Şimdi Ara

bodye yazılacam gelin bi asosyalim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

quote:

Orijinalden alıntı: Betax

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: siyahatlıprens

Bu boyumlamı hocam

Sadece başlığa göre cevap vermiştim ama evet kısasın zaten. Dahada kısa kalırsın yapma.

Wrong! body boy kısaltmaz aksine uzamasına yardımcı olur.sen şimdi basketbol un boy uzattığını da saniyosundur

Evet aynen öyle

öyle bisey yook

Tamam, sağool

• quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: siyahatlıprens

Bu boyumlamı hocam

Sadece başlığa göre cevap vermiştim ama evet kısasın zaten. Dahada kısa kalırsın yapma.

Wrong! body boy kısaltmaz aksine uzamasına yardımcı olur.sen şimdi basketbol un boy uzattığını da saniyosundur

CNM 14 YAŞINDA BU ARKADAŞ AYAKTA YÜK KALDIRIRSA KENDİSİ İÇİN İYİ OLMAZ. ÖYLE YARIM YARIM DA YAPACAGINA BEKLESİN 4-5 YIL SONRA YAPAR BADİSİNİ.

millet 9 yasında başlıyor. ben demiyorum ki gitsin 90 kilo bassin.1 kilo 2 kilo başlasın,koşu bandına girsin,bisiklete girsin.ilerledikçe arttırır iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bizin evin terasında koşma aleti var

• Bu yaşta ne body'si çük kadar kalacan sonra uzar mıyım beyler diye konu açacaksın 2 yıl sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: FLameS.7

Bu yaşta ne body'si çük kadar kalacan sonra uzar mıyım beyler diye konu açacaksın 2 yıl sonra.

body nin boy kisalttigini kanitlarmisin?

• Vücudun gelişme dönemlerinde boy kısalığına sebep olabileceği için body tavsiye edilmez. Mümkün oldukça ağırlık kaldırmak yerine yüzme gibi sporlara yönelebilirsin. Kavga etmek son aşama. İlla döveceğim diyorsan gidip uzakdoğu sporlarına bakabilirsin.

1 yıl body çalışıp yenilmez olmayı hayal etme.
  • dostum basketbol boy falan uzatmaz boyu uzun olanlar oynar okadar bu arada jeff seid 13 yaşında fittnese başlamış ve ş uan boyu 180 civariydi boy çekmesi olsaydı bu adamda olurdu ben hayatımda basketbol oynamadım okulda bile boyum 2 metre tamamen genetik ne kadar erken başlarsan okadar uzun yol alırsın boyu kısa olanlar çok çabuk gelişir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.