Şimdi Ara

BMW 330 Cİ mi? yoksa..... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • genç adamlara bu sorulurmu ya tabi ki de 3.30 sorman yanlış olmuş
  • e sınıfı 3 coupenin rakibi bile olamaz Clk deseydin aynı sınıftalardı ama yine BMW

ben de 2004 330Cd var mükemmel bi makina kesinlikle ve şiddetle tavsiye ediyorum...
  • KESİNLİKLE 330 Cİ
  • BENİM TERCİHİM DE BMW 330 Cİ.FAKAT BU ARAÇ GÖZLERDE YIPRANDI MI BİLEMEM. YANİ O AÇIDAN TERETTÜTLERİM VAR.SENİDE YANILTMAK İSTEMEM.ÇÜNKÜ MERCEDES PRESTİJİNİ HERZAMAN ÜST SEVİYEDE TUTAN YANİ MODELLERİ ZOR DEMODE OLAN Bİ ARAÇTIR.EGER BENİM SAHİP OLDUĞUM ARAÇ BU FAKAT 330 Cİ İLE DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM DİYOSAN İYİ DÜŞÜN DERİM.SAHİP OLDUĞUN MERCEDES SATILIP RESİMDE GÖRDÜĞÜMÜZ 330 Cİ ALINIR MI BİLEMEM.GERÇEKTEN İŞİN ZOR.SONUÇTA MERCEDES DE DAĞ GİBİ ARABA.İŞİN BİRDE BU YÖNÜ VAR.
  • 330ci kesinlikle görünüşü yeter
  • KESİN 330 Cİ AL.BENDE BİR 330 Cİ KULLANICISIYIM.FAKAT ARACIM BİRAZ YÜKSEK.BEN LASTİK ÜSTÜ İSTİYORUM DAHA SPORTİF OLUCAK ÖYLE OLSA AMA.SEN BİLİNCLİ OL ALÇAK KARASÖR AL.ARAÇ TAM LASTİK ÜSTÜ OLSUN O ZAMAN YEMEDE YANINDA YAT.

330 Cİ
  • drift machine 330ci birde lsd door deme keyfe
  • 3.30ci tek geçiyorum
  • her türlü 330ci
  • bmw merso alan adam niye benzin hesaplasın ... ha madem benzin hesaplıyacaksın neden bmw , merso alasın ... her bmw merso topiğinde benzin ve vergi gibi şeyleri hesaplamasanız artık ..

tabiki 3.30ci tercih edilmeli ...
  • 330ci + m pack + m 19'' Whell

M3 ün kankası yani ...

Vergisini , masraflarını kaldırabiliceksen tabiki 330 , mercedes sevmıyorum ...
  • Biri spor duruyo biri ağır abi. Mercedes hiç bir markaya değişilmez
  • bu kadar bmw oyuna bi 3.30 alınır artık..

merak ettim topiği açan arkadaş değiştirmeye karar verdinmi?
  • 35 yas ustuysen mercedes..... 35 yas altindaysan bmw.....
    byernli kanatlarla ucmak baskadir....
  • ORTAMI GERMEYE GEREK YOK İKİSİDE TAŞ GİBİ KONFORLU ArabaİŞTE
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.