Şimdi Ara

BODYGUARDZ & iNViSiBLESHiELD (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
5.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hangi satıcıdan aldınız linkini verirmisin
  • ben geçen hafta bodyguardz siparişi vermiştim 2 gün önce elime ulaştı içinden 2 adet çıktı ve bana maliyeti 27 $ tuttu kardeşimle bereber kullandık gayetgüzel oturdu heryeri çok güzel oldu :)
    fakat gerçekten sabırla uğraşmak gerekiyor her tarafını oturtana kadar köşeleri filan biraz zorluyor ve düzeltme yaparken elinize solüsyonu sıkarak yapın yoksa parmak izi kalıyor yapışkan tarafında şu an çok güzel heryeri oturmuş durumda herkese tavsiye ederim içim rahat bi şekilde masa üstüne koyabiliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkin74
    Arkadaşalr hakkatten güzel birşey miş,
    İsteyen olursa getirebilirim tekrardan..

Bodyguardz getirtecek olan varsa bende 1 tane alırım.
    Selamlar.
  • Benim BodyguardZ da cuma günü elime ulastı ama henuz uygulama fırsatı bulamadım kısmetse bu aksam uygulamasınıda yapıcam ürün cok guzele benziyo valla baya kalın bişey keşke bikactane daha alsaydık

Yardımlarından dolayı erkin74 arkadasımıza sonsuz tesekkurler
  • Ebay üzerinden mi aldınız yoksa sitesi üzerinden mi ? Ebay ise linkini verirseniz güvenilir olduğundan biz de düşünelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: a.candemir

Benim BodyguardZ da cuma günü elime ulastı ama henuz uygulama fırsatı bulamadım kısmetse bu aksam uygulamasınıda yapıcam ürün cok guzele benziyo valla baya kalın bişey keşke bikactane daha alsaydık

Yardımlarından dolayı erkin74 arkadasımıza sonsuz tesekkurler

Rica ederim Atilla cım, yine iste yine getireyim :)
  • Amerikadan getirtmeye gerek yok kanımca adam satıyo 40 ytl ye 10 tane falan alınsa adam 25 30 ytl le ye bırakır http://www.sahibinden.com/iphone_tam_govde_koruyucu_zirh_invisible_skin_shieldWQQaXQQ6353979WQQpXQQdisplayitem?keyword=iphone
  • evet, 5 subat itibari ile
    blueantseller in postaya verdigi Bodyguardz bugün elime ıulaştı,
    Lakin amca güzelim silme bezini çıkartmış içinden
    Ön Taraf oldukça kolay da ; Kenarlar ı yapıstırmak citten özen istiyor..
    Tavsiyem Benim gibi Gün ortasında degilde'' bir bardak sütü hazır edip ''uyumadan önce yapınız ..
  • Bodyguardz ı iphone a uyguladım acıkcası hıcte kolay bısey deyıl yada ben cok becerıksız cıktım bu konuda on tarafı yaparken hıc problem yok fakat arka taraf gercekten cok ugrastırdı benı 45 dk fılan ugrastım en sonunda yarım yamalak yapıp bıraktım az daha zorlasam sınırden yırtıp atıcaktım Sanırım 2. denemeyı yakında yapıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkin74
    Rica ederim Atilla cım, yine iste yine getireyim :)

Biz istesek getirmezmisin?
  • evet kızlarrrrrrrrrrr geldiiiiiiiiiiiiii BEN KAZANDIMMMMM =)

şimdi konu açıorm nasıl takılıcaı ile ilgili........ herkezi beklerimmmm
  • Ben şu sahibinden.com'daki arkadaştan aldım, kutu yönünden kargoda zorluk vs çıkmasın diye solüsyon falan yok, bilginize. Gerçi zaten kullanacağınız su ve deterjan. Veya sabun... Çok da önemli değil yani.

Köşeler sinir ediyor gerçekten, biraz kurumaya başlayınca oturdu ve ohhh dedim :)

Bir de asıl komedi, ekran için olan koruyucuyu açtım, ters şekilde masanın üzerine koydum ve su dolu bir kase almak üzere içeri gittim. Bu arada babam gelip yazmam gereken bazı yazıların bulunduğu kağıtları şaaaaak diye koruyucunun üzerine attı Allahım dedim, şansa bak!!
    Gittim ümitsizce temizlemeye çalıştım, çünkü kağıt yırtılarak üzerinde kaldı. Aaa bi baktım, atmaya yeltendiğim şey, mis gibi temizleniyor. Hemen temizleyip tekrar masaya oturdum ve direk uyguladım. Müthiş oldu.

Silikon kılıf almıştım ama o acayip görüntü yerine bu süper oldu... Herkese tavsiye ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: PaR0NiaC

evet kızlarrrrrrrrrrr geldiiiiiiiiiiiiii BEN KAZANDIMMMMM =)

şimdi konu açıorm nasıl takılıcaı ile ilgili........ herkezi beklerimmmm

paroniac kardeş videosunu da koyacaktın hani kamerayı rus hizmetçi tutacaktı ya...

şaka bi yana videoda koyarsan iyi olur bide kaç günde geldi yaw bu meret. bide kaça mal oldu. bide hangi satıcıdan aldın. bide....

• quote:

Orjinalden alıntı: brankhid

evet, 5 subat itibari ile
    Tavsiyem Benim gibi Gün ortasında degilde'' bir bardak sütü hazır edip ''uyumadan önce yapınız ..

yaw temizleme bezi birşey değilde benim bildiğim kutusundan iki takım çıkıyor onda bir problem varmı????

• walla bana az evvel arkadaşım getirdi... bez deil de plastik spatula niyetine çıkacak bişey çıktı içinden...

2 ön film, 3 arka film çıktı içinden...

walla ön çok basit, arkayı da oturtun kamera deliğini hizzalayarak... sonra kenarları da sabırla yapın hafif kurudukça gayet güzel oturuyor köşeler...
  • orjinal jelatinli kutuyu açınca 2 ön iki arka balon temizleme aracı (arkadasınplastik spatula dediği şey ) birde solusyon çıktı ...

çok güzel yaptım birşeyin takıldığpı belli olmuyor ama arka tarafın üst kısmını güzel yapıştırmama rapmen altı kaydırmışım şimdi şeytan dürtüo acaba napıcam bilmiorm

ha videoya gelince ruus karı gelmedi o gün bende onumu bekliycem destur dedim girdim işe :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaR0NiaC -- 13 Şubat 2008; 13:04:15 >
  • Selamlar invisble shield kullanıyorum ve satıyorum 50 ytlye 05326979086 pazarlık etmek icin aramayın lutfen.
  • Valla kardes forumu okuduktan sonra bendewww.ebay.com dan blueantseller dan bitane aldım 27 dolar tuttu bakalım kac gunde gelecek. Geldiginde isteyen olursa birini verebilirim....

quote:

Orjinalden alıntı: brankhid

evet, 5 subat itibari ile

• Aynı şekilde "blueantseller" dan bende dün gece sipariş verdim. Hayırlısı bakalım
  • Arkadaşlar merhaba bende iphone'lu oldum.. güle güle kullanalım inşallah.

2 tane 10 puanlık uzman sorusu size.

1. Bu invisible shield Full Body Coverage ya da bodyguardz yanlardaki metalik rekli kısımlarıda kapatıyor değil mi? Onlar soyulacakmış gibi geliyor da bana.

2. Ishield ya da bodyguardz ile kapladığımızda gerçekten ekrana dokunurken algılamada sağa sola çekerken parmakla ekranı bir problem olmuyor mu aynı hassasiyette mi oluyor kaplandığında ve tabi görüntüyü bulandırıyor mu az da olsa.

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.