çok teşekkür ederim emrah bey. ben de bu şekilde düşünmüştüm. aslında yeni i4 te gayet güzel ancak gittiği mesafenin oldukça kısa olması nedeniyle i4 mantıklı gelmedi. |
BMW 3 serisi (G20) (714. sayfa)

-
-
Arkadaşlar merhaba, 7 sene BMW kullandıktan sonra Audi'ye geçmiştim ama aracı sürerken keyif alamıyorum. 2020-2021 G20 almak istiyorum. Fakat Sarı sayfalarda bir fiyat standartı yok. Özellikle galeriler göz korkutuyor. Burada dostane bir ortam var. Eğer aracını satmak isteyen olursa bir değerlendirmek isterim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özelden kendi aracımı gönderdim, bir bakın.
-
Merhabalar, danışmak istediğim bir durum var.
Bugün aracımı park ederken ön tamponu plastik park dubasına dokundurdum. Haliyle araçta çizik dahi yok ancak araç yaya koruma sistemi arızası verdi. Aracımın garantisi hala devam ediyor. Yetkili serviste garanti kapsamında müdahale ederler mi, aynı durumla karşılaşan oldu mu ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gecmis olsun. Yaya koruma calisinca on kaputu kaldirabiliyor. Bunu yapti mi ? Bunu yapmadi ise zaten herhangi bir sey yoktur.
Yok hocam kaldırmadı olduğu gibi duruyor. Zaten park esnasında hızım maksimum 10 filandı diye hatırlıyorum. Ama ekranda uyarı verirken kaputu açmayın ibaresi olduğu için hiç dokunmadım. Yarın mesai saatleri içerisinde borusanı aramayı düşünüyorum.
İyi yaptiniz. Yarin hallederler. Tekrar gecmis olsun.
Arkadaşlar merhaba , lci 3 aracımda ilk zamanlar eco pro modunda bol bol boşa atıyordu kendisini ama son 1 haftadır ne yaptıysam boşa attıramadım. Araçta herhangi bir uyarıda yok.Bilgisi olan varmı?
Bir algoritması olduğu söylense de bence kafasına göre takılıyor
Gerçekten saçma araçta bir uyarıda yok. Ama bugün lastik havaları 4 üde az uyarısı verdi. O yüzden ünlem vardı. Ama dünnde olmuyordu. Hava sıcaklığıylamı alakalı dicem saçma olur :)
Arkadaşlar borusan eski yüzde 5 indirimine devam ediyor mu? Her hangi bir indirim uyguluyor mu?
Selamlar, %1 meslek indirimi haric bir indirim yok. Yinede sorun.
selamlar;
bugün su ekliyim dedim neyse kaputu kapatmak için bıraktım, kapanmıyor. biraz daha hızlı bıraktım yine kapanmadı. en son amortisörlerin boşa düştüğü yerden aşağı doğru epey güçlü ittirince kapandı. yağlanması gereken bir yer mi var? bilen varsa söyleyebilir mi? bunun için servise gitmek istemiyorum.
-
Gunaydin, Bizim kaputlar bu konuda biraz farkli. Kapatmasi dert. Eski seri g20’de boyleydi. Ben yavasca indirip sol ve sag kaput cizgilerinin oldugu yerden bastirirak kapiyorum. Cok ciddi bir kuvvet uygulamadan. :) kaputa zarar vermeyelim.
yok zaten elimle kibarca bastırınca yerleşmedi. en son sinirlendim hafif, boşa düştüğü yerden aşağı doğru hızlıca kapattım da oturdu. elimin ayarına çok güvenmem, ezerim falan hiç basmam parmakla
ilginç bir sistemmiş şaşırdım açıkçası normalinin bu olmasına. 1.5 yıldan fazla 2 serisi kullandım, onda hiç böyle bir durum olmadı. alışacağız artık
-
Haklisiniz. Bana da garip gelmisti.
Herkese Selamlar, Brooklyn gri renginden herkes memnun mu ? Heralde hayatimda ilk defa 3 ay arac yikamadim. Hala temiz duruyor. Guzel renkmis.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 10 Aralık 2022; 10:31:5 >
Yuzde 2 zam daha geliyor diye duydum.
Eyvah eyvah
merhaba herkese daha once hicbir aracima ppf tarzi bir kaplama yaptirmadim, hem borusandan hem de yakin arkadaslarimin onerisi ile detailingdukkani216 uzerinden teklifler aldim;
ilk sorum, borusanda yaptiran var mi ? iscilikleri nasil; onerir misiniz ?
bir de bilmedigim icin soruyorum, 150 micron ile 180 micron arasinda buyuk bir fark var mi ?
siz ne onerirsiniz, ne yaptirdiniz ?
Tesekkurler ve herkese iyi hafta sonlari !
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X