Şimdi Ara

BMW F30 almak isteyenler (İŞTE Fiyatlar) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
32.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar f30 da 1600 cc benzinli motor olacak mi olmayacak mi? Bunun hakkinda kesin bir bilgi bulamadim acikcasi. Sadece 316d 116 beygir 260 nm lik dizel motordan bahsedilmis. Benzinliler ise 2000 cc ve uzeri..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diagnotics

Arkadaslar yeni f30 kasada deri koltuk opsiyon farki ne kadar olacak acaba? Listede fiyat goremedim de..

En az 2500 €
  • quote:

Arkadaslar f30 da 1600 cc benzinli motor olacak mi olmayacak mi? Bunun hakkinda kesin bir bilgi bulamadim acikcasi. Sadece 316d 116 beygir 260 nm lik dizel motordan bahsedilmis. Benzinliler ise 2000 cc ve uzeri..

Bugun aradim kosifler otoyu 1.6 motor cikacak ama kasımda siparis aliyoruz dediler şaka gibi 2013 demi binecegiz 316 ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcebln

quote:

Arkadaslar f30 da 1600 cc benzinli motor olacak mi olmayacak mi? Bunun hakkinda kesin bir bilgi bulamadim acikcasi. Sadece 316d 116 beygir 260 nm lik dizel motordan bahsedilmis. Benzinliler ise 2000 cc ve uzeri..

Bugun aradim kosifler otoyu 1.6 motor cikacak ama kasımda siparis aliyoruz dediler şaka gibi 2013 demi binecegiz 316 ya

allah allah cok gec yaa.. ayrıca bu motor benzinli mi yoksa dizel mi olacak? onun hakkında bir bilginiz var mı? tesekkurler..
  • benim anlamadığım ; yeni 118i de kullanılan 1600cc 170 bg lik benzinli motor neden bu kasada da kullanılmıyor ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mrcebln

quote:

allah allah cok gec yaa.. ayrıca bu motor benzinli mi yoksa dizel mi olacak? onun hakkında bir bilginiz var mı? tesekkurler..

Benzinli olacak 1600cc motorda dizel secenegi yok

• @digitalunix
    hoşgörüyle yenilenmiş yazımda yazdığım gibi e90 alan keyfini sürer biner, f30 alacaklar da imkanı varsa bekler.

Ha şunu de canımı ye
    Alan varmı yada sipariş veren, henüz forumda yazılanı göremedimde. Gerçekten ops. fiyatları uçmuş. Bu şu demek oluyor, BMW yeni kasa aracının, ÖTV zammından dolayı vergisiz baz başlangıç fiyatını yüksek tutamadı ama, opsiyonların vergisiz fiyatlarından indirim yapmadı ve böylece %80 ötv ve %18 kdv ile fiyatları,
    ötv zammından önceki fiyatlara oranla ÖTV farkını yedi. Özetle aracın kendine yeni kasa zammı çok ekleyemediler ama opsiyonlarda mamaladılar. Yani dolu F30 a binecek arkadaşların şu an itibari ile fazla dökülmeleri gerekecek. Yazık olmuş ama ÖTV zammı işte neyaparsınki

• bütün reviewlerde f30'da ciddi bir rüzgar sesi sorunu olduğu yazıyor ama bunu kimse takmıyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohara

bütün reviewlerde f30'da ciddi bir rüzgar sesi sorunu olduğu yazıyor ama bunu kimse takmıyor sanırım.

kaynak verebilir misinz tesekkurler..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ohara

bütün reviewlerde f30'da ciddi bir rüzgar sesi sorunu olduğu yazıyor ama bunu kimse takmıyor sanırım.

kaynak verebilir misinz tesekkurler..

"we nonetheless noticed a rather good amount of wind noise coming over the front fenders and past the A-pillars and mirrors while at 80-mph Spanish highway cruising speeds. All is well with the chemistry of the car's various parts, but this wind noise did surprise us."

http://www.autoblog.com/2011/11/18/2012-bmw-3-series-first-drive-review-video/

• Biri cevaplarsa sevinirim ,
    2012 yeni 3 serisinde 1.8 motor Türkiyede satılmayacak mı ? Resmi sitesinde sadece 3.20d ve 3.28i var.
  • 1.8 motor yok ancak f20 deki 1.6 170 ps lik motorun gelip gelmeyecegi de henuz belli degil
  • F30 için M-paket ne kadara patlar ve ne zaman gelir bilgisi olan var mı acaba?
  • İlk planda 320i, 328i (2.0lt çift turbo) ve 320d gelicek (şubat-nisan)
    316i (136hp) ve 318i (1.6lt 170hp) 2012 sonu.
    Araç mükemmel tamamen yenilenmiş. İç malzeme kalitesi F10 a neredeyse eş. 320D hariç motorlar tamamen yeni, 8 ileri şanzıman, düşük emisyon, düşük yakıt tüketimi.
    Şahsen modernline ı beğendim.
    Bu segmentte araç alıcaksanız F30 u şiddetle tavsiye ediyorum en az 2 sene tüm değerlerde rakiplerinden(mercedesC, A4, passat) bariz üstün bir araç.
    http://www.youtube.com/watch?v=nJXlGECfWOg&feature=share
  • quote:

Orijinalden alıntı: shaddack

İlk planda 320i, 328i (2.0lt çift turbo) ve 320d gelicek (şubat-nisan)
    316i (136hp) ve 318i (1.6lt 170hp) 2012 sonu.
    Araç mükemmel tamamen yenilenmiş. İç malzeme kalitesi F10 a neredeyse eş. 320D hariç motorlar tamamen yeni, 8 ileri şanzıman, düşük emisyon, düşük yakıt tüketimi.
    Şahsen modernline ı beğendim.
    Bu segmentte araç alıcaksanız F30 u şiddetle tavsiye ediyorum en az 2 sene tüm değerlerde rakiplerinden(mercedesC, A4, passat) bariz üstün bir araç.
    http://www.youtube.com/watch?v=nJXlGECfWOg&feature=share

benzinli 1600cc lik motorlar kesin mi acaba? nerden aldınız bu bilgiyi?

• Evet kesin bilgi, 2012 Kasım/Aralık ayında gelicek.
  • quote:

Evet kesin bilgi, 2012 Kasım/Aralık ayında gelicek.

ya walla insallah gelirler.. cunku 2000cc ye ne fazla otv
    ne de mtv vermek istiyorum.. eger 1600cc gelirse sole 48k euroya sahane bir f30 olusturulur bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diagnotics -- 1 Şubat 2012; 21:48:39 >
  • 320i giriş fiyatı 46k euro civarında olduğunu düşünürsen 316i nin tahmini giriş fiyatı 40-43k olur.
  • quote:

320i giriş fiyatı 46k euro civarında olduğunu düşünürsen 316i nin tahmini giriş fiyatı 40-43k olur.

Ya walla ben donanim listesinden istedigim donanimlari fiyat olarak baktim 10 bin euro tutuyor.. Araba da 42 bin eurodan bazi satlsa 52 k yapar pazarlikla max 50 k dan alinir
  • 318i baz fiyatin 21.500 ya da 21.750 euro oldugunu dusunerek ( 320d baz 22.900 euro ) vergiler haric 7.000 euro da aksesuar satin alindiginda kabaca 29.000 euro vergi oncesi fiyat ile;
    29.000x1,37x1,18= 46.881,4 euro yapar ve mtv tescil vs dahil 47.250 euro liste fiyati ve ortalama %5 indirimle 45.000 euro civarinda bir fiyat yapar..
    Bu arada vergi oncesi 7.000 euroluk ilave donanim hatiri sayilir opsiyon satin alabilir..
    Ayrica bu fiyat da cok ucuz gelmesin zira C180K fascination ( hatta amg bile alinabilir )ya da A4 1.8 TFSİ da bu fiyatlarin altinda satiliyor ki A4 de otv %80..
    C180 K da da donanim listesi epey zengin..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.