Şimdi Ara

BMW 3.20D, VOLVO S60 ve MERCEDES C180K tavsiye ( S60 Satın Alınmıştır) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
15.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

BMW 320D ile aradığınız Performansını bulursunuz
    Arka itiş+Aliminyum motor+BMW nin kendine has seriliği bunlar Volvoda yok
    Her türlü BMW

Aluminyum olduğuna emin misin?

320d kasa değiştiricek ama bu 3ü arasından volvo 2.4 d5 olmadığı veya turbo benzinli bir motor olmadığı sürece performans en öncelikli kıstassa 320d daha uygun olur.

Mercedes'se makyajlanacak bence beklemeye değer bir makyaj operasyonu, özellikle iç kısımdaki değişiklikler çok iyi olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sparkling

quote:

Her türlü BMW

320d kasa değiştiricek ama bu 3ü arasından volvo 2.4 d5 olmadığı veya turbo benzinli bir motor olmadığı sürece performans en öncelikli kıstassa 320d daha uygun olur.

Mercedes'se makyajlanacak bence beklemeye değer bir makyaj operasyonu, özellikle iç kısımdaki değişiklikler çok iyi olmuş.

S60 ın da gücü azımsanmayacak kadar iyi 5 silindir ve 400 nm tork'a sahip.

• Açıkçası buradakileri okuduktan sonra Mercedes'i artık eledim. Volvo ile BMW arasında kaldım. İkisini de birebir detaylı bir biçimde incelemek kalıyor artık. Sanırım orumda çok fazla VOlvo kullanan da olmadığı için yorumlar BMW ağırlıklı olmuş genelde.

Bu arada Laguna ne alaka onu anlamadım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ares_Lekun -- 19 Şubat 2011; 21:32:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

quote:

quote:

Her türlü BMW

Ben de size katılıyorum. 400 nm tork ve 163 beygir Volvo S60. 3.20 ise 330nm Tork ve 184 beygir. Yani ben Volvo'nun BMW nin gerisinde kalacağına çok da inanmıyorum açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ares_Lekun -- 19 Şubat 2011; 21:33:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zed1407

quote:

quote:

quote:

Her türlü BMW

Ben de size katılıyorum. 400 nm tork ve 163 beygir Volvo S60. 3.20 ise 330nm Tork ve 184 beygir. Yani ben Volvo'nun BMW nin gerisinde kalacağına çok da inanmıyorum açıkçası.

volvo'nun 320d'ye üstünlük sağladığı bir test var mı ?

sadece merakımdan soruyorum

diğer yandan olayı 21 beygir beygir fark olarak görmeyin bmw'nin verileri çok daha esnek

• quote:

quote:

quote:

quote:

Her türlü BMW

3.20d 380 nm tork'a sahip. Bmw performans olarak biraz daha önde bunun nedeni arkadan itiş ve daha iyi bir şanzımana sahip olması. Ama s60 performansı da gayet yeterli 3.20d kadar olmasa bence segmentine göre iyi değerlere sahip.

s60 2.0 dizel de dört çeker ve powershift şanzıman olsa çok daha başarılı bir performansı olurdu öyle bir seçenek sunmaması volvonun büyük bir eksiklik.

• bMW 320D DENEMEDİM AMA 316İ VE MERCEDES C180 BOYUT OLARAK NEREDEYSE AYNI GENİŞLİKTE ARKA KOLTUKLARDAKİ DİZ MESAFESİ YETERLİ DEĞİL HATTA DAR BUGÜN S60 1.6 T Yİ DENEDİMGENİŞLİK GÜVENLİK İÇ MEKAN DİZYNI SES SİSTEMİ, GÜVENLİK , SERİLİKLE 1 ADIM ÖNDE S60 BİR ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ BU MODELLERLE 5 SERİSİ VE E SERİSİ ARASINDA KALMIŞ BU DONANIMLA ALINABİLECEK EN UYGUN FİATTA S60 DA...YILDA 20000 DEN AZ KM YAPAN BİRİSİ İÇİN DE GERÇEKTEN İYİ SEÇENEK..
  • quote:

quote:

Her türlü BMW

Bmw nin bütün motorları hafifletilmiş parçalardan yapılmıştır aliminyum motor başlığı bloğu gibi
    @Dominic
    Yorumu hayatında hiç BMW sürmediğine vererek saygı duyuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: turkcer

bMW 320D DENEMEDİM AMA 316İ VE MERCEDES C180 BOYUT OLARAK NEREDEYSE AYNI GENİŞLİKTE ARKA KOLTUKLARDAKİ DİZ MESAFESİ YETERLİ DEĞİL HATTA DAR BUGÜN S60 1.6 T Yİ DENEDİMGENİŞLİK GÜVENLİK İÇ MEKAN DİZYNI SES SİSTEMİ, GÜVENLİK , SERİLİKLE 1 ADIM ÖNDE S60 BİR ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ BU MODELLERLE 5 SERİSİ VE E SERİSİ ARASINDA KALMIŞ BU DONANIMLA ALINABİLECEK EN UYGUN FİATTA S60 DA...YILDA 20000 DEN AZ KM YAPAN BİRİSİ İÇİN DE GERÇEKTEN İYİ SEÇENEK..

Bizim almayı düşündüğümüz model 2.0 D3 modeli. Yani siz 1.6 benzinli kullanmışsınız sanırım. Bizim elimizdeki broşürlerde 1.6 seçenği yok. Ama sonuçta motor haricinde araç konforu, güvenliği, performansı açısından deneyim kazanmışsınızdır.

Yani s60'ta sizi memnun eden özellikleri daha ayrıntılı yazarsanız sevinirim

• Ben de dizel mi benzinli mi arasında gidip geliyordum 1.6 T 180 ps 6 ileri otomatik full donanım 86..dizel 97 civarında serilik sessizlik ,performans çok iyi senede 15000 den fazla yapmayan biri olarak 1.6 mantıklı gibi geldi. vergi avantajı, bakım maliyeti bir de yaptığım km eklenince....10000 fazla vermeye gerek yomuş gibi geldi bana..
  • doğru broşürde 1.6 t yok...
  • 320d dehşet makine.
  • Denizli Akça Otomotiv VOLVO bayisinden s60 satın alınmıştır.

Beyaz Renk S60 D3 + Advance Paket + Premium Paket + Açılır Cam Tavan;

99.250 TLye satın almış bulunuyorum.

Düzeltme: Düzenleme yapmazsam konu çok uzayacak. Hoş alttaki alıntılar yeterli olacaktır uzamasına ama en azındna ben sileyim. Sanırım bilinçsizce bir yazı yazmışım. Yazının ana fikri başka olmasına rağmen bazı arkadaşlar cümle düşüklüğü ile yanlış anlattığım şeylere takılmışlar. Kötü örnekler için herkesten özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ares_Lekun -- 28 Şubat 2011; 1:08:08 >
  • Hayırlı olsun video ve fotograf isterik........
  • quote:

Daha doğrusu Gökhan Bey sürsün siz yanda oturun ve Volvo S60 güvenliğini birebir yaşayın. 190 Km hızda frene sonuna kadar yüklenerek aracı 50-60 metrede ve 30-40 cmllik bir sapma ile durdurabilen Gökhan Bey'in, güvenlik konusunda bize gösterdiklerinden sonra Volvo neden alınır bir kez daha anlamış oldum. Bunun yanında Aydın - Denizli anayolunda yaptığı driftler vs. sonunda, Volvo'nun güvenlik ve sağlamlık konusunda insanların kafasında uyandırdığı düşüncelerin hiç de boş yere olmadığını bize kanıtlamış oldu.

Aracınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın

Bu arada Gökhan Bey'ide tebrik etmeden geçemeyeceğim.

Tebrikler Gökhan Bey...

• quote:

Orijinalden alıntı: -MorphY-

quote:

Daha doğrusu Gökhan Bey sürsün siz yanda oturun ve Volvo S60 güvenliğini birebir yaşayın. 190 Km hızda frene sonuna kadar yüklenerek aracı 50-60 metrede ve 30-40 cmllik bir sapma ile durdurabilen Gökhan Bey'in, güvenlik konusunda bize gösterdiklerinden sonra Volvo neden alınır bir kez daha anlamış oldum. Bunun yanında Aydın - Denizli anayolunda yaptığı driftler vs. sonunda, Volvo'nun güvenlik ve sağlamlık konusunda insanların kafasında uyandırdığı düşüncelerin hiç de boş yere olmadığını bize kanıtlamış oldu.

Aracınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın

Bu arada Gökhan Bey'ide tebrik etmeden geçemeyeceğim.

Tebrikler Gökhan Bey...

Ben de trafikte yaptığı haraketlerden dolayı kendisini tebrik ediyor ve sağ salim arabadan indiğiniz için şükrediyorum.

Arabaya gelince söze gerek yok güle güle kullanın.

• quote:

Denizli Akça Otomotiv VOLVO bayisinden s60 satın alınmıştır.

Beyaz Renk S60 D3 + Advance Paket + Premium Paket + Açılır Cam Tavan;

99.250 TLye satın almış bulunuyorum.

Aracı satın alma görüşmelerinde gösterdiği ilgiden dolayı satış temilcisi Gökhan Bey'e teşekkür ediyorum.

Bu arada Volvo almayı düşünen ve Denizli civarında olanlar, Akça Otomotiv'de Gökhan Bey ile birlikte mutlaka araç test sürüşü yapsın.

Hem konforlu hem güvenli araç almak istiyorum ve 100 bin TL bütçem var diyorsanız Volvo'yu mutlaka gözden geçirin derim.

Öncelikle araç hayırlı olsun,çok güzel bir seçim yapmışsınız güle güle kullanın.
    Yalnız başı şeylere dikkat çekmek istedim umarım yanlış anlamazsın;

1.Arabanın 190 la giderken durmasında;frene basmak dışında satıcının hiçbir mahareti yok.
    2.Test sürüşünde drift yapmak ne kadar doğru.
    3.Test sürüşünde kaza yapmadıysanız "arabanın sağlamlığı" nı bilemezsin.
    4.Satıcıyı işi konusunda tebrik etmek lazım,sizi resmen büyülemiş.

• Konunun başlığını okudum inşallah s60 almıştır dedim öyle olmuş sevindim s60 almanıza.Donanım olarak kabaca neler var göze çarpan söylermisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emreün -- 27 Şubat 2011; 22:59:38 >
  • Dostum hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin.Çok yerinde bir seçim yapmışsın.

Volvo ailesine hoşgeldin
    En kısa zamanda fotoğraflarını bekliyoruz .
  • Teşekkür ederim.

Sanırım biraz cümle düşüklüğü oldu yazdıklarımda. Ana yolda driftten kastım yani bildiğimiz asfalt yol anlamındaydı. Kaldı ki araçların arasında bunu yapması elbette imkansız olurdu.

Yalnız benim anlatmak istediğim bu değildi. Ben satıcıdan büyülenmedim. O adam aracına o kadar güvenmemiş olsaydı bunları zaten yapmazdı. Evet büyülenme var ama araçtan var. Durdurabilmesi vs vs derken anlatmak istediğim araca olan güveni ile bunu yapmasıydı. Şahsen ben güvensem bile bu hareketi yapmam. Ama algı meselesi. Sizin içinde bulunduğunuz bi araçta bunları yapsa çok daha farklı olacakmış sanırım. Belki de ben bilinçsiz bir alıcı olduğum için büyülenmişimdir.

Hepimiz bu hızlara bi şekilde ulaşıyoruz. O adamın da göstermek istediği buydu. Böyle bir durumda aracın nasıl tepki vereceği. Tabi sizin baktığınız pencereden ben bakamadım. Oradan bakarsak dediklerinizde haklılık payı var. Tekrar teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ares_Lekun -- 28 Şubat 2011; 1:25:00 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.