Şimdi Ara

BMW E46 / 3 SERİSİ TÜM PAYLAŞIMLAR (80. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.437
Cevap
74
Favori
589.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nuverti

4 yıl önce 2000 model bir 320i ile kaza yaptım. araba pert oldu. Araç babamındı.

Nasip şimdi bir tane alıyorum kendime. 2001 model 320i.

Koltukları deri. Acaba bunlara soğutma sistemi yapılamaz mı?
    Ayrıca araba 177 beygir. m54 oluyor doğrumudur? 2.2 motor

şasi varsa realoemden bakabilirsinizhttp://www.realoem.com/bmw/select.do
  • quote:

Orijinalden alıntı: sseagal

quote:

quote:

quote:

4 yıl önce 2000 model bir 320i ile kaza yaptım. araba pert oldu. Araç babamındı.

Emin misin kardeş benimki de 2001 320i ama m52 motor 1995cc. Eger 2.2 motor olduguna eminsen m54 tur ama m54 2002 modelde başlıyor diye biliyorum

1996-2001 m52
    2000-2004 m54

2000-2001 de ikiside olabiliyor. Bakmak gerekiyor diye biliyorum bende.
    Ama 2001 olanini almicam sanirim 2004 model bakiyorum.
    Ci almak istiyorum ama tek kapi olmasi beni cok endiselendiriyor.
    Acaba 4 kapilarda moaket olani var mi. Givdesinde ekran olanlar vs.

Bide piyasada kalmamis artik temiz arac. Umarim bir yerden denk gelir. Yoksa internetten duşmesi cok zor

Ben sivasta ikamet ediyorum burda gittigim bi usta var onun vardi 2004 320ci 212 beygirdi onunki cok deli bi aracti gorunce gozumu alamiyodum m paketti. Ama 50 istiyodu yani o zamanlar ayarlayamadim cok temizdi araba. Gecen ay 49 a satmış :(

Km dusuk ise 49 para degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar aracımın klimasının göstergesindeki derece ibaresi Celcius tan Fahrenheit'a döndü nasıl oldu anlamadım. Tekrar nasıl Celcius yaparım ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadır... -- 17 Şubat 2015; 2:03:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: burakdemirci80

quote:

Orijinalden alıntı: De Niro

Sanırım E46'lar hep öyle. Alt takımları çok uyduruk ve özensiz. Tekerin birisi çukura girse direksiyon o tarafa dönüyor. Ben de epey kafa yordum, götürmediğim servis kalmadı. En sonunda E46 ön düzenin böyle olduğuna kanaat getirip biniyorum artık. Oysa bundan önceki aracım Golf 5'ti ve o arabada asla böyle bir şey söz konusu olmazdı.Bilirsiniz Golf 5'in süspansiyonu muazzamdır. O yüzden E46 beni, özellikle bozuk yollarda adrenalin delisi yapıyor :). Yine de sürüş zevki bambaşka.

Adrenalin had safhada aynen yere sağlam basmıyor gibi geliyor komple ön takımı sıfırladığım halde

Sorun çözüldü iki arka amortisor patlak olduğundanmış. Değiştirdim düzeldi

• ben satıyorum. 2003 mclubsport orjinal temiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadır...

Arkadaşlar aracımın klimasının göstergesindeki derece ibaresi Celcius tan Fahrenheit'a döndü nasıl oldu anlamadım. Tekrar nasıl Celcius yaparım ???

Benimki de oyleydi yanlis hatirlamiosam soyle duzeltmistim. Gostergelerin oldugu derece de gosteriyor. Eger gostermiyorsa sinyal kolunun ucundaki tusa basarak gostergeyi dereceye aliyoruz. Dereceye aldiktan sonra da gosterge panelinin altinda iki tane siyah cubuk tarzinda dugme var onlardan sagdakini hafifce cevirerek celisius getirebilirsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Emin misin kardeş benimki de 2001 320i ama m52 motor 1995cc. Eger 2.2 motor olduguna eminsen m54 tur ama m54 2002 modelde başlıyor diye biliyorum

1996-2001 m52
    2000-2004 m54

Bide piyasada kalmamis artik temiz arac. Umarim bir yerden denk gelir. Yoksa internetten duşmesi cok zor

Ben sivasta ikamet ediyorum burda gittigim bi usta var onun vardi 2004 320ci 212 beygirdi onunki cok deli bi aracti gorunce gozumu alamiyodum m paketti. Ama 50 istiyodu yani o zamanlar ayarlayamadim cok temizdi araba. Gecen ay 49 a satmış :(

Valla kilometresi kactaydi hatirlamiyorum hocam. Cocuk artik skldim diodu satti o yuzden audi TT aldi simdi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1996-2001 m52
    2000-2004 m54

Valla kilometresi kactaydi hatirlamiyorum hocam. Cocuk artik skldim diodu satti o yuzden audi TT aldi simdi

Tt de guzelde okadar para yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ALLAH herkese gonlune gore versin hocam. Zaten ah para olsa gonul isterdi ki bi M4 e binelim ama işte...
    M4 benim olacak vuracam kirbaci

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bahadır...

Arkadaşlar aracımın klimasının göstergesindeki derece ibaresi Celcius tan Fahrenheit'a döndü nasıl oldu anlamadım. Tekrar nasıl Celcius yaparım ???

Benimki de oyleydi yanlis hatirlamiosam soyle duzeltmistim. Gostergelerin oldugu derece de gosteriyor. Eger gostermiyorsa sinyal kolunun ucundaki tusa basarak gostergeyi dereceye aliyoruz. Dereceye aldiktan sonra da gosterge panelinin altinda iki tane siyah cubuk tarzinda dugme var onlardan sagdakini hafifce cevirerek celisius getirebilirsin

Çözümü buldum sağol. Klima tuşlarından auto tuşu ve sağ üst köşedeki ön cam buğu giderme tuşana aynı anda basıyorsun bir süre basıldı tuttuktan sonra önce buğu giderme tuşundan sonra da auto tuşundan parmağını çekince celciusa dönüyor. Yardım etmeye çalıştığın için teşekkür ederim.

• Ne demek kardes yardimci olabildiysek ne ala. Ben emin gibiyim bu sekilde cozdugume ama neyse sorun hallolduysa sikinti yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Sunmedia

İkamet Çorlu.

Yağ seviye sensörüne zaten 230 tl dediler.

Bugün de sağ sol rot kolu ve salıncaklar değşiiyor. Parçalara 400 verdim. İşçilik ne tutar bilmem.

istanbul olsaydı faydam olurdu yağ seviye sensörü 150 tl işçilik 30 tl çözerdik sağlık olsun ama düzgün bi usta bulman lazım
  • Arkadaşlar selamlar. İlandaki araç için ne düşünüyorsunuz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-tamamen-orjinal-doktordan-ikinci-arac-borusan-cikisli-318-i-158111582/detay/

Bu arada 2001-2005 model arası kazası değişeni olmayan 120 bin km altı araç arıyorum. Sadece yetkili servis bakımlı olacak ve jant modifiye yapılmamış olacak.

Yardımlar için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

Arkadaşlar selamlar. İlandaki araç için ne düşünüyorsunuz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-tamamen-orjinal-doktordan-ikinci-arac-borusan-cikisli-318-i-158111582/detay/

Bu arada 2001-2005 model arası kazası değişeni olmayan 120 bin km altı araç arıyorum. Sadece yetkili servis bakımlı olacak ve jant modifiye yapılmamış olacak.

araç güzel ama siyah renk yılmam temizlerim diyorsan güzel. birde arka camlar manüel

• quote:

Orijinalden alıntı: coskun_06

quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

Arkadaşlar selamlar. İlandaki araç için ne düşünüyorsunuz?

araç güzel ama siyah renk yılmam temizlerim diyorsan güzel. birde arka camlar manüel

Şu fiyatları görünce, düşünüyorum da ben arabayı çok uyguna almışım.

• arka tamponu ve egzozu değiştirmek istiyorum ankarada uygun fiyatlı nerede yaptırabilirim bilen birisi varmıdır?
    m tampon-difüzör-egzoz takılcak. şu görüntüdekinin aynısını istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schwifty -- 1 Mart 2015; 17:58:22 >
  • S.aleyküm e46 cı arkadaslar. Bende fordcuydum ama gencligin verdigi sehvetle bmw ayrıcalıgına gecmek istiyorum artık =) Fiyat ve özellik olarak kafama yatan bi ilan var acaba bakıp yorum yaparmısınız ? Bmw hakkında motorudur, kaportasıdır hicbi detaylı bilgim yok. Fordu sorarsanız herseyi anlatırım :D İlanı paylastım yardımcı olursanız cok cok tesekkür ederim..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-99-model-borusan-cikisli-hatasiz-3.20-ia-4-m-paket-201973363/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: Ofozkan92

S.aleyküm e46 cı arkadaslar. Bende fordcuydum ama gencligin verdigi sehvetle bmw ayrıcalıgına gecmek istiyorum artık =) Fiyat ve özellik olarak kafama yatan bi ilan var acaba bakıp yorum yaparmısınız ? Bmw hakkında motorudur, kaportasıdır hicbi detaylı bilgim yok. Fordu sorarsanız herseyi anlatırım :D İlanı paylastım yardımcı olursanız cok cok tesekkür ederim..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-99-model-borusan-cikisli-hatasiz-3.20-ia-4-m-paket-201973363/detay

araba güzel duruyor ama 99 modele fiyat bence çok o paraya daha az kurcalanmış bir araç bulunabilir tavsiye olarak 2000 model ve üstü m54 motor olanını al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskun_06 -- 2 Mart 2015; 22:45:34 >

• quote:

quote:

S.aleyküm e46 cı arkadaslar. Bende fordcuydum ama gencligin verdigi sehvetle bmw ayrıcalıgına gecmek istiyorum artık =) Fiyat ve özellik olarak kafama yatan bi ilan var acaba bakıp yorum yaparmısınız ? Bmw hakkında motorudur, kaportasıdır hicbi detaylı bilgim yok. Fordu sorarsanız herseyi anlatırım :D İlanı paylastım yardımcı olursanız cok cok tesekkür ederim..

araba güzel duruyor ama 99 modele fiyat bence çok o paraya daha az kurcalanmış bir araç bulunabilir tavsiye olarak 2000 model ve üstü m54 motor olanını al

Bununla m54 motorun farkları neler acaba ? Ve bütcem öyle fazla degil ne yazık ki :) Daha düsük fiyatlı arabalar hep hasat olmus yorgun duran arabalar. En cok hosuma giden ve görünüm olarak temiz olan bunu buldum. Varsa farklı araba tavsiyeniz degerlendiririm tabiki

• quote:

quote:

quote:

Bununla m54 motorun farkları neler acaba ? Ve bütcem öyle fazla degil ne yazık ki :) Daha düsük fiyatlı arabalar hep hasat olmus yorgun duran arabalar. En cok hosuma giden ve görünüm olarak temiz olan bunu buldum. Varsa farklı araba tavsiyeniz degerlendiririm tabiki

fark olarak 2200 motor 20 beygir 20 de tork farkı far ... bu arabanın fiyatı az değil ama (şu an için bildiğim araç yok ama bulursam mesaj atarım size)

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.