Şimdi Ara

Bofigo Kamp Sandalyesi Kılıflı - 160 TL - Amazon TR (Prime 250 üstü %10 indirim) - A101 140 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.522
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Amazondan bahsettiğiniz şekilde hediyelerden en son 2 yıl önce aldım sanırım benim hesabıma gelmiyor hiç bir şekilde, prime üyelere 250 üstü %10 indirim var zaten - 50 ile 135 den daha düşük olması lazım. 288 e geliyor%10 indirim ile 2 adet

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • daquied kullanıcısına yanıt
    Hocam ben iki adet için hesap yaptım.
    320-50= 270₺/2= 135₺

• erka1907 kullanıcısına yanıt
    320 ye %10 indirim almadınız mı? Ürünün altında promosyon var kullan seçin 250 üstü %10 indirim yapıyor 320 %10 indirimli 288

ben prime lı değilim. sadece 50 tl indirim verdi.

• 5 kuruş etmez konfor yok demir yutmuş gibi oturuyorsun, ne zaman kırılacağıda mechul.

• ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Öneriniz nedir hocam

Her güzellik bir arada olmuyor. Ben de bunların konforundan memnun değildim. Gidip ahşap kol dayamalı olanlardan aldım. Katlanmış hali çok yer kaplıyor. Metal ve ahşap parçaları bagajın her yerini çiziyor. Bunlar daha portatif ve kılıflı olduğu için taşıması çok kolay. Sırt kısmındaki demirleri geriye doğru hafif eğince kambur oturmuyorsun nispeten daha konforlu oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam benim böyle sandalyelere merakım yok ama 2 sene önce falan a101 den uygun 2 sandalye aldım halen kullanırım rahatlığı konforu sağlamılığı olsun çok hoşuma gidiyor. Bundan da var oturunca robot gibi duruyorursun ve kırılacakmış hissi oluyor. Geçen arkadaş getirdi kampta akşamı çıkaramadı  

Yukarıda arkadaşın dediği gibi tek eksisi biraz yer kaplaması .

https://www.ciceksepeti.com/navis-home-katlanir-sandalye-tekli-kamp-sandalyesi-balkon-sandalyesi-katlanabilir-piknik-ve-bahce-sandalyesi-mavi-kc3552483

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 7 Eylül 2023; 8:40:46 >

• Yukarıdaki modelleri tavsiye etmiyorum.

Bu tür sandalye alacaklara nacizane tavsiyem decathlonun basic xl modeli. Bir defa alın ömürlük kullanın. 120kg arkadaşlarla pikniğe gittiğimizde bile hiç sorun yaşamadan oturdular.

Zaten böyle yerlere gittiğimiz zaman ânın keyfini çıkaralım, arkadaşlarla sohbet muhabbet edelim diyoruz. Bir de oturduğumuz sandalyeyi kırılacak mı edecek mi düşünmeyelim  

Zamanında bu tarz sandalyem vardı çok rahattı ama eskidi baya. Öneriniz var mı ? Yukarıdakiler hem konforsuz hem de kırılacak hissi veriyor.

• Arkadaşlar konu daki sandalyenin paylaşılma sebebini yazma gereği hissettim,

Ucuz

2 yıl amazon garantisi

Taşıması kolay en az yer kaplayan model

2 yıl içinde problem yaşarsanız iade edebilirsiniz.

Önerilen ürünlere bakıyorum 1600 TL 600 TL 400 TL, 140 lira paylaştığım sandalye fiyat fayda olarak değerlendirme yapmak lazım bende de var 600 liralık sandalye 2 adet, ilk başta fiyat olarak kıyaslanamaz, zaten gerisini kıyaslamak saçmalık olur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.