Şimdi Ara

BMW X3 1.6 lt. 170HP TURKIYE DE (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
23.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Aracı alacak arkadaşlara yalıtımın çok kötü olduğunu belirtmek isterim. X3 çok fazla rüzgar sesi alıyor. Yüksek yapısı sebebiyle aerodinaminin zayıflığı yüksek yakıt tüketimiyle de kendini gösteriyor. Bu şartlarda bu yüksek fiyatlara 4x4 bile olmadığını bilmek te işin bir başka boyutu. Ford Kuga bile arazide daha iyidir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Automaniac82

    Aracı alacak arkadaşlara yalıtımın çok kötü olduğunu belirtmek isterim. X3 çok fazla rüzgar sesi alıyor. Yüksek yapısı sebebiyle aerodinaminin zayıflığı yüksek yakıt tüketimiyle de kendini gösteriyor. Bu şartlarda bu yüksek fiyatlara 4x4 bile olmadığını bilmek te işin bir başka boyutu. Ford Kuga bile arazide daha iyidir.

    Kuga çok sessiz,fiyatı da X3 ün yarısı kadar.BMW bu mutlak mağlubiyet karşısında ne yapacak acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fortunasuper

    quote:

    Orijinalden alıntı: Automaniac82

    Aracı alacak arkadaşlara yalıtımın çok kötü olduğunu belirtmek isterim. X3 çok fazla rüzgar sesi alıyor. Yüksek yapısı sebebiyle aerodinaminin zayıflığı yüksek yakıt tüketimiyle de kendini gösteriyor. Bu şartlarda bu yüksek fiyatlara 4x4 bile olmadığını bilmek te işin bir başka boyutu. Ford Kuga bile arazide daha iyidir.

    Kuga çok sessiz,fiyatı da X3 ün yarısı kadar.BMW bu mutlak mağlubiyet karşısında ne yapacak acaba?

    Hiç bir şey yapmaz bu fiyata da satar.
    Bilinçsiz Alıcı çok.
    Marka algısı yüksek burada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10ltnin yukarısına çıkıcağını sanmıyorum
  • 2013 yılı sonunda karar verip 2014 şubat ayında 2,0 xdrive aracımı teslim almıştım. O dönem de burada olup mesajlarımı hatırlayan arkadaşlar varsa x3 ün sdrive olan bir modelininde Almanya'da satışta olduğunu alıp Türkiye'ye getirsem rahat satıp satamayacağımı sormuştum. O tarihte Türkiye de 4x2 olan model yoktu. Burada ki arkadaşların yönlendirmesiyle xdrive olanı tercih etmiştim ve kesinlikle çok doğru bir karar vermişim kendi açımdan.

    2014 yazında izin için Ankara ya doğru yola çıktım. Bulgaristan a akşam saatlerinde ulaştım. Sağnak bir yağmur ve Bulgar yollarını bilen bilir, geliş gidiş iki şerit ayrılmamış yol. Yolda her zaman olduğu gibi tırlardan geçilmiyor. Ancak öyle bir yağmur yağıyor ki silecekler zor yetişiyor. Takıldım bir tırın arkasına gidiyorum. Yolda aydınlatma yok. Önümde ki aracı sollamak için fırsat beklerden müsait biryer gördüm ve sollamaya çıktım. Burası küçük bir yerleşim yeri girişiydi ve nasılsa ülkede neredeyse tüm yerleşim yerleri çukurda kalmış ve yollarda derin su birikintileri oluşmuş. Sollamaya çıktığımda tırın lastiklerinden gelen yoğun su ön camı kapattı ve sonradan fark ettiğim yerdeki derin su birikintisi arabanın arkasını sert şekilde sola doğru attı. Buraya kadar 1,500 km den fazla yol yapmıştım; çok bittin ve yorgun olduğum için tek yapabildiğim direksiyonu daha sıkı tutabilmek oldu. Araç kendi müdahale etti ve çizgisini tekrar düzeltti. Herşey anlıktı ama çekiş sisteminde ki tepkileri içerden ailem de dahil olmak üzere hissettik. Herkes atlattığımız olası kazayı anladı ama üzerinden bir saat geçmeden kimse ağzını açıp tek kelime etmedi ya da edemedi. Sonrasında şükrettik ve olayı konuştuk.

    Araç iki çeker olsaydı muhtemelen tırın altındaydık. Allah korudu ve 4x4 ün gerçekten işe yaradığını birebir yaşadım. İşte böyle bir x3 xdrive anısı.

    Selamlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabuscobar -- 12 Ağustos 2015; 18:52:54 >




  • Geçen cumartesi antalya kisiflerde test ettim. İzlenimlerim sunlar ic malzeme berbat tavan ve yan citalar cok kotu araba ses aliyor performans zayif yakiti yuksek fakat test aracinin km dusuk oldugu icin kesin bisy diyemem sonuc benim mjoy 316i onun yaninda gerçekten BMW yani bu yüzden suv ihtiyacim icin yeni Honda CRV için siraya girdim bekliyorum x3 icin 174.500tl teklif aldim benim gözümde 100bin bile çok o arabaya. Gerçekten hayal kırıklığı olmuş dışı güzel içi boş bir araç. Sanki segment doldursun diye öylesine üretilmiş hayret yani BMW ye yakışmamış esefle kınadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bmw X3 sdrive 1.6 aracı 2014 ekimde aldım, konfor, performans ve yol tutuşu harika, X3 almadan önce butun SUV ları denedim ama hiç birisi beni bu kadar tatmin etmedi, çok keyifli bir sürüşü var, mood'una göre (o andaki halet-i ruhiyene göre) kullanabileceğin her yönüyle mukemmel bi araç, ilgilenenlere şiddetle tavsiye ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertben

    Bmw X3 sdrive 1.6 aracı 2014 ekimde aldım, konfor, performans ve yol tutuşu harika, X3 almadan önce butun SUV ları denedim ama hiç birisi beni bu kadar tatmin etmedi, çok keyifli bir sürüşü var, mood'una göre (o andaki halet-i ruhiyene göre) kullanabileceğin her yönüyle mukemmel bi araç, ilgilenenlere şiddetle tavsiye ediyorum.

    Borusan mı Kosifler mi? Onu söyle bari söz sizden alacağım Borusan böyle küçük işlerle uğraşmaz diye düşünüyorum, kosifler atmıştır sana 5-10 lira yaz bakalım forumlara koççum diye salmıştır seni bizim aramıza herhalde




  • mertben M kullanıcısına yanıt
    Yürü git kafa bulma milletle araba alacak adamın da beynini bulandırma burada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gercekten kötü mü bmw x3 .satış temsilcisine saydırılmış.
  • Ben test aracından iner inmez gidip yeni honda crv aldım düşün o kadar etkili karar verdirtme konusunda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32.adam kullanıcısına yanıt
    teşekkürler bilgi için .şaşırdım bmw den böyle kötü bir arac yapmasını beklemiyordum.x3 için.
  • BMW X3 ü test ettim arkadaşlar.ortalama yakıt tüketimi test aracında 16.5 litre idi.Testi yaptıran arkadaş inatla tüketim verilerini saklasa da yol bilgisayarından bulmasını bildim;)).Araç güzel ancak yeni aldığım dizel Mokka ile kıyaslayacak olursak,aynı hisleri yaşatıyorsa ve çok daha az yakıyorsam ben neden bu araca bir Mokka parası daha vereyim dersiniz.
  • 15 aydır x3 sdrive kullanıyorum. Gayet memnunum. Tüketimim 9.9. Yuksek hızda yalıtımın iyi olmadığına katılıyorum ama Honda CRVnin daha iyi olduğu yorumu aşırı abartılı geldi bana. CRV x3ün malzeme kalitesine yaklaşabilecek seviyede değil. Tabii malzeme kalitesi bakımından dolu x3ü esas alıyorum. Malum, Borusan boş araçlar getirip uygun fiyatla sattığı algıdı yaratmaya çalışıyot. Mantıklı paketle fiyat epey değişiyor. Benim kullandığın exclusive paket + xline. X3ün kullanımı çok rahat ve keyifli. Konfor üst seviyede, yolu hissetmiyorsunuz bile. Sport sürüş modunda tüketim çok artıyor ama performans spor araba performansına geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 BMW x3 aldım. Henüz cok yeni ve sormak istediğim , yağmur yağarken dış yan aynalar üzerindeki su damlacıkları .. ben ısıtmanın nerden çalıştığını henüz keşfedemedim. Dış yan ayna ısıtmasının nereden açıldığını bilen var mıdır ? kendi otomatik açar diyordum ama uzun sure kullanıp da damlacıkların hiç kaybolmadığını gordum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.