Şimdi Ara

BMW 3.16i 2011 - Görüşlerinizi rica ediyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bmw alıyorsanız en azından donanımlı olmalı. Sunroof yok. Xenon da yok sanırım. Otomatik klima da yok. Ayrıca o motor performans ihtiyacınızı pek karşılamayabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

quote:

Orijinalden alıntı: omcool

quote:

quote:

quote:

quote:

BMW 3.16 soran arkadaşa yine bir passat tavsiyesi...

sureklı tekrar eden bır durumsa mantıklı oldugunu bı gozden gecırsen nasıl olur

Ya da mantalite de bir yanlış oldugu bu kadar belliyken, kendi yanlışına dur desen ? Nasıl olur ?
    Bu arada aracınız nedir ?

sen sole bakalım bmw 3.16 karsısında dızel passatın mantıksızlıgınıda ıkna olalım benım aracımın ne onemı var konu benım aracım değil

Birader öncelikle sen söyle bakalım tarzında emir kipiyle konuşma. 2011 passat TSİ sahibi olarak söylüyorum ki passat ile BMW 3 ün kıyaslanması ancak ve ancak fanatiklikle olur. Sen bana söylermisin passatın yakıt ve performans dışında ne artısı var ? Unutmadan birde prestij değil mi

ne dıycektım bey efendı bu konu hakkındakı goruşlerınızı nacızane bızımle paylasırmısınız mı dıycektım gorende sarayda buyumuslar sancak ayrıca soyle bakalım ne zamanda benrı emır kıpıne gırdı. (girdiysede sıkıntı yok)
    (Emir Kipi.
    Tanım: Bir fiilin yapılmasını emrederken kullanılan kiptir. Emir kipinin ekleri yoktur. Fiillere Şahıs ekleri -sin, -in(iz), -sinler getirilerek yapılır.)

bu arada bırader mıradere gırmıssın hemen bende bu sanaldakı tartısmaları sevıyorum hemen bı agrı abı olabılıyor ınsanlar bırader yok aslan parçacı yok ciğerim..:))) senın kafadakı bırıyle tartısacak zamanım yok bıkere hangı donanımı karsılastırdıgın bellı degıl neye gore karsılasatıracaksın. e motor olarak passat ıyı donanım olarakta ust donanımı yada boşdonanımı karsılastırıp passatın ıyı oldugunu gorunce ne dıyceksın motor ıyı yakıt ıyı performans ıyı donanım ıyı onun dısında passatın ıyı oldugu yonu soyle bana mı dıyeceksın .
    bu forum benı cok eglendırıyor her bır bır cem yılmaz

Keşke okulda dersleri dinleseydin biraderim. Şöyle; "Söyle bakalım" daki fiil "söyle" dir ve senin de yazdığın gibi emir kipi ek almaz. Senin söylemene göre "söyle" Dilek istek kipi oluyor sanırım. Neyse niyet Dilek istekse dert yok.

Ikincisi insanlara saygılı konuşmak için saraylarda büyümenin gerekmediğini ve insanların nerde büyüdüğüne değil de nasıl büyüdüğüne bakmanın önemini sana anlatacak kişi ben değilim. Annendir, babandır. Nasıl yetiştiğimi bilmiyorsun, konuşuyorsun. Ki kendimi kanıtlama gibi bir çaba içerisine girmeyeceğim.

3.16i nin karşısına Passat trendine demişsiniz ki bizde de trendline modeli var. Trendline ı geçtim comfortline hangi pasaatta olan donanım 3.16 da yok ? 3.16 daki tek sıkıntı yakıt oda diğer 1.6 motorlara göre 1-2 litre yüksek sadece sanıyorum hitler motor gibi biraz abartılıyor. Arkadaş 3.16 dediğine göre dizel onun için şart değil. Arkadaşın tüketimini önemsemişsiniz oda sevinecektir de geri kalan herşeyden ödün vermişsiniz. Neyse e200 soran adama jetta önerilen bir forum burası. Pek te mantık arayasım gelmiyor içimden. Sevgilerimle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omcool -- 29 Mayıs 2014; 13:24:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanarch

200.000 km 316 bilgimiz sanırım ön çeker volvu nuz yanında yetersiz. günümüzde 180 lik volvo kağıt üstünde 10 küsür iken yolda bakalım kaç yakıyor.1.6 astra,cruze gibi araçlar gayet 10lt, 1.6insignia 180hp veya c180 10 lt denne kadar fazla yakıyor acaba.broadway şahin demedim ayrıca 70-80 hp için etrafta birçok aveo,spark veya başka onlarca 1.2-1.3 lt motor araç var.

evet şimdi iyi forumlar

Öncelikle etrafta 70-80 hp Accent, şahin, broadway gibi araçlar var diye 3.16 nın yetersiz performansına ben sizin gibi sevinemem

birçok BMW araç kullandım ve bu motorun e90 kasaya yetersiz geldiğini rahatlıkla söyleyebilirim.

BMW yi 200.000km kullansan da bu aracın performansını maalesef yükseltmiyor değil mi?

Almanyada bu motor ile e90 kasa satılmadı desem heralde çok şaşırırsın

gelellim 10 litre konusuna

Volvo 180 hp t4 motor kağıt üzerinde 10 litre yakmıyor zaten .performanslı kullanımda ya da çok sıkışık trafikte bu değerleri görürsün

kapıt üstü veri ortalama 6,8 litre

buarada konumuzun cruze, şahin, insignia gibi araçlarla hiçbir alakası yok

BMW nin performansını ve tüketimini yeterli olduğunu anlatmak için yaptığın hiçbir kıyaslamaya katılmıyorum

evet şimdi iyi forumlar ile de değişen bir şey olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 29 Mayıs 2014; 13:26:55 >

• Razorback R kullanıcısına yanıt
    Araç boşun boşu. Aynı fiyata daha dolusunu bulabilirsiniz
  • akifsari A kullanıcısına yanıt
    Bu iki araç arasındaki fark nedir acaba? hem direksiyon hemde vitesin yanındaki yuvarlak tuşu soruyorum
    farklı kasa mı? hangisi hangi kasa oluyor acaba?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2011-bmw-3.16i-comfort-otomatik-40.500km-hatasiz-157094769/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-kapali-garaj-arabasi-boya-degisen-parca-yok-sigara-icilmemis-161717745/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: Razorback

Bu iki araç arasındaki fark nedir acaba? hem direksiyon hemde vitesin yanındaki yuvarlak tuşu soruyorum
    farklı kasa mı? hangisi hangi kasa oluyor acaba?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2011-bmw-3.16i-comfort-otomatik-40.500km-hatasiz-157094769/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-kapali-garaj-arabasi-boya-degisen-parca-yok-sigara-icilmemis-161717745/detay

kasa olarak aynı

vitesin yanındaki yuvarlak tuş i-drive tuşu

yani navigasyon var araçta

direksiyonda ne fark gördüğünü tam anlayamadım ama büyük ihtimal bluetooth sesli kumanda tuşu

birinin direksiyonunda ortada bombe var. yani 2 farklı direksiyon.

idrive tuşlu olan makyajlı kasa mı oluyor acaba?

çok bilgisizim bu konularda...
  • quote:

birinin direksiyonunda ortada bombe var. yani 2 farklı direksiyon.

idrive tuşlu olan makyajlı kasa mı oluyor acaba?

çok bilgisizim bu konularda...

BMW de spor direksiyon farklı göbek olabiliyor

hayır 2011 lerin tamamı makyajlı kasa

i drive olup olmaması fark etmiyor
    Resmen farklı 2 model gibi.. yani kasa aynı ama içi çok farklı

direksiyon
    ekran
    idrive tuşu

Burda resmen bir güncelleme var...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-hatasiz-boyasiz-2011-model-borusan-cikisli-bmw-316i-premium-163895026/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razorback -- 29 Mayıs 2014; 14:04:32 >
  • Plaka neden kapalı?
  • UsainBolt kullanıcısına yanıt
    plakayı ben biliyorum..
  • quote:

Resmen farklı 2 model gibi.. yani kasa aynı ama içi çok farklı

direksiyon
    ekran
    idrive tuşu

Burda resmen bir güncelleme var...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-hatasiz-boyasiz-2011-model-borusan-cikisli-bmw-316i-premium-163895026/detay

güncelleme değil

navigasyoınlu tiplerde konsol ve direksiyon değişiyor e90 da

her soruma cevap verdiniz. Teşekkür ederim.
  • Önemli değil maksat bilgi paylaşımı
  • E90 kasa çöptür.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.