yani e sim almadan uzaktan arabayı kilitleyip klima açabiliyor muyuz ? |
BMW 3 serisi (G20) (1327. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Şu anda uzaktan arabayı açıp kilitleyebilirsiniz. Klima değil ama havalandırmayı çalıştırabilirsiniz. Araçtaki spotify uygulamasından müzik dinleyebilir, canlı trafik bilgisini araç navigasyonunda görebilirsiniz. İphone, apple watch ile aracı açıp kilitleyip çakıştırabilirsiniz. Seyahatlerinizdeki yakıt, km, hız gibi bilgileri takip edebilirsiniz. Araç genel durumu lastik basıncı yaklaşan bakım vs. izleyebilirsiniz. Hava durumu bilgilerini görebilirsiniz.
Esim telefon hattınızı arabaya eşleştiriyor. Kendi telefon internet hattınızı araç üzerinden hotspot olarak paylaşabilecek, ilerde uygulamaları yükleyip kullanabileceksiniz. Ayrıca telefonunuz yanınızda olmasa bile aramalar yapabileceksiniz. Şu anda bu özellikler aktif edilmedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krmsrsf -- 7 Aralık 2024; 19:16:51 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selamlar, öncelikle doğru başlık altına mı yazıyorum tam olarak emin değilim. Şimdiden kusuruma bakmayın. Bir sorunum var. Sizlerle paylaşmak istedim.
M43 otomatik şanzıman E36 316i aracım var. Işıklara gelince özellikle sert fren yapınca, arabanın deviri 0.3 lere kadar düşüp topluyor. Bazense direk stop ediyor. Bu arada yine sert fren yapınca şanzıman boşa atıyor birkaç saniye topluyor. Çıkma şanzıman takıldı ve usta boğaz kelebeği sensöründen kaynaklı olduğunu söyledi. (Bu konudaki tecrübelerinizi de paylaşırsanız sevinirim)
Bugün dikkat ettim, aracı çalıştırdım rölanti yüksek çalışıyordu ve bir anda düştü ve sonra yine toparladı. Ayrıca aracı çalıştırdıktan 1-2 dk sonra p konumunda gaz vereyim dedim. 2000 devire gelince motor sarsıntılı çalışmaya başladı ve daha fazla gaz verince sabit kaldı. Biraz daha gaz verince birden 3-4000 devirlere çıkıyor. Bu stop etme sorunu hem benzinde hemde LPG de oluyor. Motor dan hava sesi geliyordu onu yaptırdım. Buji ve buji kabloları değişti.( 4 tırnak buji yerine 2 tırnak kullanıldı) Stop etme sorunu bundan sonra başladı. Önceden de devir 0.3 e düşüp topluyordu fakat stop etmemişti daha önce. Şimdi stop ediyor. Bunu her zaman yapmıyor. Sorun ne olabilir? Deneme yanılma ile daha fazla para harcamak istemiyorum. Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bir ara almaya niyetlenmiş ve tasarımını da çok beğenen biri olarak söylüyorum ki 408i ne kadar indirseler de almam. Ncap tan 5 yıldız alamayan araca binmem ben. En temel fark bu bence.
Elbette böyle bir fiyat farkı hiçbir şekilde açıklanamaz ama orası daha çok ülke şartlarıyla alakalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman spotify internet bağlantısını araç telefonu bağlamasam bile kendisi mi yapıyor ? Böyleyse güzelmiş. Klima değilde havalandırma mı oluyor sadece ? Mesela soğuk bir havada araba çalışsın ısınsın şeklinde kullanım yapamıyor muyuz ?
Spotify telefondan bağımsız olarak çalışıyor. Araç motorunu çalıştıramadığımız için klima çalışmıyor. Havalandırma da bir işe yaramıyor. O özellik yok gibi düşünün😀
Anladım satış temsilcisi yanlış bilgi verdi o zaman, motor çalışıyor klima saati ayarı yapabiliyorsunuz falan dedi bugün.
Elektrikli ise yapabilirsiniz. Ben g20 için yazdım
Pirelliler güzel,güle güle kullanın,Basıncı bir süre sonra ölçüyor zaten,sürüş anında çalışıyor.Otomatik ölçümü bende yapamadım..Lastik algılanamadı diyor belki de hep öyle idi,biz lastik değiştirince fark ettik..,
-
Araç benzinli/dizelse motor çalışmadan klima soğutamaz. Bu nedenle havalandırmayı uzaktan çalıştırmanın büyük bir faydası olmaz.
Araç elektrikliyse klima ile uzaktan soğutabilirsiniz.
Yeni Audi A5 Sedan
Benzinli 4,196 bin ₺
Dizel 4,674 bin ₺
Bunlar bir de baz modeldir.
Uçuk değil mi fiyatlar ?
Selamlar,
Cok yuksek. Kaldi ki A4 yerine gelmis oldu. Net fiyati eskisi gibi kismadilar. Bu sebeple fiyatlar %150 vergi ile cok yuksek kaldi. Benim gozumde asla dusunmeyecegim bir arac.
Esim için müşteri hizmetleri yaza kadar aksiyon beklenmiyor dedi. Kasım sonu gerçekçi öngörü değilmiş.
Selamlar,
Calismalar devam ediyor. Hemen acacaklarini ben de dusunmuyorum. Normalde Aralik sonrasi diyorlardi. Bekleyip gorecegiz. Acikcasi daha ConnectedDrive store bile acilmadi. Cok eksik var. Biraz bunlar otursa iyi olurdu. 3.parti uygulama vs hicbir sey indiremiyoruz.
Yazın da eski arabalarda esim için gereken alyan eksikmiş sadece yenilerde olacak derler :)
Araçların güncelleme alması gerekli orda sanırım henüz başarılı olmadılar. Temsilci zaten özelliklerin kullanım olarak %95i açık şu an diyerek rahatlatmaya çalıştı:))
Burada önemli bir kısım da gsm operatörleri. Bu sistem için altyapısal çalışma ihtiyacı olabilir. Yurtdışında ilk aktif edildiğinde bir kaç operatörle çalışmaya başlamış. Bizim gsmciler 2024 kasıma biter dedilerse 2026 ya biter o iş😀
ben hem iç hem dış tasarımı çok beğeniyorum yeni A5'in, ama bu fiyatlar nedir ya...
vergi konusu iyice saçma bi şey oldu. bi yerde %10 ÖTV araç var bi yerde %150 var.
-
rahatsız edici buluyorum.
imkan varsa oylama yapalım coğunluğun kararına saygılıyım.
hocam direk M50 bakmanız lazım 340 da kesmeyebilir sizin önceki araç 400 kusur hp lerde olması lazım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X