Şimdi Ara

BMW 3 SERİSİ E90 (475. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.713
Cevap
102
Favori
1.349.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 473474475476477
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun, Manuel modda kullanınca performans ve zevk olarak tatmin ediyor.. Renk nedir bu arada?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS-Benz

Hayırlı olsun, Manuel modda kullanınca performans ve zevk olarak tatmin ediyor.. Renk nedir bu arada?

Teşekkür ederim. Fotoğraflarını ekledim. Rengi Arctic ice (buz mavisi sanırım) olarak geçiyor. tiptronic şanzıman, sunroof, 18" jantlar, deri koltuklar var. 41.000 km'de bir araç..
    Yalnız kaç beygir olduğunu anlayamadım. 2007 yılında BMW 2 ayrı tip 3.20i üretmiş ve bir tanesi 156 beygir diğeri ise 170 beygir güce sahipmiş. Aldığım aracın motor gücünü bilmiyorum..

BMW 3 SERİSİ E90

BMW 3 SERİSİ E90

BMW 3 SERİSİ E90

@SS-Benz
     BMW 3 SERİSİ E90 BMW 3 SERİSİ E90 BMW 3 SERİSİ E90

• Tekrar hayırlı olsun.. Size tavsiyem arka stopları orijinal blackline stoplarla değiştirmeniz, o zaman tadından yenmiyor görsel olarak. Burada orjinaline abartı para istiyor Borusan daha henüz ben taktırmadım. Motor gücü olarak benimki 150 beygir. Aslında çokda önemli değil diye düşünüyorum atmosferik benzinli BMW gerçekten çok zevkli ve sesi çok hoş... Kullandığım başka araçlarda var (Audi a4 ve clio4 dizel) ama ben bu arabayı tarzıyla ve sürüşüyle e30 un modern haline benzetiyorum. O yüzden satmıyorum ve garajda muhafaza ediyorum. Kısmetse şu an 1.5 yaşındaki oğluma kalsın istiyorum

• quote:

Aynı model araçtan bende de var 2007 320i, ilk sahibiyim defalarca satmak istedim ama hep vazgeçtim elim gitmedi.. 3 ay önce clio4 aldım sırf 320 i nin benzin canavarlığından kurtulayım diye.. Sanırım içinize pek sinmemiş baktığınız araç ama size söyle söyliyİm, bana hiç arıza çıkartmadı ilk günkü aldığım neyse hala öyle tertemiz ve sessiz gerçi daha 60 binde ama olsun... BMW garip bir araba atsan atılmıyor satsan satılmıyor

Ben 3-4 ay önce sattım 2007 model 70,000km 150hp olanından.
    Full donanımlaı bir araçtı, her şey vardı sadece otomatik ayna kapatma dışında. 18" jant
    54,500'e almıştım.
    F30'dan sonra hiç keyif vermedi, onun dışında ilk zamanlar dikkat ediyordum yakıtına 11-12LT yakıtı var sonraları dikkat etmedim :) 13 LT ortalamam vardı.
    52,500 sattım yerine 1.18i aldım hem deli gibi gidiyor hem de ort. yakıt 9LT geçmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alwaysfc -- 13 Temmuz 2013; 17:16:23 >

Facebook BMW Sahipleri Grubuna Üye Oldun Mu ?

• 2008 e90 3.20i almak üzereyim , 2008 3.20i ler kaç silindirdi + kaç bg ? aracı öneriyormusunuz arkadaşlar. çok temiz 50 binde araç.
  • 4 silindir 150 beygir. Günümüz BMW lerine göre çok atak değil ve tüketimi yüksek ben Ankara'da şehir içi 10 lt yakıyorum. Eğer illa benzinli diyorsanız ve araçta dediğiniz gibi temizse ben öneririm çünkü bana hiç sorun çıkarmadı maşallah. Ama performans ve ekonomi derseniz dizellerinin bu konuda eline şu anlık hiç bir marka su dökemez

• quote:

4 silindir 150 beygir. Günümüz BMW lerine göre çok atak değil ve tüketimi yüksek ben Ankara'da şehir içi 10 lt yakıyorum. Eğer illa benzinli diyorsanız ve araçta dediğiniz gibi temizse ben öneririm çünkü bana hiç sorun çıkarmadı maşallah. Ama performans ve ekonomi derseniz dizellerinin bu konuda eline şu anlık hiç bir marka su dökemez

Bana 170 bg demişlerdi hocam tam bi öreneyim onuda, 4 silindir e46lara göre 6 silindire göre daha düşük performansmı verir sizce ? araç çok temiz gerçekten ben cabrio bakıyordum e46 3.25 bu araç hiç aklımda yokken birden tepeye çıktı pazarteside kısmetse almayı düşünüyorum dizellerde temizini bulamadım benzinli düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bmw. -- 14 Temmuz 2013; 4:36:53 >

• Şimdiden hayırlı olsun diyelim. yakıtı önemli değilse gerçekten güzel bir araç alıyorsunuz..

• SS-Benz kullanıcısına yanıt
    Tekrar teşekkürler.. İnternette söylediğiniz stoplara biraz baktım, aşağıda linkini verdiğim stoplardan bahsediyorsunuz sanırım. Arka stopların tamamı 4 parça olarak 150 Euro civarında gözüküyor. Yalnız bu fiyata orjinal olmayabilir. Borusan orjinallerine ne kadar istiyor ?

Smoked Tail Light Kit ve BlackLine Kit olarak 2 farklı versiyonu var.

www.e90post.com
    FS: E90 Blackline Tail Lights /w pics!!
    http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=332374

turnermotorsport.com
    Smoked Tail Light Kit - 4 Piece - Genuine BMW Blackline - E90 Sedan
    http://www.turnermotorsport.com/p-1176-e90-genuine-bmw-sedan-blackline-smoked-tail-light-kit-4-piece.aspx

http://www.bmwfaq.com/threads/asientos-de-bmw-serie-1-pack-m-en-cuero-y-m%C3%A1s.555352/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLY_ -- 15 Temmuz 2013; 12:38:21 >

• Selam arkadaşlar, 2011, 2012 model 320dizel almak üzereyim. daha doğrusu uygun arabayı bulur bulmaz alacağım =)

Sizden bir konuda yardım rica edeceğim arabanın sunroof'u var lakin kliması dijital değil ileride satarken sorun teşkil eder mi benim adıma teşekkürler.
  • Borusan geçen sene 1000 Euro'ya yakın para istemişti.. Ben ebay Amerika'da tam aynısını buldum 300 dolar civarıydı sanırım ama gümrüğe takılırmı diye şimdilik sipariş etmedim. Limktekiler fena durmuyor ama benim ısrarla orjinal dememdeki sebep bazıları ledli apachi usulü saçma sapan versiyonları var onlardan uzak durmak lazım lakin çok kro işi oluyorlar.

• quote:

Borusan geçen sene 1000 Euro'ya yakın para istemişti.. Ben ebay Amerika'da tam aynısını buldum 300 dolar civarıydı sanırım ama gümrüğe takılırmı diye şimdilik sipariş etmedim. Limktekiler fena durmuyor ama benim ısrarla orjinal dememdeki sebep bazıları ledli apachi usulü saçma sapan versiyonları var onlardan uzak durmak lazım lakin çok kro işi oluyorlar.

Peki hocam m on tampon ve arka tampon nereden bulabilirim nette satanlari gordum fakat orjinal mi yada aynısımi anlamadim e90 kasaya yabanciyim

• Ben cevap vereyim. Satın almadan önce E90 serisi bir çok araca baktım. Otomatik klima, sunroof ve iDrive olan bir araç aradım ama hepsinin bir arada olduğu bir tane bulamadım. Bende en son iDrive'dan feragat ettim. iDrive 3 serisi araçların %70-80'inde yoktu diyebilirim. Yeni otomobil alırken iDrive'ı 2200 Euro gibi bir farkla alabiliyorsunuz diye hatırlıyorum, dolayısıyla çoğu kişi istemiyor. BMW alacaksanız içi de az biraz BMW'ye yakışır şekilde olmalı. Japon ve Kore araçlarında bile artık otomatik klima neredeyse standart donanımda sunulmaya başlandı. Dolayısıyla bulabiliyorsanız, Otomatik klima, sunroof ve iDrive donanımlarının tamamının olduğu bir BMW bulabilirseniz araçtan daha çok zevk alırsınız.

Bu arada manuel klimalı modellere hiç bakmayıp direk elediğimi söyleyim. Daha sonra satmak istediğinizde manuel klimalı bir aracı benim gibi düşünen kişilere satmakta zorlanabilirsiniz

quote:

Orijinalden alıntı: QdR

Selam arkadaşlar, 2011, 2012 model 320dizel almak üzereyim. daha doğrusu uygun arabayı bulur bulmaz alacağım =)

Sizden bir konuda yardım rica edeceğim arabanın sunroof'u var lakin kliması dijital değil ileride satarken sorun teşkil eder mi benim adıma teşekkürler.

• quote:

M tamponlar hakkında bilgim yok. Aracın orjinalliğinin bozulmaması taraftarıyım e90 alacaksanız sadece blackline stop o kadar

navigasyonlu olanların hepsi idrive lı mı peki

Orijinalden alıntı: hollow

quote:

M tamponlar hakkında bilgim yok. Aracın orjinalliğinin bozulmaması taraftarıyım e90 alacaksanız sadece blackline stop o kadar

Başka türlü nasıl kontrol edeceksinz hocam navigasyonu

2011 ya da 2012 bulunur zaten navi, öncesinde zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciftci -- 16 Temmuz 2013; 19:32:36 >

Orijinalden alıntı: hollow

quote:

Evet. Navi Professional

Aa büyük ekran olup navi olmayanlar da var. Arkadaşımda tv var navi yok mesela

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar merhaba. Bende aranıza yeni katıldım. bir hafta önce 2010 model 230 d aldım. forumu hemen hemen baştan aşağı okumama rağmen BMW business ses sistemi ile ilgili çözümü bulamadım. daha önce bu konu hakkında arkadaşlardan soru gelmiş ama başka bir ses sistemi ile değiştirilmesinin faydası hakkında net bir cevap verilmemiş. Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim. Bu arada ses çok kötü olmasına rağmen bagaja herhangi bir buffer tarzı bir sey koymam mümkün değil. çocuklu aileyiz sonuçta ve bagaj zaten küçük. saygılar..

2008 3.20i lemas blue 60 binde.

BMW 3 SERİSİ E90
     BMW 3 SERİSİ E90

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bmw. -- 18 Temmuz 2013; 3:44:28 >

• 
Sayfa: önceki 473474475476477
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.