Şimdi Ara

BMW 3 serisi mi, Mercedes-Benz C serisi mi daha kaliteli ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
5.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

BMW 3 serisi mi, Mercedes-Benz C serisi mi daha kaliteli ?

(En Son Oy Tarihi: 14.6.2017)
Giriş
  • Kalite olarak hangisi önde bilemem. Otomobil'ler Mercedes ve diğerleri olarak ikiye ayrılır ama ben ikisi arasından F30 derim. Diğerleri arasındansa A Serisi E Serisi ve S serisi derim. Ama F30 deyince akan sular duruyor bitiyorum tipine çok yakışıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstraction -- 9 Kasım 2013; 19:17:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değilse bir karşılaştırmadır gidiyor
    Birazdan biri s Class mı 7 serisini diye açar.

• Ben de şu an 3 serisi diyorum ama yeni C serisi gelirse dengeler değişebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

F30 akar.

Yeni C serisi de çok iddialı ama

Yeni C'ye göre mi şu an ki kasaya göre mi bu anket o halde ?Güncel C'ye göre ise elbette 3 serisi yeni çıkacak C desek onu da tam bilemeyiz resimlere göre yorumlamak ta çok doğru olmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

Mercedesin araçlarını sürerken özellikle sakin kullanımda yüzünüzü sürekli tebessümde tutan bir kalitemi desem,rahatlık mı desem,zevk mi desem,konfor mu desem bilemedim.Bir özel hissettime var ve ben bunu tam olarak bundan kaynaklanıyor diye adlandıramıyorum.

böyle bir yerçekimsiz ortamdaymışcasına hissediyor insan.

Demek istediğimi mercedes kullananlar bilir.

Çok ilginç hakikatten.

Hocam senin MB duyguların normal çünkü sürenleri geçtim test edenler dahi o hisse kapılıyor.Dış dünyadan soyutluyor sizi resmen,rahatlatıyor ferahlık gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

F30 akar.

Yeni C serisi de çok iddialı ama

Yeni C'ye göre mi şu an ki kasaya göre mi bu anket o halde ?Güncel C'ye göre ise elbette 3 serisi yeni çıkacak C desek onu da tam bilemeyiz resimlere göre yorumlamak ta çok doğru olmaz..

Yok hocam yeni C'ye göre değil bu anket, eskisine göre, zaten yeni C'nin kalitesi hakkında hiçbir şey söylenemez daha tanıtılmadı bile araç.
    Fikrimi söyledim yeni C serisi de iddialı geliyor

• Yılların BMWcisi olarak oyumu mercedese attım. İki aracıda ellerimle mıncıkladım vardığım sonuç budur, mercedesin ölüsü bile daha kaliteli.

Ama geri kalan hersey için BMW diyorum.
  • Mercedes tabiki.Yıldızı yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: superstreet

Yılların BMWcisi olarak oyumu mercedese attım. İki aracıda ellerimle mıncıkladım vardığım sonuç budur, mercedesin ölüsü bile daha kaliteli.

• quote:

Orijinalden alıntı: TürkogluTürk

Bu konuda tercihim her türlü F30 olurdu.

5 Serisine Karşı E serisini tercih etmem.

S Class'a karşıda 7 Serisini tercih etme
    m.

Tam bunu yazacaktım...
  • Pasat tabiki. Tok kapı sesi yeter.
  • quote:

quote:

Yılların BMWcisi olarak oyumu mercedese attım. İki aracıda ellerimle mıncıkladım vardığım sonuç budur, mercedesin ölüsü bile daha kaliteli.

Şaşırdın galiba benden beklemiyodun böyle bi yorum. Ama kalbim BMW diye atsada yorumları objektif yapmaya çalışıyorum

• quote:

quote:

quote:

Şaşırdın galiba benden beklemiyodun böyle bi yorum. Ama kalbim BMW diye atsada yorumları objektif yapmaya çalışıyorum

Bu sen olamassın

• Bana göre de şu anki makyajlı C serisinin verdiği kalite hissi hem e90 dan hem de f30 dan daha önde.
    Ama sürüş zevki derseniz iş tersine döner.
  • İkisi de değil
     BMW 3 serisi mi, Mercedes-Benz C serisi mi daha kaliteli ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ingrid -- 9 Kasım 2013; 21:28:31 >

• Makyajla kalite alınmaz,ki alınmadı da zaten.
    f30 çıktığından beri kaliteli bir araç,öteki orasını burasını yamultup kaliteliyim demeye yırtınan bir araç.
    F30 akar,çok net.
    Yeni c serisiyle düzelir umarım bu durum,mercedes çok geri kaldı D segmentinde.
  • Mercedes

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Makyajla kalite alınmaz,ki alınmadı da zaten.
    f30 çıktığından beri kaliteli bir araç,öteki orasını burasını yamultup kaliteliyim demeye yırtınan bir araç.
    F30 akar,çok net.
    Yeni c serisiyle düzelir umarım bu durum,mercedes çok geri kaldı D segmentinde.

Yeni C serisi fotolarda müthiş görünüyor gerçekte nasıl olur bilemem

• bmw 3 serisi
  • 3 Serisi için bir şey demek istemiyorum, ama test etmiş birisi olarak söylüyorum, C180 denilen otomobil, genel anlamda kaliteli bir araba değil. Zaten Small Overlap testlerinde de paçavraya döndü diye hatırlıyorum, A4 ile birlikte şişirilmiş olan ve Türkiye piyasasında değer gören modeller.

3 serisi diyorum, en mantıklısı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.