Şimdi Ara

BMW 3 serisi (F30) (1580. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.581
Cevap
502
Favori
4.499.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15781579158015811582
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ridleyscott

Geçmiş olsun, Amortisörün garanti kapsamına alınacağına ihtimal vermiyorum. Sıfır km arabanın da 4 amortisörünü birden patlatabilirsiniz. Eğer ilk aldığınızda böyle değildi ise veya amortisörde Fabrikasyon bir hata yok ise ( ki bunu da kontrol edeceklerini sanmam) garantiye girmez.

Bende tam tersi alınabileceğini düşünüyorum. Daha önce başıma gelmişti ve garantiden değişmişti müşteri memnuniyeyi açısından. Mais bile değiştirdiyse borusan ın hayli hayli değişmesi gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azraili23

Merhabalar aracımı satıp daha düşük motorlu araca geçmeye karar verdim,Pazar günü araba pazarında satıcam satılmasını ummuyorum...ilgilenen olursa foruma özel fiyat veririm.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sifir-gibi-full-plus-full-28.000-km-kazasiz-boyasiz-g.gorus-plusbluetoot-211067852/detay?searchResultsViewPreference=std&showViewPreferences=true&hideSearchFilter=false

Ilana full+full demişsiniz ama araç gayet boş. Kamera xenon deri olunca full mu oluyor araç? Sirf su araca full yazdığınız için bile almazdım. Full araç görmemissiniz.

• Merhabalar aracı (320 i ed) bir arkadasımın sciroccosu ile deneyeceğiz. Daha önce bu aracla deneme yapan varmı??? bizimkine baya güveniyorum ama ters bi durumla karsılasmak istemem iki araçta stock

• Aracında sunrof olan ilanda full+full yazıyor. Anlayamıyorum Oradan İnsanlar mı aptal görünüyor yoksa ilanı veren mi çok akıllı

• quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

quote:

Geçmiş olsun, Amortisörün garanti kapsamına alınacağına ihtimal vermiyorum. Sıfır km arabanın da 4 amortisörünü birden patlatabilirsiniz. Eğer ilk aldığınızda böyle değildi ise veya amortisörde Fabrikasyon bir hata yok ise ( ki bunu da kontrol edeceklerini sanmam) garantiye girmez.

Bende tam tersi alınabileceğini düşünüyorum. Daha önce başıma gelmişti ve garantiden değişmişti müşteri memnuniyeyi açısından. Mais bile değiştirdiyse borusan ın hayli hayli değişmesi gerekir.

Sonucu merak ettim. Bekleyelim görelim. Ama amortisör sistemi kullanıcı hatasına çok açık , sarf ürün gibi bir parça. Tabii ki umarım garantiden işiniz çözülür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: muin

Aracında sunrof olan ilanda full+full yazıyor. Anlayamıyorum Oradan İnsanlar mı aptal görünüyor yoksa ilanı veren mi çok akıllı

Merakımdan ilanları incelerim hep. Kendi Arabasının donanımını bilmeyen, ilgisiz olupta full+full , gırtlak dolu, bilen bilir gibi ilanları açtığım gibi kapıyorum.

Ha bir de sıfırdan farksız ile başlayıp sol ön kapı değişik ile biten ilanlara hastayım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muin

Aracında sunrof olan ilanda full+full yazıyor. Anlayamıyorum Oradan İnsanlar mı aptal görünüyor yoksa ilanı veren mi çok akıllı

Merakımdan ilanları incelerim hep. Kendi Arabasının donanımını bilmeyen, ilgisiz olupta full+full , gırtlak dolu, bilen bilir gibi ilanları açtığım gibi kapıyorum.

Ha bir de sıfırdan farksız ile başlayıp sol ön kapı değişik ile biten ilanlara hastayım.

Keyfe kederler acelesi yoklar var birde :) şu arabaların fiyatları artık zamlanmasa da sırf nasılsa zarar etmem satarım diyip 2 senede bir araç degiştirenlerden kurtulsak

• İlan başlığına boyasız hatasız orjinal yazıp ilan içeriğinin bir yerine avuç içi kadar boya var yazanlardan da nefret ederim. Alacağım varsa da bu çakallığından dolayı bırak almayı ilanını okumaya bile değer görmem.

• Adam bir ilan vermiş demediğinizi bırakmadınız ..Line sız bir model ama gerekli tüm donanımları var..Line denilende iki nikelaj+17 janttır. Fiyatıda absürt bir fiyat değil..
    Gayette güzel araba..Beğenmeyen gider paşa paşa 170 000 e yenisini alır veya 150.000 e benzinlisini alır.Ayıp oluyor.
  • Biz ilanı veren arkadaşa yol gösteriyoruz. Bir kullanıcı olarak bu tür ilanlara itibar etmediğimizi anlatıyoruz. Buna örnekler veriyoruz. Ayrıca, aracın fiyatından da bahsetmedik. Aracın full+full olmadığını söyledik. Şuan sipariş verdiğim 40. Yıl paketine ayretten 3 paket eklememe rağmen ve aracın şuanki kura göre fiyatının 165 bin olmasına rağmen aracıma full+full diyemiyorum.

Ayrıca, line araç demek dolu araç demek midir? Line olunca araç dolu mu oluyor? Line, araca karakter katar, bununla beraber birkaç donanım katar ancak doluluk katmaz.

• demirel72 D kullanıcısına yanıt
    merhaba, halletiniz mi M tampon işinizi?
  • Toxicated kullanıcısına yanıt
    Onur Bey benim de mersin sehir ici tuketim 9.2 civari... sikinti yok :)

• İyi Yorumlarınız için Teşşekür Ederim,piyasada Çoğu ilan sahibi yazar full+full bu stratejidir.Benden büyüksünüz güzel bi şekildede uyara bilirdiniz.Bunu Böyle polemiğede dökmeye gerek yok.Birisi olta atmış gerisi oltanın peşinden gitmiş.
    Olmaz Böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schayter

quote:

Orijinalden alıntı: azraili23

Merhabalar aracımı satıp daha düşük motorlu araca geçmeye karar verdim,Pazar günü araba pazarında satıcam satılmasını ummuyorum...ilgilenen olursa foruma özel fiyat veririm.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sifir-gibi-full-plus-full-28.000-km-kazasiz-boyasiz-g.gorus-plusbluetoot-211067852/detay?searchResultsViewPreference=std&showViewPreferences=true&hideSearchFilter=false

Ilana full+full demişsiniz ama araç gayet boş. Kamera xenon deri olunca full mu oluyor araç? Sirf su araca full yazdığınız için bile almazdım. Full araç görmemissiniz.

aynı tepkiyi bende veriyorum böyle koskocaman ful yazanlara. En azından bu ilanın fiyatı dizele göre uygun gibi, bazıları da fullll yazıp fiyatı da fullüyorlar ona hiç girmiyorum :D

• lurcher L kullanıcısına yanıt
    320ied alır bence
  • azraili23 kullanıcısına yanıt
    hocam dizeli satın bunu alın düşük motorlu bir araç düşünüyorum demiştiniz. Kendi arabam gibi önerebilirm çünkü sahibiyle üç beş konuştuk çok anlayışlı ve iyi birine benziyor. Fiyat 133 bin pazarlık payı da var.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-320i-luxury-edition-borusan-cikisli-sigara-icilmemis-210178662/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEZzZER_TR -- 2 Mayıs 2015; 19:25:32 >
  • SEZzZER_TR kullanıcısına yanıt
    Yılda 60.000km yapmasam Düşünebilirdim Teşekürler,Tercihim Dizel 1.6 ...
  • azraili23 kullanıcısına yanıt
    Makyajı bekleyin 1.6 dizel çıkabilir :D

o zaman bu aracı başkalarına öneriyorum, özellikle araba ihtiyacı olup da makyajı bekleyenlere diyelim. Kaçmaz

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-320i-luxury-edition-borusan-cikisli-sigara-icilmemis-210178662/detay/
  • 3.20d iyi fiyat. Hayırlı satışlar. Herkes ya da her ilan en az bir şans verilmeyi hak eder. Luxury 3.20ied ikinci el pahalı. Hele ki Mayfest ve makyaj arefesi, 4 kasaya 1,6 motor, 3 kasaya 1,6 dizel alternatifleri konuşulurken. En azından seçim sonrasına kadar beklemek en iyi alternatif gibi görünüyor.

• SEZzZER_TR kullanıcısına yanıt
    Denediniz mi hocam rezil olmayalım

• 
Sayfa: önceki 15781579158015811582
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.