Şimdi Ara

Bmw 4.18i gran coupe (ultimate m paket) mi? Audi a5 sportback (deluxe + prestige paketleri) mi? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
3
Favori
12.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • a5 2017de çıktı, yeni ötv dilimleriyle çıktı, 4 serisi eskiden kimbilir ne kadar ucuza verildi şimdi aynı arabaya 250bin istiyorlar
  • Bu arabalara 250 bin vericegime gider butun parayi pavyonda yerim en azindan eglenirim,millet cildirmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.18 için m sport kaliper diskler falan bence gereksiz. Yarın birgün bu araba bakıma girdiğinde boşa can yakan kalemler olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dodomoco kullanıcısına yanıt
    Bu arabalar pahalıda golf astra polo vs ucuz mu ?

Tüm araçlar pahalı %60 ötv haracı + kur 4.1 ne bekliyordun audi a5 i 150 bine golf parasına mı vereceklerdi ?

29 bin euro fiyatı var 4.1 ile çarp 120 bin tl yapar 130 bini vergi.

Kur değişmese 2.5 da kalsaydı aracın net fiyatı 75 bin olacaktı.

Yada ötv olmasaydı şuan o aracın %18 kdv li hali 140 bin lira olacaktı.

Kura rağmen %60 haraçsız hali 140.000 lira.

• quote:

Orijinalden alıntı: sansarbela

Bu arabalar pahalıda golf astra polo vs ucuz mu ?

Tüm araçlar pahalı %60 ötv haracı + kur 4.1 ne bekliyordun audi a5 i 150 bine golf parasına mı vereceklerdi ?

29 bin euro fiyatı var 4.1 ile çarp 120 bin tl yapar 130 bini vergi.

Kur değişmese 2.5 da kalsaydı aracın net fiyatı 75 bin olacaktı.

Yada ötv olmasaydı şuan o aracın %18 kdv li hali 140 bin lira olacaktı.

Kura rağmen %60 haraçsız hali 140.000 lira.

Yapacagim seyi soyliyim bayi indirimiyle gider 150 160 bine insignia grandsport alirdim,uzun yoldada hepsine dikiz aynamdan el sallar keyifime bakardim veya 2.el 320i alirdim.Bu araclar artik hic bir sekilde alinmaz yok 1.5 136 hp bmw, 1.6 156 hp mercedes,gecelim bunlari yeter artik.Cok daha guzel mantikli ve ucuz araclar var,kimsede gelip ama bmw arkadan itis surus keyfi demesin 136 sutcu beygiriyle surus olmaz surus keyfi hic olmaz.

Edit: suan 4x4 260 hp insignia grand sport indirimizsiz cok dolu bir paketle 275 bin tl,kalitedede surusdede hizlanmadada butun bu araclarin icinden gecer gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodomoco -- 2 Eylül 2017; 16:1:29 >

• Audi Quattro olmadığı sürece, 4.18i gran coupé.

• Ağustos'taki satış rakamlarını bekliyorum bende. Malesef araçlar pahalı bu yüzden 2. Eli de düşünmem gerekiyor

• dodomoco kullanıcısına yanıt
    İnsignia ile bir tuttuğun arabalara bak dikiz aynasından bakacakmış

1-İnsignia 0-100 9.9 saniye Audi A5 8.8 saniye

2- Tasarıma iç mekana ve prestije konfora o aracın verdiği hisse girmiyorum bile

3-Audi a5 senin opeline gece selektör çaktığında şişmek çakıyor sanıp buyur abiğğ diye yol verirsin

4-Audi Bmw Mercedes ekonomi arabası değil lüks premium zengin araçlarıdır zaten bunları alan alabilecek adam gidip opele bakmaz

5-Sütcü beygiri opele söylenen bir söz

6-140-150 hp yüksek motor güçleridir ki o ağırlıkta sınıfta ki bir araçta 8.8 saniye 0-100 hemde 1.4tfsi motorla çok çok iyi bir değer amacın ralliye katılmak değilse gayette güçlü motorlar amacın ralliysede basar parayı m4 yada Quarttro alırsın param az ama ralliye girecem diyorsan gider golf gti polo gti alırsın

15 yaşında ergenler gibi 1.4 1.6 çeker mi yağğ araba dediğin 3.0 motor olacak v8 olacak abiğğğ muhabettini geçmiş insanların girdiği bir bölüm burası uçayım kaçayım diyorsan ona göre motor seçenekleride var %999999 vergi ödemeye razıysan

Amerikada değil Turkiyede yaşıyoruz 0-100 ü 2 saniye kısa diye 200-250 bin lira fazladan vergi verebilecek durumumuz yok ki zaten araba kullanan bir insan 150hp nin de bizim otobanlarımız için gayet güçlü oldugunu otobanda zaten 90-130 arası yolculuk yapıldığını 8.8 saniye 0-100 ün iyi bir değer oldugunu bilir ki zaten bu arabalar at arabası değil gaza basarsan seni koltuğa yaslar merak etme

edit:boşa yazmışım adam insignia a5 ten kaliteli konforlu demiş 270 e insignia alırmış Opel Turkiye satış müdürü görse güler o derece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sansarbela -- 2 Eylül 2017; 16:24:51 >

• debonair6666 D kullanıcısına yanıt
    Balgat Konya yolundaki doğuş mu bu?

O araç ise 275 küsür fiyatı vardı yaklaşık yüzde 10 indirim yapmışlar.

• Hayır İstanbul'da bu bayi ama fiyatlar benzer genelde

• Motor /Performans =A5

İç Mekan / Kalite =A5

Konfor =A5

Görüntü / Prestij =A5

Bence durum böyle

• Ben olsam şanjımanı harman kardon ve özellikle de rengi için 4 serisi tercihederdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • trust06 T kullanıcısına yanıt
    Mercedes Bmw Audi vs iyi indirim yapıyorlar

250 binlik c200d amg için ayak üstü 225 e düşmüşlerdi alıcı olsam 220 ye alırdım %12 indirim olmuş olurdu.

%7-15 arası indirim oluyor genelde satışına bağlı olarak.

• Lacivert a5

• bende tam modele karar veremediğim için sıkı pazarlığa giremiyorum

• Kesinlikle audi. O kadar para verip 3 silindir araba almazdım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HümanistAdam

Motor /Performans =A5

İç Mekan / Kalite =A5

Konfor =A5

Görüntü / Prestij =A5

Bence durum böyle

Acilen Bmw dusmanligini birakmalisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: sansarbela

İnsignia ile bir tuttuğun arabalara bak dikiz aynasından bakacakmış

1-İnsignia 0-100 9.9 saniye Audi A5 8.8 saniye

2- Tasarıma iç mekana ve prestije konfora o aracın verdiği hisse girmiyorum bile

3-Audi a5 senin opeline gece selektör çaktığında şişmek çakıyor sanıp buyur abiğğ diye yol verirsin

4-Audi Bmw Mercedes ekonomi arabası değil lüks premium zengin araçlarıdır zaten bunları alan alabilecek adam gidip opele bakmaz

5-Sütcü beygiri opele söylenen bir söz

6-140-150 hp yüksek motor güçleridir ki o ağırlıkta sınıfta ki bir araçta 8.8 saniye 0-100 hemde 1.4tfsi motorla çok çok iyi bir değer amacın ralliye katılmak değilse gayette güçlü motorlar amacın ralliysede basar parayı m4 yada Quarttro alırsın param az ama ralliye girecem diyorsan gider golf gti polo gti alırsın

15 yaşında ergenler gibi 1.4 1.6 çeker mi yağğ araba dediğin 3.0 motor olacak v8 olacak abiğğğ muhabettini geçmiş insanların girdiği bir bölüm burası uçayım kaçayım diyorsan ona göre motor seçenekleride var %999999 vergi ödemeye razıysan

Amerikada değil Turkiyede yaşıyoruz 0-100 ü 2 saniye kısa diye 200-250 bin lira fazladan vergi verebilecek durumumuz yok ki zaten araba kullanan bir insan 150hp nin de bizim otobanlarımız için gayet güçlü oldugunu otobanda zaten 90-130 arası yolculuk yapıldığını 8.8 saniye 0-100 ün iyi bir değer oldugunu bilir ki zaten bu arabalar at arabası değil gaza basarsan seni koltuğa yaslar merak etme

edit:boşa yazmışım adam insignia a5 ten kaliteli konforlu demiş 270 e insignia alırmış Opel Turkiye satış müdürü görse güler o derece

O kadar bos bir herifsin ki sana cevap yazmak cidden gereksizlik baska bir sey degil,performansi 0 100 e gore mi belirliyorsun desem evet diceksin klasik akil iste,performans uzun yolda aracin seni yormadan, dag tepe demeden hizlanmasidir guzel arkadasim,veya sollamaya ciktiginda sana guven vermesidir,ayrica altimdan 1.6 motor e 180 amg,1.4 audi a4,1.6 insignia,1.6 520i gecirdim o yuzden merak etme ben bahsettigin butun araclara bindim,418i degil 430d grancoupeyede bindim 1500 km boyunca,c180 e de bindim 2000 km boyunca,O yuzden bana gelip 1.5 136 hp arabaya premium lukussss yaaa parasi olan alir agbiii pirestijjj deme,otobanda e 180 ile ford mondeoya gecildikden sonra direk arabayi degistirdim,o cok ovdugun 1.4 tfsi ilede otobanda baktim herkes tokati koyuyor direk attim altimdan cok sukur,ama o sutcu dedigin insignia ile ki eski kasasiydi bizdeki duz yolda en az 220 goruyordum tepeyi 200 den 210 a hizlanarak cikiyordum son derece performansli bir aracdi,flexride vardi sporta aldiginda guven veriyordu,tour a aldiginda yumusuyordu 19 inch lastiklere ragmen 4 serisinden komforluydu, en onemliside fiyati o donemde cok uygundu simdide cok uygun abisi,Ayrica merak ettim nerdeyse yari fiyatdaki insignia ile neden a5 kiyasliyorsun git ayni fiyatdaki 2.0 260 hp 4x4 insigniayi koy kiyasa arada 100 bin tl fark var 1.5 insignia ve bu 418i ile ama yer mi o aracla bombos,ici plastik,ruzgar sesini iligine kadar alan 418i yi kiyaslamak yemez tabii,Aaaa veya 216 limitorlu ici komple aliminyum gorunumlu plastik a5 ile kiyaslasana cidden.Ben burda opeli savunmuyorum suan altimda opel aracda yok,ailede bmw mercedes audi disinda arac yok ama diyorumki bu audilere bu bmwlere bu parayi vermeyin,biz verdik a4 aldik pisman olduk e180 aldik pisman olduk,tek pisman etmeyen araba oda kil payi ile 520i oldu onun disinda 3.0 motor bmwden sonra kesinlikle 1.6 ya binesim gelmiyor bu kadar basit,konu sahibini uyariyoruz bir sey yaziyoruz ordan adam cikmis bunlar zengin arabasiii kardesimmmm diyor,bende diyorumki madem arkadas zengin gitsin ici komple deri 4 ceker,suspansiyon ayari olan ,260 hp 8 ileri arac alsin,neden m paket arac alip komfordan odun veriyor veya comfort alip sporlukdan odun veriyor gitsin ikisininde oldugu araclar var basiyorsun spora sertlesiyor basiyorsun toura yumusuyor dedim,veya neden 1.4 aldigi icin 4 cekerden odun veriyor ayni paraya 2.0 motor 4 ceker arac var dedim,hani tutturmussunuz bi dogru onda gidiyorsunuz ama dogru degilsiniz dedigim aracda koltuk isitma sogutma bile var direksiyon isitma var ses sistemi var koltuklarda masaj bile var hani artik ne istersen mevcut,ama onerdigin araca bak m paket ultimata paket super iyon isinli paket 1.5 136 hp arac,kim kullansa illallah ediyor bizimkiler piristijjjjj agaaaabeee diyor.

Edit:illa opel insignia degil ayni motorda subaru levorg olur hemde yari fiyatina bu araclarin hem 4 ceker hemde inanilmaz tatli bir arac hemde benzer performans degerlerinde bir araba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodomoco -- 2 Eylül 2017; 19:1:12 >

• Arkadaşlar lütfen sakin olalım fikirlere saygı duyalım değmez birbirimizi kırmaya

• Ben a5 tasarımını daha çok beğendim. Eski bir BMW kullanıcısıyım. Şu an renault kadjar 1.5 edc ve tt quattro sahibiyim. Samimiyetle şunu ifade edeyim. Son ötv zamları , şehirler arası yollara ve otoyollarda uygulamaya konulan radar sistemi neticesinde artık kuvvetli araç satın almanın hiç bir espirisi kalmadı bu ülkede. Kadjar 188 km hız yapabiliyor, Yalova Bursa otoyolu hariç bu hızda seyahat edilecek hiç bir yer Yok artık. Dolayısıyla keyif veren aracı kullanabileceğimiz yer kalmadı.

Fakat aynı zamanda şunu da belirtmek isterim ki 250 bin TL 136-150 hp araçlar için çok gereksiz. Mesela kadjarı verip üstüne 120 -130 bin verip ( yani 2 katı) a5 almam şahsen. Bu araçlarda marka prestiji haricinde normal markalara göre 2 kat fark edecek bir malzeme kalitesi veya performans bulamazsınız. Eğer 250 liraya quattro 2.0 tdi veriyor olsalardı quattronun ve dizelin gücünün hürmetine alınabilir derdim. Kaldı ki o bile tartışılır. Eskiden normal araçlar 60-70 bine satılır , 320d a4 tdi gibi araçlar ise 110-120 bin civarında seyrederdi. Yani 2 litre prestijli modeller dahi 2 katı değildi. Şimdi ise benzinli ve en güçsüz araçlar normal dizel otomatiklerin 2 katı.

Mecburen alınacaksa a5 alın yine de.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.