Şimdi Ara

Bmx Bisiklet Toplama (Kendimizce :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Bisikleti Bodrumdaki Hurdalarımın arasından çıkartıyorum kadro Alman malı sadece gövde yani Bisiklet Kontra Frendir. ÖN Çatal değiştiricem Tekrar Amortisörlü takıcam :) Kilometre saati takıcam Bisikleti Sedef beyaz carbon kaplama ile kaplayacağım Stop Ve Far Seti takma düşüncesindeyim Duruma göre Bulursam Sıfır Kontra takmayı istiyorum Şimdilik fotoraflar 2 tane bisikleti şu bu parça ile topladım :) Arka jant Rus Malı Gövde Alman Malı Direksiyon Alman Koltuk Made in İtaly Keyif için topluyorum Ama şöyle bir şey var ki Aynısından yapmıştım daha önce bu gövde üzerine eminönü Sultangazi arası sorunsuz gidip geldim Yokuşlar hariç hiç bi sorun yoktu / Önerileriniz Ve Fikirleriniz Benim için altın değerindedir :) Fikir ve önerilerinizi Bekliyorum.

Fotoraflar:

Direkt Linkler:https://store.donanimhaber.com/2c/dd/72/2cdd7261acbf8eb93ab02f006733215d.jpg

https://store.donanimhaber.com/8a/c2/3d/8ac23dca4e1e3face59ba100abd89206.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gopluumit -- 11 Ağustos 2012; 17:38:50 >

• Bugun ki uygulamalarım Geriye Kalanlar Boyanın tekrar tazelenmesi ve Vernikle parlaklık kazandırılması ve boyanın korunması Far Stop sinyal seti Arka jant Kontra'nın Civata yerleri Yalama olmuş malesef yarın pafta yaptıracağım (Diş açtıracağım) En son Bir güzel temizlik yapılıcak ve Yollara konulacak

Fotoraflar:

Link'i:https://store.donanimhaber.com/1a/09/65/1a0965fd86c4d689786a84a1636d7fdf.jpg

Link'i:https://store.donanimhaber.com/46/ef/0a/46ef0a176e8b102b808710a0fc213494.jpg

Link'i:https://store.donanimhaber.com/a6/f4/5e/a6f45e257af4c523c1df21931b6369aa.jpg

Link'i:https://store.donanimhaber.com/87/d7/59/87d7597bc18a267c7ac7e736abf87cb3.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gopluumit -- 6 Ağustos 2012; 3:22:03 >

• Ön aydınlatma + Arkaya Stop taktım onlarıda sabah yüklerim şuan fotorafları yok elimde ;

Fotoraflar:

Link:http://d1208.hizliresim.com/10/7/bkxdw.jpg

Link:https://store.donanimhaber.com/c0/ea/9f/c0ea9f7cbdca5683563b5f7c1aade4f7.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gopluumit -- 7 Ağustos 2012; 3:08:39 >

• İlla ilgi görmesi için napmak lazım
  • Hocam çoğu kişi bmx ten anlamiyordur ondan,en ufak bilgim yok şahsen bmxlerle ilgili
  • quote:

Orijinalden alıntı: k8aan

Hocam çoğu kişi bmx ten anlamiyordur ondan,en ufak bilgim yok şahsen bmxlerle ilgili

Bmx bi tutku zaten Anlayacağımız çok bir şeyi yok fakat O koca koca vitesli bisikletler tad vermiyor nedense + Kullanırken cırcırcırcırcır ses çıkıyor ya pedal çevirmezken ona gıcığım Forever Kontra Fren Sessiz sakin gidiyor kerata :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

quote:

Orijinalden alıntı: k8aan

Hocam çoğu kişi bmx ten anlamiyordur ondan,en ufak bilgim yok şahsen bmxlerle ilgili

Bmx bi tutku zaten Anlayacağımız çok bir şeyi yok fakat O koca koca vitesli bisikletler tad vermiyor nedense + Kullanırken cırcırcırcırcır ses çıkıyor ya pedal çevirmezken ona gıcığım Forever Kontra Fren Sessiz sakin gidiyor kerata :)

Orası öyle de bir BMX'le de 100 km yol gidemezsiniz. Veya 60-70 km hız göremezsiniz. Bunların zevki de bir başka.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bisiklet tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    elektirikli bisiklet seçimi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 50 km hizi rahat goruyorum :) kac kmdir bilmemde eminonune gaziosmanpasadan gittim geldim :) duz yollari bildikten sonra problem yasamiyorum dogrusu ha viteslinin rahati yok o ayri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son Hali Artık tekrar boyama yaptığımda fotorafını çekerim Şimdilik benden bu kadar

Fotoraflar:

2:

3:

Yorumlarınızı bekliyorum. Varmı olmamış dediğiniz yer veya daha iyi olabilirdi diyebileceğiniz yer ?

• Arkadaşlar Bu kadrodan sıkıldım Orjinal Balkan Bisikletlerden var elimde 2 tane Kadrosu Mevcut Hafif olanı bu kadro ile değiştiriceğim Tüm parçalar aynı sadece gövdeyi değiştiricem merak edenler için fotorafını yükliyicem :)
  • hocam baya uğraşmışsın. yolda yormaz mı bu seni? yoksa bunların hepsi hobi gibi bir şey mi.
  • Valla zevkli iş toprağım.

Eline sağlık.

Ben takipteyim.

Aklıma geldikçe bakıp yorum yazarım.

Bence lastikler sırıtmış biraz onun dışında jantların parlaması gerekli.

Ufak bir iki süs var orda onlarıda çıkar bence.

Bunun zevki ayrıdır tabii ama ben uzun uzun yol yapabilmek için bildiğimiz vitesli düşünüyorum arka attırıcısı kırık bitane buldum arkadaştan bakalım ayarlayabilirim inşAllah.

zevkli iş böyle toplamak falani km sayacı düzgün çalışıyor mu bende alabilirim bi tane ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkLuck.

hocam baya uğraşmışsın. yolda yormaz mı bu seni? yoksa bunların hepsi hobi gibi bir şey mi.

Valla uğraştık dahada devam ediyor :) Yolda yormaz mı sorusuna gelirsek aslında Yormuyor Bisiklet kontra yokuşu oturarak çıkıyorum şuan ki ham halimle bile :) Hem hobi hem tutku hem çocukluk aşkı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

Valla zevkli iş toprağım.

Eline sağlık.

Ben takipteyim.

Bunun zevki ayrıdır tabii ama ben uzun uzun yol yapabilmek için bildiğimiz vitesli düşünüyorum arka attırıcısı kırık bitane buldum arkadaştan bakalım ayarlayabilirim inşAllah.

zevkli iş böyle toplamak falani km sayacı düzgün çalışıyor mu bende alabilirim bi tane ?

Evet lastikler sırıttığının farkındayım ama bakiye azaldı şuanlık böyle devam etsin :) süsleri görmedim bile uğraşmaktan çıkartırım arka jantı temizliyicem zaten parlatabildiğimiz kadar patlatırız Getir Bana istersen yada ben gelirim var bende arka attırıcı shimano falan düzgün kaliteli bi şeylerden getirir takarım problem olmaz

Zevkli tabi zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorum Km sayacı düzgün çalışıyor problem yok hız konusunda falan sadece kilometre biraz fazla dönüyor arabaya göre

• takipteyim güzel bir bisiklet çıkıcak gibi ortaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanerdk

takipteyim güzel bir bisiklet çıkıcak gibi ortaya

Benimde inancım o yönde dostum :) bi kaç gündür bisikleti kullanıyorm bakalım sağda solda ses çıkıcakmı salma yapıcakmı bisiklet yavaş yavaş deniyorum Biraz daha güzelleştirir fazla abartmam Daha sonra Paramı Denkleştirip Bi kron Xc250 alıcam uzun yol için

• Valla çok güzel olmuş eminim çok zevklidir takipteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: iznik16

Valla çok güzel olmuş eminim çok zevklidir takipteyim

Zevk ve alınan haz bambaşka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

Valla zevkli iş toprağım.

Eline sağlık.

Ben takipteyim.

Evet lastikler sırıttığının farkındayım ama bakiye azaldı şuanlık böyle devam etsin :) süsleri görmedim bile uğraşmaktan çıkartırım arka jantı temizliyicem zaten parlatabildiğimiz kadar patlatırız Getir Bana istersen yada ben gelirim var bende arka attırıcı shimano falan düzgün kaliteli bi şeylerden getirir takarım problem olmaz

Zevkli tabi zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorum Km sayacı düzgün çalışıyor problem yok hız konusunda falan sadece kilometre biraz fazla dönüyor arabaya göre

Arka attırıcı var mı sende cidden :)

Buluşalım takalım bari ramazandan sonra :)

• iyi gidiyor gibi takipteyim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.