Şimdi Ara

bobiler.örg hatası:S (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

http://www.bobiler.org/mandrollen

Photoshop bilsem aklımda ne fikirler var da

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultio -- 3 Mayıs 2009; 13:22:22 >
  • Ulen her gün 155 tane konuya bobiler mantığını yazmaktan bıktım

Bak şimdi hocam sen ilk başta kuçu olarak başlıyosun 5 adet monte yapma hakkın var bunlardan bir tanesini makina beğenirse normal bobi oluyosun ki sen k basabildiğine göre normal bobi olmuşsun ancak sonradan montelerinbayatlamış esprisi kaçmış ve dahada adam gibi monte yapmamaya başladıysan makina seni kuçu ilan ediyor ve en baştan yeni bi üye olarak başlatıyo...

anlamadıysan kafanı ıçururum ona göre
  • adam resmen size it yavrusu diye hakaret ediyor siz yala bu yılışık siteye nasıl üye olabiliriz derdindesiniz. üstüne para verseler gelin fotomontaj yapın deseler hiçbiriniz yeltenmez, ama böyle ezik bir sitenin hitini arttırmak için beleşe ve yediginiz tüm hakaretlere rağmen vaz geçmiyorsunuz. adamlar resmen emeginizle dalga geçiyor. geçen sahibinin fotosunu hurriyette gördüm aklıma belledim şayetki sokaklta yadahavada karada tükanda anasının evinde herhangi bi yerde görürsem onu, tasma takıp kuçu niyetine turlatmazsam en adiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FnL -- 3 Mayıs 2009; 14:08:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ®OoLaStoO®

adam resmen size it yavrusu diye hakaret ediyor siz yala bu yılışık siteye nasıl üye olabiliriz derdindesiniz. üstüne para verseler gelin fotomontaj yapın deseler hiçbiriniz yeltenmez, ama böyle ezik bir sitenin hitini arttırmak için beleşe ve yediginiz tüm hakaretlere rağmen vaz geçmiyorsunuz. adamlar resmen emeginizle dalga geçiyor. geçen sahibinin fotosunu hurriyette gördüm aklıma belledim şayetki sokaklta yadahavada karada tükanda anasının evinde herhangi bi yerde görürsem onu, tasma takıp kuçu niyetine turlatmazsam en adiyim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.