|
Teşekkür ederim. Rahatladım. Tekrar verirse hata giderim servise. Şimdilik sorun yok gibi. |
|

2 Mobil
|
Teşekkür ederim. Rahatladım. Tekrar verirse hata giderim servise. Şimdilik sorun yok gibi. |
|
|
Selamlar, Evet. Ancak problem su ki adaptive suspansiyonlu arac pek gelmiyor. Ne olacagi belli degilmis. O buyuk problem. İstanbul gibi bir yerde m suspansiyon olan arac almam. O yuzden adaptive kesinligi olana kadar ne yapsam bilemedim. Hayirlisi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Selamlar, Evet. Cok fark ediyor. Amrtisorler inanilmaz bir gucte sertlesiyor. O haliyle bile konforlu. Ayrica comfort mode normal m sport suspansiyona gore gercekten cok yumusak. Ben su an 19 jant lastik seti ile kullaniyorum. Eski g20 aracimda normal suspansiyon vardi. Ondan konforlu bu suspansiyon. Yol tutusuda harika. Tabi ki M Suspansiyonun yol tutusuda harika. Tek problem daha oncede yazdigim gibi sertligi. Arac cok darbe aliyor. Sehir ici kullanimlarda cok keyifsiz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 5 Mayıs 2023; 17:19:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Selamlar, Bu paralar veriliyorsa evet. Eğer konfor isteniyorsa 2.5 milyon tl verip M suspansiyon ile 19 jant lastik seti bence alınmaz. Burada yapılacak tek şey; konfor isteniyorsa 18 jant lastik setine geçilebilir. Bu olsa dahi suspansiyon gerçekten sert. Araç içi darbe alımı çok fazla. Geçmiş sayfalarda üç farklı süspansiyonun çalışma prensibi ve bütün özelliklerini yazdım. Eğer benim zamanımda Adaptive olmasaydı kesinlikle 18lik set ile alırdım. Yoksa gerçekten bunca para verip bu kadar sert suspansiyon ile şehir içi kötü yollarda gezmenin bir keyfi yok. Ancak otoban sürüşleri viraj dönüşleri bu suspansiyon ile muhteşem bir seviyede. Yol tutuş harika. Bunun aksini söyleyecek bir kişide yoktur. |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Günaydın, 1) Yazılım ile çözülürse ne mutlu size. Yoksa sos pili değişiyor. Ancak sos pili değiştirmek için tavan ön bölümü sökülüyor. Sanırım o dönemde gelen araçlarda piller ile alakalı bir sorun oldu. 2) Türkiye'de canlı navigasyon açık değil. Bmw Connected sistemi gelirse navigasyon dahil bütün uygulamaları güncel ve canlı kullanabileceğiz. 3) Bu sistemi ben de sevmiyorum. Klima ana ünitesi açık olmadan belli şeyleri yaptırmıyor. Koltuk ısıtma bile açılmıyor! Ancak arka resistans calisiyor. 4-5) Var. Belli komutları algılıyor. Eğer ingilizce yaparsanız sunroof perdesini açar. Bunu sadece ingilizce versiyonunda yapıyordu. 2020 yılında öyle keşfetmiştim. 6) Sistem sürüşü otomatik comfort ile başlıyor. 7)Evet. Bunu ben herkese söylüyorum. Sıfır araç alanlara ilk 3 ay ücretsiz. Ayrıca lastik saklama değişim ücretsiz oluyor. Senede bir kez silecek değişimi var. Bmw silecekleri bir dönem sonra cidden çok kötü çalışıyor. Bu sebeple verdikleri avantajlar çok iyi. Birde araç yaşına göre servis indirimi var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 6 Mayıs 2023; 10:35:52 > |
|
Selamlar, park asistanı plus eklemedim ben sipariş verdiğim esnada, şimdi ekletmek istediğimde olmuyor mu ? St ye göre yeni sipariş oluşturmam gerekecek, Arkadaşlar park asistanı plus için buna değer mi ? 3.20i Edition M Sport < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Selamlar, Dogrudur. Eger araciniz eslestiyse yeni siparis olusturmaniz gerek. Bence cok sart degil. Guzel bir donanim. Ozellikle dar alanlara giris cikislar icin. Ancak bu sekilde sipaeia verilmediyse cok dert etmeyin. İyi aksamlar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 7 Mayıs 2023; 0:33:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
![]() “Bir memleket gibidir gemi.”
|
|
Gunaydin, Bu durumda yapabilme sanslari var. Yapmiyorlarsa parayi geri iade etmeleri 2 gun zaten. Gerekirse yeni siparis olusturursunuz. Zaten su an teslim tarihleri ayni. Ben bu donanimi seviyorum. Ama dedigim gibi kesinlikle olsun vs diye de bu kadar ugrasmazdim. Tukiye’de park asist plus ile gelen 10 g20 varsa vardir. Yani cok dert etmeyin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
+1 BMW'de auto hold çok güzel ayarlanmış. Çok yavaş ilerleyen ve arada bir kısacık durulan trafikte auto hold'un devreye girmemesi iyi oluyor. Tutsun istiyorsan biraz daha sert basıyorsun frene. Auto hold olmayan BMW'lerde de geriye kaçmaması için benzer şekilde biraz sert basınca birkaç sn tutuyor. Bu özelliğin aksine stop&start BMW'lerde -sanırım karbon salınımı regülasyonları nedeniyle- kötü ayarlanmış. Araç tam durmadan motoru kapatıyor. Kısa dur-kalklarda epey can sıkıcı oluyor. Bu nedenle stop&start'ı ya arabayı çalıştırdığımda ya da unutmuşsam ilk devreye girdiğinde kapatıyorum. |
|
Kesinlikle değmez. Zaten 360 derece park sensörü var. Yan tarafları da izliyor ve konfigüre edilince çok yaklaşınca otomatik fren yapıyor. Bu otomatik fren bazen çok dar yerlerden ayna ile kontrollü geri giderken devreye girip sonra da devam etmeyi engelliyor ama olsun. :) |
|