Şimdi Ara

BMW 3 serisi (F30) (215. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.544
Cevap
500
Favori
4.488.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşlar şu start/stop davası ile ilgili "turbocharged engine start stop" diye google dan bir araştırırsanız iyi olur.
    Benim anlatmak istediğim turbolarımızın ömrünü uzatmak ile ilgili yoksa "ben 60-70K Km. binerim alan ne yaparsa yapsın diyen yada 2-3K euro verip değiştiririm" diyenlere sözüm yok.
    Tabiki sentetik yağ teknolojisi çok ilerledi ama hala turboyu korumak için 100-300 sn. stoptan sonra çalıştırılan su veya yağ pompaları bazı motorlarda var.
    (malesef bizim F30 316i-320d de yok,aynı motorlu 1.6 Mini de turboya su basan ayrı,320i-328i de su devridaim pompası direkt elektrikli var).
    Bu arada turbo devirleri 135.000(yüzyotuzbeşbin) Rpm üzerine çıkıyor,rolantide bile 30000 Rpm civarında.
    Bilgilerinize,

42 Yaş-Bekar-2012 F30 316i Alp Beyaz Modernline+comf+tech

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milest -- 20 Şubat 2013; 17:54:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aldas

Merhaba,

Bende 3.16i ve 3.20d arasında karar aşamasındayım bugün 3.16i mantıklı gelirken ertesi gün kesinlikle 3.20 d diyorum,ama sıkıntım bu değil.
    Sürüş modları ile ilgili yardımcı olursanız sevinirm.Bir test videosunda eco modda araç gaza basmanıza rağmen ivmelenmeyi yapmadığını ve tepkiyi kendi kontrolünde yaptığını ve hatta araç bu modda klimayı bile kapattığını vurguluyor.Katalog verisi haricindeki gerçek kullanımda elde edilen yakıt değerleri (3.16i şehir içi 9lt/100km--3.20d şehir içi 7lt/100km) hangi moddlarda elde edilen değerlerdir?
    Comfort modda da bu tür sınırlayıcılar varmı?Verdiğim genel yakıt değerleri comfort modda yakalanırmı?

Bende 39 yaşındayım ve 40 sendromuna az kaldığından passatdan acil F30 a geçmeliyim.
    Şimdiden teşekkürler.

Alper

Tam olaak o sekilde degil. Eco modda gaz tepkisi azaliyor. Bu dogru fakat sonuna kadar basarsaniz arac gene tum gucuyle hizlaniyor. Yani yine kontrol sizde ama ayni hizlanmayi yakalamak icn dhaa cok gaza basmaniz gerekiyor. Klimayi kapatti iceride pisiyoruz gibi bir olay yok. Klimayi eco moda aldigini soyluyor blki arada kapatip aciyordur ufleme hizin biraz dusuruyor ama bu kesinlikle icrisinin sicakligini etkilemiyor. Zaten icerisi soguyana kadar bunlari yapmiyor full calistiriyor klimayi icerisi soguyunca yapiyor.

Yalniz eco poda kullanim hic zevkli degil. Baslarda oo az yaktim falan diye seviniyor insan ama bir sure sonra bayiyor ben artik hic eco pro ya almiyorum ya comfort ya spor.

• quote:

Orijinalden alıntı: aldas

Merhaba,

Bende 3.16i ve 3.20d arasında karar aşamasındayım bugün 3.16i mantıklı gelirken ertesi gün kesinlikle 3.20 d diyorum,ama sıkıntım bu değil.
    Sürüş modları ile ilgili yardımcı olursanız sevinirm.Bir test videosunda eco modda araç gaza basmanıza rağmen ivmelenmeyi yapmadığını ve tepkiyi kendi kontrolünde yaptığını ve hatta araç bu modda klimayı bile kapattığını vurguluyor.Katalog verisi haricindeki gerçek kullanımda elde edilen yakıt değerleri (3.16i şehir içi 9lt/100km--3.20d şehir içi 7lt/100km) hangi moddlarda elde edilen değerlerdir?
    Comfort modda da bu tür sınırlayıcılar varmı?Verdiğim genel yakıt değerleri comfort modda yakalanırmı?

Bende 39 yaşındayım ve 40 sendromuna az kaldığından passatdan acil F30 a geçmeliyim.
    Şimdiden teşekkürler.

Alper

Eco-Pro da daima mümkün olan en yüksek viteste ve en düşük devirde ilerlemeye çalışma prensibi var..
    Aynı zamanda da gaz tepkilerini iyiden hissizleştiriyor ( bunda düşük vites ile gitmenin de etkisi olabilir ) ki ayağınızın gaza basış hassasiyetinin çok iyi olmasına gerek kalmıyor.. Yani pedal altında yumurta varmış gibi gaza basmanızda kolaylık sağlıyor..
    Bu şekilde benim F20 116i aracımda izmir şehir içinde fabrika verisinin altına bile düşmek ( hele ki start stop aktif olursa çok daha kolay ) oldukça mümkün..
    başka bir detay daha paylaşayım;
    Eco-pro modda araç gitmez diye bir durum yok,kick down ya da gaza ısrarla çok bastığınızda ekranda bir gaz pedalı işareti ile,gösterge panelinde ( gelişmiş gösterge panelinde böyle en azından diğerlerini bilmiyorum ) mavi eco-pro ekranın üst limitinin geçildiği uyarısı ile birlikte araç birkaç vites birden düşüp gaza tepkiyi de verip atak bir hamle de yapabiliyor..

• mevcut golf aracımı her ne kadar sevsem de yaza doğru yeni araba almam gerekicek. 3.20d düşünüyorum. Araç sahiplerinden araca ekletilmesi ya da olmazsa olmaz diyecekleri şeyler nelerdir acaba? bir de xdrive için aradaki 9binlik farka değer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smurats -- 20 Şubat 2013; 18:09:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde sorum olacak konuyu daha iyi kavramak adına;
    eco pro da başkaca müdahaleler varmıydı, mesela servo dreksiyonda gücünü aküden alıyordur sertliği değişiyormu.
    Birde ben gündüz farlarım hep açık kullanıyorum yani auto'da. Bunun yakıt ekonomisine veya far ömrüne olumsuz etkisi varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUTTA44

Benimde sorum olacak konuyu daha iyi kavramak adına;
    eco pro da başkaca müdahaleler varmıydı, mesela servo dreksiyonda gücünü aküden alıyordur sertliği değişiyormu.
    Birde ben gündüz farlarım hep açık kullanıyorum yani auto'da. Bunun yakıt ekonomisine veya far ömrüne olumsuz etkisi varmıdır?

Ben de farları Auto da kullanıyorum. ECO PRO klima ve koltuk ısıtmayıda etkiliyor. Servo direksiyonda Comfort ve EcoPro modları arasında sertlik farkı ben hissetmedim.

Bu arada liste baya kalabalık olmuş güzel organizasyonlar yapılabilir

Ayrıca biraz daha detay veriyorum, önceki mesajım eksik kalmis, müsait zamanda güncellerseniz sevinirim ;

" can258........22 yaş....bekar....F30 320d Luxury, Imperial Blue, Bej Sensatec - 2012 "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can258 -- 20 Şubat 2013; 18:55:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: smurats

mevcut golf aracımı her ne kadar sevsem de yaza doğru yeni araba almam gerekicek. 3.20d düşünüyorum. Araç sahiplerinden araca ekletilmesi ya da olmazsa olmaz diyecekleri şeyler nelerdir acaba? bir de xdrive için aradaki 9binlik farka değer mi?

Ben olmazsa olmaz Xenon diyorum. Dijital klima, Sunroof ve Spor otomatik şanzımanda olsa güzel olur.

Ayrıca xdrive için nerede yaşadığınıza ve yol koşullarına bağlı bence. İzmir' de mesela xdrive a hiç gerek duymadım. 9 binlik fark yerine baska donanimlar tercih edilebilir ama tamamen kisisel zevk ve ihtiyac meselesi derim.

• quote:

BMW SAHİPLERİ ve NİYETLİLERİ YAŞ-MODEL-MEDENİ DURUM TABLOSU;

* secospacos.....21 yaş....bekar...E90 3.20d-beyaz
    * eemir.............22 yaş....bekar....F30 3.20d sportline-comf-techno-beyaz-2013 (araç yolda Nisan'da teslim)
    * can258...........22 yaş....bekar....F30 3.20d-2012
    * selimeki.........26 yaş....bekar.....F30 3.16i-comfort-beyaz-2012
    * sepulturgay....29 yaş....bekar....E90 3.20d sportplus-M paket-beyaz (satıldı)
    * erciftci...........30 yaş...... ? .......X1 2.0d-gri
    * Hemican........30 yaş....evli....... F30 3.28i -Modernline-imperial blue-2012
    * zahidk...........32 yaş....evli........F30 3.16i-kırmızı-2012
    * gokmen59......32 yaş...bekar.....F30 3.16i M paket-comfort-techno-beyaz-2013 (yolda mart teslimi)
    * ridleyscott......34 yaş....evli.......E90 3.20d sportplus-M paket-beyaz-2012
    * qwerty0909....34 yaş...bekar.....E90 3.20d 2012
    * Funkydorian...34 yaş...baba.......F30 3.16i 2012
    * driekrem........34 yaş...evli........E90 3.20d-sportplus-M paket-beyaz-2012
    * corail.............35 yaş...bekar.....F20 1.16i sportline-mavi-2012
    * grievous........35 yaş....evli........F30 3.16i 2012
    * sportline........35 yaş....evli........F20 1.16i-sportline-kırmızı-2012
    * Sea_wolf.......36 yaş.....evli.......E90 3.16i
    * KUTTA44.......37 yaş.....evli.......E90 3.20d sportplus-M paket-beyaz-2012
    * tradeaddict....36 yaş.....bekar....F30 3.20d-techno-comfort-beyaz-2012
    * araba_sever..39 yaş.....evli.......F30 3.16i 2012
    * alper029........39 yaş.....evli.......F30 3.16i 2012
    * tekkemal.......39 yaş.....evli.......F30 3.20d Sportline-2012
    * remziadnan...39 yaş......evli.......F30 3.16i-Sportline-mineral gri- 2012
    * tvshop..........39 yaş......evli.......F30 3.16i-Luxuryline-comfort-beyaz-2012
    * ruberto..........40 yaş.....evli.......E90 3.20d sp(sattı)...F30 belki yolda:)
    * egeliefe.........40 yaş.....bekar....F20 1.16i-beyaz-2012
    * kayakartal.....42 yaş.....evli.......F30 3.16i

Benide ekleyin 33 yas 116d beyaz sportline 1 ay sonra baba olacagim :) 2 ay sonra f30 316 alacağım.

• Arkadaşlar,
    Öncelikle kısa künye;
    Ankara, Yaş 44 (listenin taa dibi yani ), Evli - kız babası. F30 3.16i, Opak siyah, bej sensatec döşeme, comfort, techno, 16" Alaşım jant. Ağustos 2012 üretimi, kasım 2012 sonu trafiğe çıkış.

Tam 9.5 yıl 2002 model E46 3.16i kullanıp (onu da sıfır almıştım) ardından şirketin verdiği araca kanıp, güzelim e46 yı 205.000'de satıp, 7-8 ay jettaya binip bindikten sonra F30 3.16 aldım. Hikayesi kısaca şöyle; temmuz ayında 3.20i almaya karar verdim, alana kadar 3.16i Türkiye'ye giriş yaptı ve 3.20i ile 3.20d fiyatı eşitlenince, alternatif olarak 3.16i yi denedim ve hayrete düştüm. 10 yıla yakın memnun bir şekilde e46 kullandıktan sonra, bu araç bana şakaymış gibi geldi, hala da gelmeye devam ediyor :) Bendenize göre oldukça yeterli bir performansı var. Başka bir marka ve/veya model ile kıyaslama yapmayayım zira buna kızanlar var :) Daha önce yazanlar oldu, bu beklenti ve hangisinden inip hangisine bindiğin ile alakalı bir durum. Beklentini karşılıyor mu? Oh ne ala...

Biraz tüketim bilgisi vermekle başlayalım. Şu anda 4400 kilometredeyim, başlangıçtan beri ortalamam 8.6lt. Bunun içerisinde bir kez şehirlerarası (750 km) kullanım var eco pro modda, bağımsız ortalaması 7 lt (Yolun neredeyse 200 km.si dağ yolu, yani bol rampalı). İlk 3 depodan sonra ortalamam 8.5 lt. ye oturmuş durumda. Ankara, soğuk ve yokuşlu. Ayrıca benim güzergah ev-iş/iş-ev (malum yaşlıyız artık), günlük toplamı 30-35 km, bol yokuşlu. Araç ısınamadan kontak kapatıyorum sabah akşam. Normal bir güzergahta tüketimim 7.5-8 arasına düşüyor. Örneğin dün sabah havaalanına gidip döndüm, tüketim ortalaması 8.5 lt.den 7.7 lt. düştü. Ayrıca şunu özellikle belirtmek istiyorum. İlk 3 depo sürekli eco pro, son 2 depodur sürekli comfort modda kullandım. Bana göre comfort modda daha az tüketiyorum bunda da güzergah oldukça etkili. Araç sport modda nasıl "bak fırlarım!!" diyorsa, eco pro'da da "dur basma çek ayağını gazda" diyor. Eco pro'da yokuşta performans düşüyor (devir, vites, hız vs.) ve mecburen gaza yükleniyorsun, tüketim artıyor. Eco pro sabit hızda ve düz yolda oldukça ekonomik. İzmirli bir arkadaşın belirttiği gibi 4.5-5'leri yakalamak mümkün gibi görünyor ama bence şehir içinde çok kolay değil bu, ışık, dur kalk vs. yüzünden. Yada bana öyle geliyor... Özellikle Ankara'daki arkadaşlar tezimi deneyip paylaşırsa sevinirim.

Sevgi&Saygı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar,
    Öncelikle kısa künye;
    Ankara, Yaş 44 (listenin taa dibi yani ), Evli - kız babası. F30 3.16i, Opak siyah, bej sensatec döşeme, comfort, techno, 16" Alaşım jant. Ağustos 2012 üretimi, kasım 2012 sonu trafiğe çıkış.

Tam 9.5 yıl 2002 model E46 3.16i kullanıp (onu da sıfır almıştım) ardından şirketin verdiği araca kanıp, güzelim e46 yı 205.000'de satıp, 7-8 ay jettaya binip bindikten sonra F30 3.16 aldım. Hikayesi kısaca şöyle; temmuz ayında 3.20i almaya karar verdim, alana kadar 3.16i Türkiye'ye giriş yaptı ve 3.20i ile 3.20d fiyatı eşitlenince, alternatif olarak 3.16i yi denedim ve hayrete düştüm. 10 yıla yakın memnun bir şekilde e46 kullandıktan sonra, bu araç bana şakaymış gibi geldi, hala da gelmeye devam ediyor :) Bendenize göre oldukça yeterli bir performansı var. Başka bir marka ve/veya model ile kıyaslama yapmayayım zira buna kızanlar var :) Daha önce yazanlar oldu, bu beklenti ve hangisinden inip hangisine bindiğin ile alakalı bir durum. Beklentini karşılıyor mu? Oh ne ala...

Biraz tüketim bilgisi vermekle başlayalım. Şu anda 4400 kilometredeyim, başlangıçtan beri ortalamam 8.6lt. Bunun içerisinde bir kez şehirlerarası (750 km) kullanım var eco pro modda, bağımsız ortalaması 7 lt (Yolun neredeyse 200 km.si dağ yolu, yani bol rampalı). İlk 3 depodan sonra ortalamam 8.5 lt. ye oturmuş durumda. Ankara, soğuk ve yokuşlu. Ayrıca benim güzergah ev-iş/iş-ev (malum yaşlıyız artık), günlük toplamı 30-35 km, bol yokuşlu. Araç ısınamadan kontak kapatıyorum sabah akşam. Normal bir güzergahta tüketimim 7.5-8 arasına düşüyor. Örneğin dün sabah havaalanına gidip döndüm, tüketim ortalaması 8.5 lt.den 7.7 lt. düştü. Ayrıca şunu özellikle belirtmek istiyorum. İlk 3 depo sürekli eco pro, son 2 depodur sürekli comfort modda kullandım. Bana göre comfort modda daha az tüketiyorum bunda da güzergah oldukça etkili. Araç sport modda nasıl "bak fırlarım!!" diyorsa, eco pro'da da "dur basma çek ayağını gazda" diyor. Eco pro'da yokuşta performans düşüyor (devir, vites, hız vs.) ve mecburen gaza yükleniyorsun, tüketim artıyor. Eco pro sabit hızda ve düz yolda oldukça ekonomik. İzmirli bir arkadaşın belirttiği gibi 4.5-5'leri yakalamak mümkün gibi görünyor ama bence şehir içinde çok kolay değil bu, ışık, dur kalk vs. yüzünden. Yada bana öyle geliyor... Özellikle Ankara'daki arkadaşlar tezimi deneyip paylaşırsa sevinirim.

Sevgi&Saygı

• quote:

quote:

BMW SAHİPLERİ ve NİYETLİLERİ YAŞ-MODEL-MEDENİ DURUM TABLOSU;

* secospacos.....21 yaş....bekar...E90 3.20d-beyaz
    * eemir.............22 yaş....bekar....F30 3.20d sportline-comf-techno-beyaz-2013 (araç yolda Nisan'da teslim)
    * can258...........22 yaş....bekar....F30 3.20d-2012
    * selimeki.........26 yaş....bekar.....F30 3.16i-comfort-beyaz-2012
    * sepulturgay....29 yaş....bekar....E90 3.20d sportplus-M paket-beyaz (satıldı)
    * erciftci...........30 yaş...... ? .......X1 2.0d-gri
    * Hemican........30 yaş....evli....... F30 3.28i -Modernline-imperial blue-2012
    * zahidk...........32 yaş....evli........F30 3.16i-kırmızı-2012
    * gokmen59......32 yaş...bekar.....F30 3.16i M paket-comfort-techno-beyaz-2013 (yolda mart teslimi)
    * ridleyscott......34 yaş....evli.......E90 3.20d sportplus-M paket-beyaz-2012
    * qwerty0909....34 yaş...bekar.....E90 3.20d 2012
    * Funkydorian...34 yaş...baba.......F30 3.16i 2012
    * corail.............35 yaş...bekar.....F20 1.16i sportline-mavi-2012
    * grievous........35 yaş....evli........F30 3.16i 2012
    * sportline........35 yaş....evli........F20 1.16i-sportline-kırmızı-2012
    * Sea_wolf.......36 yaş.....evli.......E90 3.16i
    * KUTTA44.......37 yaş.....evli.......E90 3.20d sportplus-M paket-beyaz-2012
    * tradeaddict....36 yaş.....bekar....F30 3.20d-techno-comfort-beyaz-2012
    * araba_sever..39 yaş.....evli.......F30 3.16i 2012
    * alper029........39 yaş.....evli.......F30 3.16i 2012
    * tekkemal.......39 yaş.....evli.......F30 3.20d Sportline-2012
    * remziadnan...39 yaş......evli.......F30 3.16i-Sportline-mineral gri- 2012
    * tvshop..........39 yaş......evli.......F30 3.16i-Luxuryline-comfort-beyaz-2012
    * ruberto..........40 yaş.....evli.......E90 3.20d sp(sattı)...F30 belki yolda:)
    * egeliefe.........40 yaş.....bekar....F20 1.16i-beyaz-2012
    * kayakartal.....42 yaş.....evli.......F30 3.16i

20.02.13 tarih 15.34 itibari ile listemiz güncellenmiştir. Sevgi ve saygı ile çığ gibi çoğalıyoruz.
    Not: Bu liste dolaylı dolaysız borusanın işine yararsa helal etmem arkadaşlar.

Selamlar

F30 316i modern+comf+tech+sunroof beyaz

Yas 42 evli ve çocuklu

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaminded -- 20 Şubat 2013; 21:11:32 >

• quote:

mevcut golf aracımı her ne kadar sevsem de yaza doğru yeni araba almam gerekicek. 3.20d düşünüyorum. Araç sahiplerinden araca ekletilmesi ya da olmazsa olmaz diyecekleri şeyler nelerdir acaba? bir de xdrive için aradaki 9binlik farka değer mi?

Eğer ihtiyaç duyacağınızı düşünüyorsanız Xdrive şart.Sıkışmış karlı zemin veya buzlu zeminde siyah-beyaz kadar fark eder.(denendi)
    Bence techno paket ve en azından akıllı telefon bağlantısı (6NK) ? lazım.Diğer opsiyonlar hakkında burada çok bilgi sahibi arkadaşlar var,
    onlar bu konuda yardımcı olurlar herhalde.Servotronik,çift bölgeli klima(ki arkaya sadece soğuk hava üflüyor),gereksiz.Sunroof ise size kalmış.
    Ama ısıtmasız sensatec deri koltuk bana anlamsız geliyor.Şimdilik aklıma gelenler bunlar.....İnşallah yakında bir f30 sahibi daha görürüz aramızda...
    Kolay gelsin.....

• quote:

Orijinalden alıntı: milest

quote:

Eğer ihtiyaç duyacağınızı düşünüyorsanız Xdrive şart.Sıkışmış karlı zemin veya buzlu zeminde siyah-beyaz kadar fark eder.(denendi)
    Bence techno paket ve en azından akıllı telefon bağlantısı (6NK) ? lazım.Diğer opsiyonlar hakkında burada çok bilgi sahibi arkadaşlar var,
    onlar bu konuda yardımcı olurlar herhalde.Servotronik,çift bölgeli klima(ki arkaya sadece soğuk hava üflüyor),gereksiz.Sunroof ise size kalmış.
    Ama ısıtmasız sensatec deri koltuk bana anlamsız geliyor.Şimdilik aklıma gelenler bunlar.....İnşallah yakında bir f30 sahibi daha görürüz aramızda...
    Kolay gelsin.....

Bana göre konfor erişim mükemmel kolaylık oluyor eklemekte fayda var

• Arkadaşlar benim aracımda bluetooth özelliği var idi (i drive geniş ekranlı) navigasyonu yapan usta sesli komutu açayımmı dedi
    açtırdım ayarlarda dili ingilizce yapınca direksiyon üzerindeki tuşa basılı tutunca sesli komut yapabiliyorum(ingilizce) bana göre
    zaten bu özelliğim vardı usta sadece dili ingilizce yapınca aktif oldu ve ben 150euro ütelendim gibime geliyor , sizlerden ricam
    büyük ekranı olan varsa ayarlardan dili ingilizce yapıp sesli komut verebiliyormu bakmanız ve paylaşırsanız sevinirim.
  • quote:

quote:

Kolay gelsin.....

Çift bölgeli klima arkaya sadece soğuk üflemiyor. Aynı öndeki gibi sıcak soğuk ayarı var.
    Yanlışlık olmasın.

• Bu arada aracıma sipariş verdiğim m power kiti montaj için Borusan a bırakmamın 8. gününde bu gün teslim aldım
    sizlerle performansı paylaşmayı çok isterdim ama malesef Borusan ve Bmw AG 8gün sonunda aracımı stok şekilde
    geri iade etti hatta navigasyon + bmw app internet olaylarınıda iptal olarak geri aldım aracımı 1haftada aracımdan soğuttular beni
    neredeyse umudu kestim araçtan m power kit beynini montajdan sonra araca proğram atamadılar ilk 4 gün en sonunda eski haline
    çevirin kardeşim dedim sorunu bulun sonra tekrar deneriz dedim 3-4 günde eski haline çevirmek için uğraşların ardından oldu mazeretler
    amatörce geldi bana martın ilk haftası yeni yazılım gelecek o zaman montajı yapacaklar ve ben 2100euro navi+app ye 1800euro M power kite
    verdim elde sıfır resmen soğudum araçtan Borusan ın ilgisizliği canımı sıktı adamlar o kadar rahatki ne zaman olacak arkadaş aracım diyorum
    abi araca almanya direk bağlantı ile müdahale ediyor diyor ve bizde bilmiyoruz ne zaman olacağını belki saatte bir banttan araç indiren Bmw Ag
    8 günde bir aracın proğramını yaptı anca

• quote:

Orijinalden alıntı: grievous

quote:

quote:

Kolay gelsin.....

Çift bölgeli klima arkaya sadece soğuk üflemiyor. Aynı öndeki gibi sıcak soğuk ayarı var.
    Yanlışlık olmasın.

benim araçta klima açılış-kapanış saat ayarı var mesala sabah saat 6 da çalıştırabiliyorum ama denemedim yazın soğuk kışın sıcak
    üflermi sordum öyle bir özellik var fakat benim araçta yok ama bu ayar ne işe yarar onu anlayamadım

• Arkadaşlar f30320d aracım var. Ancak bu aracın içerisine çok fazla motor sesi geliyor. Acaba bundan rahatsız olan veya servise giden var mı?

• 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.