Şimdi Ara

Bmw e46 kasa 3 serisi aylık ve yıllık bakım masrafları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar
    Ben 2000-2002 arası e46 kasa 3 serisi BMW almayı düşünüyorum. Benim aylık ve yıllık bakım yani kısaca cebimden çıkacak para ortalama ne kadar olur arkadaşlar. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmtaslan -- 1 Temmuz 2010; 11:41:12 >



  • Cebimden çıkacak para derken? Araç Ankara'da ortalama 11-12 litre civarı benzin tüketiyordu, eğer bakım ve kontroller için Borusan'a gideceksen 400-500 lira civarı alırlar, özel ustaya gidersen 100'den başlar Borusan'dan çok daha pahalıya kadar yolu var. Parçası çok pahalı değildir ama ucuzda değildir, ancak sık arıza vermez.

    Ayrıca 2002 makyajlı kasa denk getirirsen onu al, yoksa 2003 ve üstüne bak ve kesinlikle makyajlı kasa al. Bir kaç bin lira fark verirsin ama kullanırken çok daha fazla keyif alırsın ayrıca daha kolay satarsın.
  • benim arkadaşımın 520d si var borusuna gitti yağ ve filtreler değişti "1000 tl verdim" dedi. "enayisinde" ondan dedim(aracın garantiside bitmişti). sanayide iyi bir usta bulacan garanti yoksa ayrıca yağ ve filtrelerin değişimlerini asla servise götürmeyeceksin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blue_Knight

    benim arkadaşımın 520d si var borusuna gitti yağ ve filtreler değişti "1000 tl verdim" dedi. "enayisinde" ondan dedim(aracın garantiside bitmişti). sanayide iyi bir usta bulacan garanti yoksa ayrıca yağ ve filtrelerin değişimlerini asla servise götürmeyeceksin

    1000 Lira mı? Tuttuğunu öpüyorlar yahu bunlar 2,3 ufak parça için bu kadar para.. Ben de Bmw motosiklet düşünüyordum, o da Borusan çıkışlı olacaktı. Tabi biraz ileride alacağım. Ama vazgeçtim bu bakım fiyatlarını duyduktan sonra. Hiç değilse ortalama bir fiyat olur bu resmen serbest piyasa..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.