< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEK02844 -- 27 Aralık 2024; 9:42:23 > |
BMW 3 serisi (G20) (1357. sayfa)
-
-
17 -
Merhaba herkese, Aracini yeni alanlara sormak istiyorum ozellikle. g20 ye alisma surecindeyim. 200km oldu henuz. sehir ici sakin kullanimda frene basinca cok ufak bir gicirti duyaniniz oldu mu? Mavi m kaliper m sport arac. Ilk kez dun farkettim bu durumu. Bugun tekrar kontrol edecegim.
Not: 2000 km olana kadar ani hizlanma ve frenleme yapmadan kullanmaya ozen gosteriyorum. -
Günaydın, tamamdir teşekkür ederim .
-
Yeni yıla araç alamadan giriyorum, bir haftadır istediğim g60 kasayı bulamadım. 2024 modellerde indirimlerin devam edeceğini umuyorum 🤲🏻 -
3 ler tükendiği için muhtemelen 3’de %13 olmaz ama 4 ve 5 de indirim artabilir bile 3 serisi kadar satış olmadı onlarda -
Aslında bayii stoklarında araç var ama sanırım aylık hedefi tutturdukları için müşteriye sunma da istekli değiller. Borusan Adana da 5-6 tane 3 serisi olduğunu biliyorum -
Bayi kendine çekmişse ocakta satamazsa yine 13 devam o zaman ;) -
merhabalar bende yeni g20 aracıma 2 hafta önce kavuştum. fakat bmw ID ye her girdiğimde telefona QR okutmak durumunda kalıyorum kendı kendıne bmw ID ye bağlanmıyor. sizlerde de durum boyle mı?
-
Postayla Cin'den gelen ivir zivira bile "11 ayda 40 milyar dolar oldu" diye vergi koydular
Engelli arac isini neredeyse bitirdiler
2025 yilinda KKM bitecek dediler, yani 35 milyar dolarlik ödeme yapilacak
2025 bütcesinde ötv gelirinin %65 artacagi planlanmis
TL degerli olmaya devam edecek.....
Hepsini topladigimizda;
5-6 milyonluk BMW'leri %80 ötv dilimi ile artik vermezler, yeni ötv dilimi her an gelebilir, fazla beklemeyin
-
Selamlar,
Anahtarlardan telefonu araci baglayin. O sekilde cozulecektir.
-
Haklısınız ben de aynı fikirdeyim. -
Teşekkür ederim 🙏😊 -
Hakan bey selamlar benim araçta kosifler 3. yıl garanti paketi var sanırsam sadece 1 yıl almış ilk sahibi yalnız borusan avcılar bunun için butun onarımları bakımları orada yaptırmalısınız dedi.bana sacma geldi ama size yaptırırken birsey dediler mi?sadece burda gecerli gibisinden..
bende malum 1-2 şey garantiden borusan avcılarda değişti
-
Kosiflerin verdiği bir yıl ekstra garanti ücretli bir paket değil. Bana da verdiler buna yönelik bir belge. Siz araç alırken hediye ediyor onu pas pas verir gibi, sizi oraya bağlamaya yönelik bir aksiyon. Bütün bakımları orada yaptırırsanız 1 yıl da kendileri garanti veriyor. Bu çerçevede ufak çaplı sorunlar çözülür heralde, ama o gün geldiğinde garantiden büyük bir tamirat gerekirse ne yaparlar tabi yaşamadan bilenmez. Bakım dışındaki diğer tamiratların bu kapsama girmemesi gerekir bence, atıyorum aracım başka şehirde bozuldu ve yaptırdım. Bizde yaptırmadınız diye iptal edilmiyor olması lazım bu ekstra garantinin.quote:
Orijinalden alıntı: icecube_fbHakan bey selamlar benim araçta kosifler 3. yıl garanti paketi var sanırsam sadece 1 yıl almış ilk sahibi yalnız borusan avcılar bunun için butun onarımları bakımları orada yaptırmalısınız dedi.bana sacma geldi ama size yaptırırken birsey dediler mi?sadece burda gecerli gibisinden..
bende malum 1-2 şey garantiden borusan avcılarda değişti
-
Beyler Spotify ya da Car Play’de herhangi bir şey dinlendikten sonra radyoyu açtığımda kayıtlı istasyonlarda açılmasını istiyorum ama hep tüm istasyonların listesi ile açılıyor. Bunun bir ayarı yok mudur? -
Adamlar yasal garantiyi hiçe sayıyorlar bence uzatılmışı hiç sallamazlar.Bende +3 yıl uzatmayı düşünüyordum.Yaşadığım bi olay yüzünden vazgeçtim hatta yetkili servise gitmicem bakımada.
-
Ücreti mukabil alınan bmw ek garanti ile promosyon gibi verilen bayii bazlı ek garanti farklı, ben o açıdan açıkladım. -
Bunu bilen varsa ben de cok mutlu olacagim, her seferinde kayitli listeyi seciyorum
-
Favori radyoyu kisayollara atarak deneyebilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X