Şimdi Ara

BMW 525d xdrive hakkında tavsiyesi olan? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
3
Favori
55.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 5.25 xdrive için comfort,premium ve m sport paketli 101bin küsur fiyat aldım.kur 2.49.sanirsam liste fiyatından %4 indirim var.fiyat nasıldır fikirlerinizi alabilirmiyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iç dış aldım.goruslerinize katılıyorum. Bide spoiler hediye ettirebilirsem alicam artik ama fiyat yüksek gibi geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetcelik316 M kullanıcısına yanıt
    Bmw 525 xdrive TÜRKİYE -TECHNOLOGY-SPECIAL ADITION VE COMFORT PAKETİ OLAN 135000 EURO

    değerindeki aracımı Aralık 2012 de sıfır olarak satın aldım, garantisini bedel ödeyerek 4 yıl sınırsız km yaptırdım. Araçta anlaşılmasına rağmen internet fonksiyonu eksik geldi, navigasyon sadece şehir merkezlerini gösteriyor. 2000 km’de ses gelmeye başladı.

    25000 km ye kadar oyalandıktan sonra xdrive kutusu değişti(transfer kutusu), aynı zamanda gerçek deri olan cocbit kabardı, 1 ayda değişti gelen cocbit farklı açık renk takıldı. 28000 km de araçtan yine ses gelmeye başladı çünki xdrive kutusu (transfer kutusu) tekrar arıza yapmıştı. lastiklerden dediler 4 tane yeni lastik aldım ses yine gitmedi, 4 ay oyalandıktan sonra şaft arızalı dediler değiştiler ses gitmedi çünki şafta ses giderici takoz takmışlar. Aracı Almanya’ya götürdüm, gidiş geliş 4000 Euro harcadım Almanya’da xdrive kutusu (transfer kutusu) tekrar değişti ve Almanya’da tesbite göre Türkiye’de ilk değişen xdrive kutusu(transfer kutusu) montaj takozları eskisinden kopuk vaziyette sökülerek yeni taktıkları xdrive kutusuna montaj etmişler.

    Ayrıca yine Almanya,da cocbit yanlış kod ile takılmış diye yazı verdiler, Türkiye’ye geldim servise ilettim halen daha değişmedi, hız sabitleyici düğmesi koptu yapmadılar. 06.01.2014 tarihinde seyir halinde iken araçta çok büyük bir ses geldi Bmv acil servis çağırdım. aracı servise çektiler volan dişlisi, şanzıman, motor karteri, motor arka kapağı ve marş dinamosu arızası tesbit edildi. aynı zamanda motorda hasar tahmin ediliyor. 1 yıl araca binmek zehir oldu, sebebi 135000 Euro değerinde Bmw almam mı ? Arvento turkcell araç takip sistemi kayıtlarına göre 20 ye yakın servise girmişim, şikayet kayıtlarımı servisler sadece 6 kez işleme almışlar.

    Bıktım usandım artık 16 kez müşteri hizmetleri ile görüştüm sonuç şu, şikayet alındı tarafınıza dönülecektir ne dönen var nede ilgilenen. bu anlattıklarımın hepsi fotoğraflı ve resmi kanıtlıdır, aracımın yenisi ile değişmesini talep edeceğim talebimi tüketici mahkemelerine sunacağım. Bmw satış konusunda çok uzmanlaşmış ama satış sonrası hizmet konusunda resmen ilgilenmiyor. bu işin bir de hayati tehlike boyutu var, korkum şuki bu araç ile devam edersem arkadan gelecek teknik arızalardan dolayı kaza yapıp hayatımı riske atmam. bu üzücü olayın çözüme kavuşturulması dileği ile konuyu saygılarımla sunuyorum.




  • Geçmiş olsun sayın dadasemin,

    BMW nin ekstra ödeme karşılığında dört sene garanti verdiğini bilmiyordum.

    Benim 525xd nin ön sağ aksı 28.500 km de ilk bakımda değişti. Sola dar dönüşlerde akstan tıkırtı geliyordu. Onu haricinde henüz bir arıza çıkartmadı.

    Ancak elbette bir Mercedes'in vermiş olduğu sağlamlık hissini vermiyor. S450 4Matic ten sonra 2013 model Mercedes GL 350 aldım. Gerek imalat kalitesi gerekse sürüş stabilitesi olarak Amerika'da yüksek kaliteli otomobil yapılamayacağına dair ön yargımın kırılmasına vesile oldu.

    Siz Türkiye'de hangi servisten hizmet alıyordunuz? Almanya'da hangi ildeki servise götürdünüz aracınızı?
  • evrenay E kullanıcısına yanıt
    Merhaba Evrenay ,
    Bende de 2009 X3 var. Ve bende sizin gibi 525 xd düşünüyorum. Diğer seçenek ise E 250 cdi 4 matic. Fikir verirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın ibrahim011,

    BMW nin tasarımı benim çok hoşuma gidiyor. Yurtdışında bir hafta boyunca Mercedes E 250 Benzinli kullandım, gerek dış gerekse iç tasarımı BMW ye kıyasla sıkıcı.

    Şu an hem 2013 model Mercedes GL350 hejde 2013 model BMW 525xd aracımız var. BMW çok hızlı ve insanı hızlı gitmeye teşvik ediyor (tehlikeli). Ancak iç aksamı zaman zaman çıtırdıyor. Eğer sizin için sağlamlık hissi önemliyle Mercedes'i tercih edin.

    Yoksa 525xd de her şartta işinizi görecektir. Bunu her halükarda E 250 cdi 4 Matic ten çok daha hızlı yapacak ve size çok daha yoğun duygular yaşatacaktır.
  • MMX 166 kullanıcısına yanıt
    ingilizcede küçük ''ı'' yoktur. Bu durumdan bi habersiniz muhtemelen. Siz ile hitap ettim bu arada
  • dr_dre kullanıcısına yanıt
    merhaba.aslinda farkindayim.ama o mesaji attigimda masa ustu bilgisayar ile atmistim.klavyede turkce karakterleri kullanmiyorum.aslinda useniyorum.
    lakin telefondan yazarken google klavye ingilizce olmasindan dolayi ı yazmam gereken yere de i yaziyorum.dikkat ettiyseniz

    hatta ü ve ö de kullanmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 24 Ekim 2019; 7:49:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.