Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (1385. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
14 Misafir (3 Mobil) - 11 Masaüstü3 Mobil
5 sn
30.319
Cevap
450
Favori
2.301.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 13831384138513861387
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

48.000 kmdeki 2020 model 3.20i sportline aracımı satıyorum. İlgilenen arkadaşlarla konuşabiliriz.
    Sarı site, İlan no 1223379572
    Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozc.elk. O kullanıcısına yanıt
    Selam. Sonunda ses yapan noktayı tespit ettim. Sunroof perdesinin üzerinde kaydığı, videoda dokunduğum yolcu tarafındaki ray. Sürüş esnasında yukarı doğru parmağımla tutarsam sıfır ses, hiç tıkırtı yok. Aynı rayın sürücü tarafındaki eşine dokunduğumda ise gayet sabit ve esneyip tıkırdamıyor. Onu parmağımla tuttuğum şekilde, aşağı esnemeyecek hale nasıl getiririm onu düşünüyorum. Servis de bir seçenek tabi ama basit bir şekilde çözersem aracı kurcalatmamış olurum. Sunroof tarafından tıkırtı duyup da yerini tespit edemeyen arkadaşlar bir de bu kısma bakabilir.

Watch unnamed | Streamablestreamable
    Watch unnamed | Streamable
    https://streamable.com/s21cl7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfa156 -- 21 Ocak 2025; 18:33:47 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Dostlarım Merhaba;

G20 LCI 2023 model araç almıştım yaklaşık 3 hafta önce. Araç durur haldeyken bile rölantide yoğun bir duman(daha doğrusu buhar) veriyor. Daha önce yazdığım gibi C200d kullanıcısıyım G20 ye geçtim. Bu normal mi?

2. bir konu nereden bulaştıysam aracı detaylı temizliğe verdim bugün, aldıktan sonra ön yolcu emniyet sistemi arızası veriyor ve airbag ışığı yanıyor. Muhtemelen koltuğun altındaki soket nemlendi diye düşünüyorum. Hava tutsam geçer mi daha önce yaşayan oldu mu? Yıkayan firma aracı getirin bilgisayar bağlayalım falan diyor da asla geri götürmem aracı onlara.

kıymetli cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

BMW 3 serisi (G20)

BMW 3 serisi (G20)

• ustempol U kullanıcısına yanıt
    Beyaz duman konusu benim de dikkatimi cekti. Hatta trafikte baska g20 gorunce kontrol eder oldum ayni mi diye :)

• Dostlar bu ID8 - ID8.5 farkları nedir, bize güncelleme gelecek mi 8.5 için? Bilgisi olan var mı?

• Alfa156 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam aynen aslinda 4 köşede de geçiş tokalari var içeride. Youtebe da BMW G20 330e
    Sonroff creaking noise yazın kaynak ses aynı zaten
    İçeride 4 köşede de oturma videlari var bu vidalar ses yapıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ustempol U kullanıcısına yanıt
    Koltuk kalibrasyonu yapın geçiyor bu hata sonrasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubica007 -- 21 Ocak 2025; 21:33:50 >
  • Alfa156 kullanıcısına yanıt
    Yuotube da Audi A5 B9 sunroff rattle
    de yazabilirsiniz yapı aynı problem aynı size ışık tutacaktır.

• cg03 kullanıcısına yanıt
    Aynı beyaz duman ,motor sicakken de çıkıyor

• Selamun aleyküm dostlar bugün aracımda hiçbir problem yokken direksiyonda sola dönerken ses geldiğini fark ettim sağa döndürdüğümde hiçbir ses yokken sola döndürdüğümde aşırı büyük bir ses geliyor acaba problem nedir bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim

• Devilmaybad kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Guncelleme ile olacak bir sey degil. Yazilim ve islemci farkli. 8.5 daha gelismis bir sistem. Bu sebeple sadece G20 Lci Refresh versiyonunda geliyor. BMW 3 serisi (G20) 

• kompetan04 K kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Servise bir gosterin. Direksiyon kutusu veya airbag sargisi olabilir. Hemen cozerler. BMW 3 serisi (G20) 

• kompetan04 K kullanıcısına yanıt

Aman dikkat, ağır masrafa girmeden önce bir ustaya götürün lifte kaldırsın salıncak kollarına baksın bunlar ses yapar. Servis direk kutu diye girebilir

• Dün aracı detaylı yıkamadan aldığımda bu sorun ile karşılatım. Bugün sabah arabaya bindiğimde arıza gitmişti tamamen. İnternetten izlediğim videolarda koltuk altındaki dirençler ıslanınca bu sorun olduğunu öğrendim. Benim sorunum kalmadı ama sorun yaşayan arkadaşlar için yolcu diyorsa yolcu, sürücü diyorsa sürücü koltuğunu en öne ve en yukarı alıp, arka kapıdan girip koltuk altına hava(ama kabloları yırtacak kadar basınçlı olmasın aman) tutun sorununuz muhtemelen düzelecektir.

• O değilde adamlar Hakkaten güzel araç yapmışlar 😃

Araçta PPF kaplama var.
    Önce araç içini Dyson ile güzelce süpürüyorum,
    Şu kısa başlıklar araç içini süpürmek için ideal, koltuk altları, yanları vd

BMW 3 serisi (G20)

yumuşak fırça ile havalandırma kanallarındaki tozları alıyorum. Koltukları ve direksiyonu deri temizleyici ile hafif fırçalayıp sonra kuruluyorum.

Yıkamayı kendim yapıyorum. Geçen sene 400 ₺ alıyorlardı bu sene kaç oldu bilmiyorum. Benzinlikten 3 jeton alıyorum 120₺. Önce su, sonra köpük-jantlara pas demir tozu sökücü, eldiven lif ile aracı komple temizliyorum. Finalde tekrar su tutuyorum. Su tutucu büyük bez ile silip kuruluyorum. Kendim seyreltilmiş sirkeyle bir çözelti hazırladım. Son olarak Onu püskürtüp fiber bezle aracı komple siliyorum.

Paspasları da dışarı alıp köpük su ve sonrası siliyorum.

Jantlar biraz zorluyor temizliği kolay değil. Lastiklere de parlatıcı sürüp işlemi tamamlıyorum.

Sonuçta araç böyle ışıldıyor.

BMW 3 serisi (G20)

Kullanıklarım şöyle

BMW 3 serisi (G20)

Sırasıyla ;
    Sonax kokpit temizleyici (ön göğüslük,torpido,kapı içleri vd)
    Chemical guys deri temizleyici (koltuklar ve direksiyon)
    Vonix demir tozu temizleyici
    Falken lastik parlatıcı
    Benim sirkeli su

Birisi lastik parlatıcı olarak Nuri Leflef in ayakkabı cilasını önermiş. Mantıklı geldi onu da deneyeceğim.

Hem vakit geçiyor hem spor oluyor, hem de ekonomik. Seviyorum detaylarla uğraşmayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladinkayin -- 22 Ocak 2025; 11:47:35 >

• ladinkayin L kullanıcısına yanıt
    Bende kendim yıkarım hareket adına da güzel oluyor dediğiniz gibi
    İçte auto glym leather ve maguers ultimate protectant vinil torpido plastik aksam olanı kullaniyorum
    Dışta maguers hibrit seramik sıvı wax kullanıyorum
    Şampuan meguers sarı olan
    Sunger sonax
    En son vaselin ile de derileri kapı yanlarını besliyorum güzel sonuçlar alıyorum.

• ozc.elk. O kullanıcısına yanıt
    Not aldım kullandıklarınızı 😊👍

• 4 serisi konusu olmadığı için buraya yazıyorum. Daha 1,5 aylık aracımla Bursa Korupark avm’nin kapalı otoparkına park ettiğimde başıma gelen bir problemi paylaşmak istiyorum. Kapalı otopark girişinde 2.05 diye iddia ettikleri otoparkta, aracı park ettikten sonra elektrikli bagajı açtım (açmaz olaydım) boruların altına yaptıkları demir korumalıkların köşesine çarptı. Çok ufak bir göçük ve boya kalkması oluştu. Park ettiğim alanda hiçbir uyarı yoktu. Güvenlik ve avm müdürü ilgili davranmaya çalıştı ama biraz talihsiz bir biçimde ilgilendiler. 10-15 kere başlarına bu olayın geldiğini ve otopark girişinde 2.05 yükseklik uyarısı olduğunu ayrıca bir uyarıya gerek olmadığını söylediler. Şimdi sorum şu aşağıda görsellerini attığım yeri kaskodan hemen yaptırmalı mıyım? Kendim halledebilir miyim? Ne önerirsiniz? Ve tabii konuyu dile getirme sebebim 4 serisi bagajınızı açacağınız yere dikkat edin.

BMW 3 serisi (G20)

BMW 3 serisi (G20)

• Merhabalar . 1 aylık g20 2024 aracımın direksiyonunu döndürdüğümde titreşim sesi gibi bir ses geliyor. Sanki direksiyonla birlikte birşeyler dönüyor ve ses yapıyor . Başına gelen veya böyle bir ses alan var mı. Araç daha 1500kmde. Otomol mertere gösterdim açılıp bakılması gerektiğini söylediler. Video paylaştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEK02844 -- 22 Ocak 2025; 13:13:12 >

• Prolesor kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun hocam da çok önemsenecek birşey değil. Bir kaportacı çizik onarıcı halleder bunu. Kaskoya vs hiç yansıtmaya gereken bişey yok.

• 
Sayfa: önceki 13831384138513861387
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.