Şimdi Ara

Bmw 3.20i ed, Mercedes cla-c180 tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
2
Favori
6.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • LionKing1905 kullanıcısına yanıt
    E hocam o zaman CLA tercih edilir neden edilmesin yeni plaftorm üzerinde inşaa edilen bir araç zaten. Ayrıca yol tutuş konusunda 3 serisi ve C serisindende üstün bir araçtır. Neye karar verirseniz hakkınızda hayırlısı olsun.
  • 3 serisi hocam ya c180 mercedes tadı vermiyor, 3 kasa ise fazlasıyla bmw
  • en zor ve en cok sorulan sorulardan biri. zamaninda kendim de ikilemde kalmistim oradan biliyorum.

    arkada esin ve cocuk olacaksa cla kafadan eleyebilirsin.

    c180 mi f30 mu dersen..bu biraz senin yasinla, karakterinle, surus karakterinle baglantili.
    f30 cok guzel cok sexy bi kasa. sanziman motor muhtesem. 2. eli mercedesten daha cok uzer. kasa bence c180 en daha yakisikli. ici biraz daha buyuk. c180 den daha spor
    c180 bana biraz sikici bi dizayn gibi geldi. ama daha yeni. 2. elde daha az deger kaybeder. ama o sanziman ve o tablet ekran yok mu...hayattan sogutur adami

    ikisini de esinle beraber gez gor kullan mutlaka. benim tercihim sportline 320 ed olmustu. cok memnunum. sana da hayirli olsun simdiden.
  • O değilde bir kullanıcı mercedes c serisini fluence ile bir tutuyordu :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 26 Ocak 2017; 23:7:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlar icin tesekkurler arkadaslar,genelde bmw ve c180 on planda onerildi,cla biraz arkada kaldi,



    Bmw:++mükemmel motor,sanzuman,atiklik on planda,-- kasa degistirecek olmasi dezavantaj

    C180: ++ yeni kasa,donanim zenginligi,--sanziman elestiriliyor

    Cla200:++sportif,cekici kasa, --dar ic hacim ve konforsuz surus dezavantaj



    Bu kriterleri degerlendirip tercih yapacagim,hayirlisi artik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LionKing1905 -- 27 Ocak 2017; 0:21:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bmw de kasanin degismesine takilma. sana bi zarari olmaz yeni kasa gelmesinin. zaten 2 seneye anca gelir yeni kasa. ki belirttigin butcenin cok cok uzerinde olur fiyatlar.

    bu kasanin yuzu kolay kolay eskimez.

    c180...sanziman ve tablet ekran fena dedigim gibi. bi de albenisi yok arabanin.

    yine de karar senin
  • Kimse yazmamış ben yazayım iş gereği yurt içi yurt dışı sayısız araç kiralıyorum. Dolayısıyla akla hayale gelmedik araçlarla karşılaşıyorum. Genelde 3-5 gün 1000+ km ler kullanıyorum. Araçlar genelde sıfır yada sıfıra yakın oluyor. Tüm bu deneyimlere dayanarak Volvo S60 seçeneğinide göz önünde bulundurun derim.

    CLA yı baştan eleyin derim. Listeye bile almayın

    3.20 ED performans var düz yolda gidiyor fakat yokuşlu yollarda çabuk kesiliyor 3.20D gibi değil biraz sıkıştırırsanız 100km de 10+ tüketim değerleri çok rahat aşılıyor. S60 1.6 D2 ile aynı güzergahta 100km de 4,7 - 5,5 ortalama tutturmak işten bile değil.

    Uzun yol yaptığım için 3.20 ED modelinde beni en çok rahatsız eden sorun ise o kadar para verilen araçlarda 2016 yılında bile ülkemizde satılan araçlarda CC ( Cruise Control ) standart değil.

    C180 e gelirsek CLA arasında çok bir fark yok desem hata etmiş olmam. Kendi aracım Mercedes GLE Suv onunla kıyaslamayacağım ama bir üst sınıfı E serisi ile kıyaslayacak olursam negatif yönde bariz kalite farkı var.

    Tercih sıralaması yapacak olsam

    BMW 320D > VOLVO S60 2.0 D4 > VOLVO S60 1.6 D2 > VOLVO S60 1.5 T3 > BMW 320ED > Mercedes C180

    şeklinde sıralama yapardım.




  • C ve cla nın içi basık , ben olsam 320i ed düşünürüm hem performans hem yakıt bakımından.Üç aracıda uzun süre kullandım mercedes in 1.6 sı yakıtı ve performansı 320 ye göre avantajsız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ThePolarBear

    Kimse yazmamış ben yazayım iş gereği yurt içi yurt dışı sayısız araç kiralıyorum. Dolayısıyla akla hayale gelmedik araçlarla karşılaşıyorum. Genelde 3-5 gün 1000+ km ler kullanıyorum. Araçlar genelde sıfır yada sıfıra yakın oluyor. Tüm bu deneyimlere dayanarak Volvo S60 seçeneğinide göz önünde bulundurun derim.

    CLA yı baştan eleyin derim. Listeye bile almayın

    3.20 ED performans var düz yolda gidiyor fakat yokuşlu yollarda çabuk kesiliyor 3.20D gibi değil biraz sıkıştırırsanız 100km de 10+ tüketim değerleri çok rahat aşılıyor. S60 1.6 D2 ile aynı güzergahta 100km de 4,7 - 5,5 ortalama tutturmak işten bile değil.

    Uzun yol yaptığım için 3.20 ED modelinde beni en çok rahatsız eden sorun ise o kadar para verilen araçlarda 2016 yılında bile ülkemizde satılan araçlarda CC ( Cruise Control ) standart değil.

    C180 e gelirsek CLA arasında çok bir fark yok desem hata etmiş olmam. Kendi aracım Mercedes GLE Suv onunla kıyaslamayacağım ama bir üst sınıfı E serisi ile kıyaslayacak olursam negatif yönde bariz kalite farkı var.

    Tercih sıralaması yapacak olsam

    BMW 320D > VOLVO S60 2.0 D4 > VOLVO S60 1.6 D2 > VOLVO S60 1.5 T3 > BMW 320ED > Mercedes C180

    şeklinde sıralama yapardım.

    320 ed sahibiyim. 170 hp ve 250 tork ile yokuslarda kesilmedim. 320d gibi tabi olamaz arada hp, tork ve 30 bin tl gibi fark var. ama duz yolda kafa kafaya gider.
    dizele kafadan 30 bin tl fazla verip sonra az yakiyor denmesini ben anlamiyorum. cok km yaparsa parasini cikarabilir ancak

    sehirici basarsaniz 10 litreyi asar evet ve bu guce cok normal. 1.4 benzini de sikistirsaniz o da ayni degerlere ulasir. uzun yolda 10 litre gormeniz cok zor. 200 km den dusmemeniz falan lazim

    2016 temmuzda sportline aldim ve cc standart. eger yoksa disarida veya serviste 1000 tl gibi bi rakama takilabiliyor

    volvoya gelirsek. ucuz alip ucuz satar. 2. eli rezalet bir araba. 1 kez aldim volvo bir daha dusunmuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cseyfe -- 27 Ocak 2017; 11:10:29 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cseyfe

    bmw de kasanin degismesine takilma. sana bi zarari olmaz yeni kasa gelmesinin. zaten 2 seneye anca gelir yeni kasa. ki belirttigin butcenin cok cok uzerinde olur fiyatlar.

    bu kasanin yuzu kolay kolay eskimez.

    c180...sanziman ve tablet ekran fena dedigim gibi. bi de albenisi yok arabanin.

    yine de karar senin

    C180 nin mi albenisi yok :) Bence F30'dan daha şık bir araç hele Amg paketlisi cok daha güzel.
  • bianconera kullanıcısına yanıt
    zevk meselesi tabi
    bana gore yazmayi unutmusum herhalde
    f30 bana cok sportif, sexy ve agresif gorunuyor. ayni havayi c180 de alamadim. ama kisiye gore degisir.
  • Merhaba arkadaşlar,Güncel kasa 2014 C 180 Fascination alma arifesindeyim ancak acilen bağımsız bir tavsiyeye ihtiyacım var şöyleki ; hemen hemen aynı fiyat olan 2016 Makyajlı 3.18i ile 2014 Mercedes arasında kaldık,ikiside yaklaşık 135.000 TL,Performans odaklı bir adam değilim,yaş 43 ve bir kız çocuklu aile,gel gör ki işin içinden çıkamadım,Makyajlı 3.18'de fena durmuyor ve 2 yaş daha genç Mercedes'ten,siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz??

    2014 C180'lerde Bluetoothdan Spotify dinleyebiliyormuyuz ve 3.18 i standart ses sistemiyle karşılaştıran varsa tecrübelerini bilmek isterim..

    Ayrıyeten Mercedes için soruyorum,sanırım aracın garantisi bitti fakat yetkili servisler ateş pahası,bildiğiniz iyi bir usta varmıdır, ve 3 yaşında Mercedesi 3 sene daha kullanacağımı varsayarsak hangi tip problemlerle karşılaşabilirim,Teşekkürler şimdiden.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.