Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (620. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: ROONEY324
1 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21.277
Cevap
301
Favori
1.651.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
57. Sırada  bugün en iyi #36
Sayfa: önceki 618619620621622
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • zek kullanıcısına yanıt

    İyi pazarlar, Bu arkadaşa cevap bile vermeyin. Direk bloklayıp geçin. Zaten kısa bir süre içerisinde güzel bir ceza da gelir. Ben artık tamamen troll olduğunu düşünüyorum. Yeter ki birileri ona cevap yazsın. Dediğim gibi bu fırsatı vermeyin. Mesajlarını okudukça gülüyorum artık. Şimdi para eden başka araçlar bulup o konuları kirletirler. Cidden g20 konusunda artık bu saçma sapan mesajlardan gına geldi. Yok aracı alanlar zarar etti. Yok araç şöyle satılmaz. Yok 100.000 zarardalar. Bıktık cidden. 


    Şurada keyiflice aracını alıp doya doya son kullacı olarak binmek isteyen onca insan var.

  • Herkese İyi pazarlar,


    Aracınızı almadan önce idrive 8 hakkında yüklenen bu videoyu izleyebilirsiniz. Daha öncede bu tarz bir video yüklemiştim. Bu biraz daha detaylı olmuş. Belki yardımcı olur. Araç ne kadar i4 olsada menü vs her şey aynı.  



    Chris’s Bimmersyoutube
    Join Chris as he explores and highlights the essentials of iDrive 8 (ID8) in an i4. Content is relevant for most models featuring iDrive 8 with the BMW Curved Display. ____ Questions? Chris strives for every BMW Owner to have the best experience possible. Therefore, he kindly requests to reach out to your local BMW Center for support. ____ You can follow Chris on: https://instagram.com/chris_bimmers https://tiktok.com/@chris_bimmers ____ 2022 CRG Media.
    https://www.youtube.com/watch?v=ZC7KKTvQGBY
  • İdrive 8 video oynatma konusunda bilginiz var mı
  • berkolo88 kullanıcısına yanıt
    İlanların çoğu taba koltuklu hocam. Kırmızı & bej & mocha nadiren olsa da var. Sipariş açıldığı gün bilgisayar başında heyecanla bekledik & siparişlerimizi verdik. İlk partiyi onlar kafalarına göre oluşturmuşlar (ki burası bile sıkıntılı, hazirandan beri siparişler açıldı açılacak diye bekledik) ve gelen araçları konfigürasyonları uyuşanlara sipariş sırasına göre teklif edileceği söylendi. Ama görüyoruzki göstermelik bir kaç tane son kullanıcıya verilip gerisi galerilere dağıtılmış. Bana hep konfigürasyonumla eşleşen araç yok dendildi ama önceki mesajımda gönderdim işte aynısı galeriye zamsız olarak verilmiş. Şimdi memleketin enayileri biz miyiz de 70 bin fazla vereceğiz? Danışmana yazdım & merkeze kayıt açtım hala dönen yok. Napıcaklar çok merak ediyorum. Sonuç olarak heyecanla verdiğim siparişimin içine ettiler…
  • Canka1 C kullanıcısına yanıt

    Ne deseniz haklisiniz! Keske elimizden bir sey gelse… Goz gore gore bu hale getirmeleri gercekten uzucu oldu. Bari artik araclarimiz gelsinde bununla sevinelim.  

  • berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Aslında elimizden gelen çok şey var ama biz bunun farkında değiliz. Sadece bmw icin bunu soylemiyorum, acil araç ihtiyacı olan kişiler dışında çok değil 2-3 ay bu tür saticilardan alışveriş yapmamak onları hizaya sokar. Biz size çok muhtacız ne yaparsanız razıyız dedikçe onlar istedikleri gibi bizleri kullanır.
  • berkolo88 kullanıcısına yanıt

    evet o 0.4 saniye benim içinde birşey ifade etmiyor şu aşamada, sürekli gazlayıp süre alan tipler değiliz sonuçta. g20 aracımı 2.el almıştım aldığım yerden neredeyse X3 katına çıkmış fiyatı, o sebepten 200 + veya - suanda bende bunları düşünmüyorum.

    2. olarak evet bende bizim siparişe yakın bir aracı satılıkta görmedim, bir an önce gelseydi iyi olacaktı ona göre aracımızı elden çıkarırdık yoksa gittikçe çöplüğe dönecek malum site.

  • rcr1982 R kullanıcısına yanıt

    Selamlar, bunu bir arastiracagim. Cunku internette bir sey bulamadim. Acikcasi ekran o kadar buyuk ki arac durdugu konumda bir seyler izlemek keyifli olabilir.  

  • Dün bende LCI aracı İstinyede gördüm. Makyajsız M sport EDITION’ın benzeri Jant, harman kardon ve M sport koltuk mevcuttu. Fark olarak başlıca ön gösterge paneli, HUD ve vites kolunu fark ettim. Dolu bir G20 aracı olan için çok fazla istek uyandıran bir değişim hissetmedim açıkçası. Ancak yeni araç alacaklar veya donanımını arttırmak isteyen G20 kullanıcıları için tabii ki de düşünülebilir. Bu arada showroomda başka hiç sıfır araç yoktu. İkinci el araçlar vardı neredeyse sıfır fiyatına :)). Bu İstanbul’daki Borusan bayilerinde inanılmaz bir nobran tavır var. İlgi alaka yerlerde. Dükkana gelene bile nezaketen hoşgeldiniz der Türk esnafı. Herkes başka bir dünyada. Hepsi Borusan CEO’su sanki hep çok yoğun hep bir tavırlı. Eskiden kızardım böyle tavırlara şimdi gülüp geçiyorum. Oradan geçtim Alfa Romeo’ya. Güzel güzel bilgi verdiler. Benim bilgilerimi aldılar. Bu arada son bir haftadır İstanbul’da kardeşimin F30 3.30i’sini kullanıyorum. Gerçekten performans olarak çok tatmin edici. Ayrılırken zorlanacağım bu araçtan :) .




  • rmzdn kullanıcısına yanıt

    Selamlar,

    Alfa’da ilgi gormek normal. Senede sattiklari araclarin satis rakami Bmw’’nin 1 ayina bedel. Bmw bayiileri artik nasilsa satiyoruz durusunda olduklari icin yeni musteri eski musteri vs umurlarinda degil. Eski donemdeki ilgi vs neredeyse 0. Biz almasak zaten galerici al-satci ekibi bayiiye bile gitmeden araclari aliyor.

  • Eskiden F30 kullaniyodum sattim makyajli 3 icin borusana gittim ne zaman alabilirim en erken 2023 nisan dediler. Ben anlamadim bu arabadan binlerce geliyor herkesin elinde patlayacak muhabbeti nedir ? Parayi verecek adam bile araba alamaz halde belli ki arac uretiminde hala sıkıntı var. Tamam kalabalik bir ulke ve sehirde yasiyoruz ancak durum bu. Bir de bu al satcilar zarar edecek herkesin elinde patlayacak cart curt muhabbetlerini cozemedim. Araba ilk partiden sonra ekstra donanima gore 80 bin kusur zam yedi. Malum sitede 1950’lik araclar ilanlardan kaldirilmaya baslanmis belliki satis yapiliyor yani. Insanlari almayin etmeyin diye yonlendirmeyin belki burda sizin yazdiklarinizdan etkilenip araci almaktan vazgecen insanlar olabilir. Almiyorsaniz ben vazgectim sebebi su deyin gecin burasi bilgi paylasma formu. Kur yerinde durmuyor her gun dansoz gibi oynuyor yarin bu araba 2 milyonun ustune cikarsa ne olacak ? O zaman 1750’den almadin diye oturur sabaha kadar debelenirsiniz. OTV mevzusu hepimizi dusundurtuyor ama kendi ulkemde bi seylerden medet ummayi birakali cok oldu. 800 bin lira olan arabayi otv kdv ayagina 2 milyona alir olduk onu da alamiyoruz gerci 7-8 ay bekleyin diyorlar. Allah yardimcimiz olsun bu saatten sonra yillardir her sey iyiye gidecek diye beklerken daha da kotuye gider oldu. 7 yil once 0 makyajli 3.20ied i 150 bine aliyorduk simdi makyajli arabaya 2 milyon verip alamiyoruz. Yazik cok yazik..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkolo88

    İyi pazarlar, Bu arkadaşa cevap bile vermeyin. Direk bloklayıp geçin. Zaten kısa bir süre içerisinde güzel bir ceza da gelir. Ben artık tamamen troll olduğunu düşünüyorum. Yeter ki birileri ona cevap yazsın. Dediğim gibi bu fırsatı vermeyin. Mesajlarını okudukça gülüyorum artık. Şimdi para eden başka araçlar bulup o konuları kirletirler. Cidden g20 konusunda artık bu saçma sapan mesajlardan gına geldi. Yok aracı alanlar zarar etti. Yok araç şöyle satılmaz. Yok 100.000 zarardalar. Bıktık cidden. 


    Şurada keyiflice aracını alıp doya doya son kullacı olarak binmek isteyen onca insan var.

    Kesinlikle katılıyorum, Bende blokladim 👍 bu kişiyi.




  • İnşallah bende salı yada çarşamba teslim alacam bakalım video açıyor mu deniyecem
  • Merhabalar herkese,


    Ben de sizler gibi heyecanla aracımın gelmesini bekliyorum. Sürecin uzaması, zam gelmesi vb. nedenlerle tam vazgeçme noktasına geliyorum güzel yorumları okudukça ve videoları izledikçe yeniden motive oluyorum :))


    Aracımın gelmesine 4-5 hafta var gibi gözüküyor, (aslında bu ay bekliyordum ama tahminen Eylül'de gelecek) sizce şu anki aracımı ilana koymalı mıyım biraz daha beklemeli miyim? Bir ihtimal de takas ihtimalini değerlendirmek ama sanırım orada da oldukça düşük rakamlar verecekler.


    Bu arada verdiğim sipariş: Skyscraper gri, Tacora kırmızı, 19"Çift Kol Stil 791 M Bicolor. Eminim her kombinasyon çok güzeldir, umarım bir an önce araçlarımıza kavuşuruz  

  • rcr1982 R kullanıcısına yanıt

    Merhabalar,


    Güvenlik nedeniyle video oynatmaya izin vermiyor diye biliyorum default durumda, belki bir yazılımla vs. yapılabilir. Eğer yolu varsa da mutlaka bilmek isterim, youtube vs. video açmak çok keyifli olurdu :)

  • whocares21 kullanıcısına yanıt

    Selamlar, Benim aracimda tahmini ay sonu gibi gelecek. Aracim satista. İstedigim teklifin 10k altina kadar 5-6 teklif aldim. Ancak daha satmadim. Son ana kadar bekliyorum. Acikcasi istedigim rakami versinler yarin hemen verecegim. Kaldi ki 2-3 hafta sonra aracim gelecek. Size bu konuda herhangi bir fikir vermek istemem. Cunku yarin bir otv duzenlemesi olur vs bende uzulurum. Kendiniz nasil uygun goruyorsaniz oyle yapin. Zor bir karar. Takas konusunda ben bilgi veririm. Sali gunu Borusan’da olacagim. Bana verecekleri teklife istinaden size de bilgi veririm. Zaten istedigim fiyati verseler hemen verecegim. Nasilsa 2. aracim var. iyi pazarlar,

  • berkolo88 kullanıcısına yanıt

    Merhabalar, teşekkürler cevabınız için. Haklısınız, bu konuda herkes kendi kararını vermeli çünkü her şey ihtimal dahilinde :) Açıkçası piyasanın durgun olduğuna dair yazılanlar biraz gözümü korkutmuştu. Ben de ilanımı hazırlayıp satışa koyayım bu hafta içerisinde. Takas konusunda da görüştükten sonra bilgi verirseniz gerçekten çok sevinirim. İyi pazarlar dilerim.

  • whocares21 kullanıcısına yanıt

    Korkulacak bir sey yok. Aracinizi istediginiz fiyata listeleyin. Sonrasinda talebe gore fiyati dusurursunuz. Piyasa kotu vs laflarina takilmayin. Zaten araci alacak kisi dogru verecek fiyati biliyordur. Bana gelen teklifler de hep bu yonde oldu. Premium sinifta d segmentinde en cok satan araclardan biri g20. Yani piyasasi da diger siniftakilere gore daha avantajli. Ayrica W206 karsisinda daha uygun. Umarim siz de aracinizi hizli satar yeni araciniza kavusursunuz. Hayirlisi olmasi dilegiyle,

  • berkolo88 kullanıcısına yanıt

    Hepimiz için hayırlı olsun :) G20'nin iyi bir piyasası olduğuna eminim ancak benim aracım F30, o nedenle benim aracıma talep biraz daha düşük olabilir. Bakalım nasıl bir süreç bizi bekliyor.

  • whocares21 kullanıcısına yanıt

    temiz f30 un talibi emin olun daha çoktur, çünkü f30 daha ulaşılabilir bir araç g20 ye göre.

    bu arada borusan çok öldürüyor aracı en az ederinin 150-200k altı teklifler için kendinizi hazırlayın.

    gelelim asıl konumuza iptal edilen baya bi araç var gördüğüm kadarıyla, benim gördüğüm en az 4-5 araç var bu araçlar nereye gidiyor? büyük ihtimalle galerilere peşkeş çekiliyor bu araçlar.

  • 
Sayfa: önceki 618619620621622
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.