Şimdi Ara

Bmw m paket 320 ile m3 arasındaki farkı anlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Lafı uzatmadan hemen konuya girmem lazım. Bugün bir m paket 320 yada arkasındaki model kısmında yazdığına göre m3 gördüm. İnternette bayağı araştırdım ama bulamadım. Farkı kaputu açamdan yada ruhsata bakmadan nasıl anlayabilirim? İnternetten bakınca 320 lerin m paketleriyle m3 ün çok benzediğini fark ettim. Çok acil öğrenmem lazım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkada 4 egzoz varsa m3 olma ihtimali yüksek ancak sonradan yapılmış da olabilir çıkardığı sesten anlaşılır
    Ayrıca m paket 320 lerin ön tamponunda sis farı varken m3 lerde bu yok

Bmw m paket 320 ile m3 arasındaki farkı anlama Bmw m paket 320 ile m3 arasındaki farkı anlama

• quote:

Orijinalden alıntı: Gukama

Arkada 4 egzoz varsa m3 olma ihtimali yüksek ancak sonradan yapılmış da olabilir çıkardığı sesten anlaşılır

Bmw m paket 320 ile m3 arasındaki farkı anlama Bmw m paket 320 ile m3 arasındaki farkı anlama

Arkada tek egzoz vardı yani sağ tek sol tek sis farı detayını yarın kesin bakıcam hocam bide arkasına m3 falan yapıştırabilir demi bunda bir sıkıntı olmaz. Birde sahibindende falan zaten 2 araba varda araba beyazdı üstünse yarış şeritleri vardı m3 de böyle birşey olma ihtimali varmıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhangk

quote:

Arkada 4 egzoz varsa m3 olma ihtimali yüksek ancak sonradan yapılmış da olabilir çıkardığı sesten anlaşılır

Arkada tek egzoz vardı yani sağ tek sol tek sis farı detayını yarın kesin bakıcam hocam bide arkasına m3 falan yapıştırabilir demi bunda bir sıkıntı olmaz. Birde sahibindende falan zaten 2 araba varda araba beyazdı üstünse yarış şeritleri vardı m3 de böyle birşey olma ihtimali varmıdır

Arkada toplam iki egzoz varsa ve f30 yani yeni kasa 3 serisinden bahsediyorsak m3 olma ihtimali yoktur
    328i olabilir ancak o da çok nadir
    Yüksek ihtimalle 316/318/320 alıp m3 görünümlü yapmaya çalışmıştır
    şeritler konusunda bi fikrim yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: batuhangk

quote:

Arkada toplam iki egzoz varsa ve f30 yani yeni kasa 3 serisinden bahsediyorsak m3 olma ihtimali yoktur
    328i olabilir ancak o da çok nadir
    Yüksek ihtimalle 316/318/320 alıp m3 görünümlü yapmaya çalışmıştır
    şeritler konusunda bi fikrim yok

Çok sağol hocam zaten 1-2 ayrıntıda ben baktım benin gördüğüm arabanın radyatör ızgarasında m serisinin mavi lacivert kırmızı renkler vardı 3 şerit sanırım oda m3 lerde bulunmuyor yardımın için çok sağol hocam içime su serptin

• M3lerin.

Vites topuzu küçük ve farklı olur.
    Gösterge ibreleri kırmızı olur.
    Ayrıca son hız göstergesi 300 330 felan olur.

Ayrıca yan tarafında balık solungacı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-548F160EC -- 11 Kasım 2016; 20:12:46 >
  • Kaput, ön arka tamponlar ve aynaların şeklinden anlaşılır, he bunların hepsi varsa, içinden küçük yuvarlak vites topuzu olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.