Şimdi Ara

BMW 3 serisi (F30) (1320. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
12 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.544
Cevap
500
Favori
4.489.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13181319132013211322
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    özellikle arka koltuk baş ve diz mesafesi 3 serisinde daha geniş.
    sadece benim görüşüm değil, iki arabayı da inceleyen bütün arkadaşlarımın kanaati bu yönde.
    teknik bilgilerden ölçülere bakmak lazım...
    bagaj desek zaten aynı.
    belki uzun boylu kullanıcılar ön tarafı sıkışık buluyorlardır, benim boyum 1,75 ve memnunum.
  • mertbasaran M kullanıcısına yanıt
    sanatsal çalışmışsınız, bravo!

özellikle ikinci resim 10 üzerinden 10
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertbasaran

2014 biterken geçen haftalarda iki foto:

BMW 3 serisi (F30)

BMW 3 serisi (F30)

Maşallah..

Plaka da ayrı güzelmiş...

• otv zammi yada 1 ocaktan sonra bmw zammi gibi bir olay mi var oyle birseyler duydum da.
    birde m joy yada m plus estoril var mi su an bayilerde duyum ne yonde
    2 aylik sport plusim var 130 civari teklif var satsammi diyorum m e gecesim var
    gerci 4 serisi ied gelmeside konusuluyor ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: valerio

otv zammi yada 1 ocaktan sonra bmw zammi gibi bir olay mi var oyle birseyler duydum da.

insanlar çok ilginç gerçekten ister 2 aylık ister 2 günlük olsun. sıfır 132.500 olan arabaya 130 teklif edilmesini ben anlamıyorum. yanlış anlamayın aracınıza lafım yok, alıcı kitlesi çok enteresan. 320d aracımı satarken muhattap olduğum tipleri yazsam burada roman olur valla..
  • mtutun M kullanıcısına yanıt
    Hangi açıdan tehlikeli olabilir ki, sorunuzu tam anlayamadım? Eğer renksiz bir ön cam filmi olursa önde oturan yolcuyu ve sürücüyü uv den korur, hatta camın direncinide artırdığını söylemişlerdi bana. bu filmler aynı zamanda güvenlik filmi olarak da adlandırılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coyoote

quote:

Orijinalden alıntı: valerio

otv zammi yada 1 ocaktan sonra bmw zammi gibi bir olay mi var oyle birseyler duydum da.

insanlar çok ilginç gerçekten ister 2 aylık ister 2 günlük olsun. sıfır 132.500 olan arabaya 130 teklif edilmesini ben anlamıyorum. yanlış anlamayın aracınıza lafım yok, alıcı kitlesi çok enteresan. 320d aracımı satarken muhattap olduğum tipleri yazsam burada roman olur valla..

su anda sıfır beyaz sportplus arac yokmus

• quote:

Orijinalden alıntı: serkaf

quote:

Orijinalden alıntı: yasinkilic84

iki motorun ayni oldugunu soyleyen bayag bi arkadasimiz olduguna gore demekki iki motor ayni. peki bu bilgi resmi bmw kaynaklimi arkadaslar yoksa kişisel dusunceleriniz mi? yada yetkili servisten edinilmis bir bilgimidir?

baska bir sorumda; 320 ied ile 316i motor olarak birebir ayni ise tuketim neden 320i lerde daha dusuk? yapilan yazilim beygir gucunu arttirirken aracin daha optimum yada verimli aralikarda calismasini mi sagliyor? ne biliyim motor sanzuman uyumu yapilan yazilimla daha verimli hale mi geliyor?

ben açıkçası motor konusunda cok bilgi sahibi bi insan degilim. eger konuya hakim bi arkadas detayli anlatirsa sevinirim. hepimize de faydasi olur.
    simdiden tesekkur ederim...

bu konu evvelki sayfalarda bmw duayenleri tarafından tartışıldı ve belgelerle karara bağlandı. kişisel fikir değildir.

N13B16 (1598cc) Motor

136 PS (100 kW; 134 hp)@4350 220 N·m (162 lb·ft)@1350
    170 PS (125 kW; 168 hp)@4800 250 N·m (184 lb·ft)@1500

100 kW version
    2011–present F20 116i
    2012–present F30 316i

125 kW version
    2011–present F20 118i
    2012–present F30 320i EfficientDynamics Edition
    2014–present BMW F25 X3 sDrive20i Turkish Market

• quote:

Orijinalden alıntı: _Gamemaster_

c180 le 3 serısı araaında kaldım 3 serısı umdugumdan kucuk cıktı ıcı yav

C serisine henüz bakmadınız sanıırm ama C serisi daha dar bir iç mekana sahip
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: alwaysfc

quote:

valla daha bakmadımda önceden audi a3 vardı içi arabaya göre normal geliyorduda bunda beklentim daha yüksekti çok kararsız kaldım c serisi ile 3 serisi arasında 3 serisi olursa kesin estrol blue 3.20 dusunuyorum. mercedesinde ici konforlu duruyo daha gidip bakamadım onada a180 ile içi aynı gibide boyutuda aynımıdır acaba .aynıysa c serısını iptal edicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de bugün bir borusan müdüründen duydum. ÖTV'nin hacme göre değil fiyata göre alınarak lüks segment ama düşük hacimli araçların vergilendirilmesinin planladığını belirtti.

ayrıca, satılık ilanlarına bakınca sunu görüyorum, bayi fiyatından daha yüksek fiyat çeken insanlar var, anlamak güç tabii. sunu düşünüyor olabilirler, bayide yok benden alsın. burası türkiye, bugün yoksa yarın daha iyisi geliyor. örn: m paket 320i'ler.
  • burakkucuk B kullanıcısına yanıt
    Özellikle yüksek süratli otoban sürüşlerinde önden fırlayan taşlar ile ön cam kırılması sık görülen bir olaydır. Ön camlar sürücü ve yolcuları bu durumda cam kırıklarının sebep olabileceği yaralanmaları engellemek için diğer camlardan farklı bir yapı ile dizayn edilirler. Yan ve arka camlar kırıldıklarında tamamen tuz buz olurlarken, ön cam kırıldığında tuz buz olur ama dağılmayıp, yekpare yerinde kalır. Görüşü bloke eder. Bu gibi durumlarda serin kanlı bir şekilde eski sürücüler bir yumruk darbesi ile güvenle durabilene kadar görebilecekleri bir delik açarlardı. Film ile birlikte böyle bir şansınız olmaz. Zaten bu sebeple güvenlik ve ısı korumalı filmlerin uygulanmasının serbest olduğu ülkelerde bile, ön camlara uygulama yasaktır. Yani önemli olan sadece asayiş değil ön camlar açısından.

Eğer ön camdan gelen güneş ışınları çok rahatsız ediyorsa, en doğrusu ısı yalıtımlı veya ışık yansıtıcılı ön camları opsiyon olarak seçmek. Bir ara Renault, Opel modellerinde gelen thermatic camlar gibi.

Lütfen yanlış anlaşılmasın, herkesin görüşüne ve seçimine saygılıyım. Sadece bir detayı belirtmek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtutun -- 26 Aralık 2014; 15:42:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Saylam06

quote:

BMW 3 serisi (F30)

BMW 3 serisi (F30)

Maşallah..

Plaka da ayrı güzelmiş...

Aynen TC ve TR plakalara hastayım :)

• fatihoymez kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç bir şey yok, bununla geçmiş olsun.Basit bir yapı marketten pasta+cila beraber aynı kutuda olanlar var iyi bir ovalama ile sanyeler içerisinde yok olacaktır.

Bununla beraber bir arkadaş FİNAL otomotiv ilanı paylaşmış.FİNAL otomotif hakkında deflarca yazılar zaten yazıldı, çizildi.İncelemenizi tavsiye ederim.
  • quote:

BMW 3 serisi (F30)

BMW 3 serisi (F30)

Maşallah demeden geçmek olmaz.

Modernline ve kahve rengi, tam katolag resmi olmuş:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bill187 -- 26 Aralık 2014; 16:54:08 >

• donanım olarak c serısıyle kıyaslandıgında 3 serısı sızce nasıl birde 3.20ied m estrol blue fiyatını alan oldumu sıfır olarak paylasabılırse bana cok yardımı olur cevaplarsanız memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Gamemaster_ -- 26 Aralık 2014; 19:12:41 >
  • Arkadaşlar bu kasa değişimi olayında 7 yıl nasıl hesaplanıyor,6.yıl bitince mi 7.yıl bitince mi gelecek yeni kasa ? yani kaç yılnda çıkacak bu yeni kasa acaba ?
    Teşekkürler şimdiden.
  • Bunlarda çıtırlar.

BMW 3 serisi (F30)

• quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Bunlarda çıtırlar.

BMW 3 serisi (F30)

cok guzeller valla bende bi estoril maket bukursam alicam:)

• 
Sayfa: önceki 13181319132013211322
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.