sicak olcak galiba

• Boğaz pastili ve Tylolhot tedavisini uygula. Ayrıca boynunu sıcak tut; atkı veya bir fular ile.

Ama sakın doktora danışmadan antibiyotik içme.

• Bal+tarçın+limon karıştır bunları çok iyi gelir,2 gün önce denendi çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Protez Bacaklı Çekirge -- 9 Ekim 2013; 18:09:21 >
  • Takip aynı durumdaym.

• 1 günde iyileşmeyi unut, iyileşme bir süreç. Bu süreyi kısaltmak için nane limon içeceksin. Tatlandırmak için bal koy ama çok sıcakken koyma, ılık haldeyken koyup içeceksin. Boğaz acısını azaltmak için ılık suya 1 tatlı kaşığı kestane balı koyup içebilirsin.
  • Bal+limon+zencefil+kara biber

Karıştır bunlari her gün 1 tatlı kaşığı ye %100 etkili sonuç. Teşekkürü sonra edersin

• quote:

Orijinalden alıntı: boor

1 günde iyileşmeyi unut, iyileşme bir süreç. Bu süreyi kısaltmak için nane limon içeceksin. Tatlandırmak için bal koy ama çok sıcakken koyma, ılık haldeyken koyup içeceksin. Boğaz acısını azaltmak için ılık suya 1 tatlı kaşığı kestane balı koyup içebilirsin.

kestane bali kalmadi malesef.kalsa o tek basina da geciriyo o kadar iyi bir bal ki.evde anavarza cicek bali var onu katiyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.