Şimdi Ara

BMW 1 SERİSİ F20 (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43.757
Cevap
308
Favori
2.902.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim. Henüz bilmiyorum desem çok mu komik olur :)) Aracı bugün aldım. Borusandan çıktım biraz dolaştım otoparka koydum. Ama kullanım klavuzundan bakıp söyleyebilirim :))
  • kendi sorumu kendim kaynatmışım..

quote:

Orijinalden alıntı: culers

arkadaşlar bi sorum olacak..

benim araba bazen geri vitese attığımda teklermiş gibi titreme yapıyor..

bunun sebebi ne olabilir..? her zaman olmuyor ama, arada yapıyor..

bu durum hakkında bir fikri olan?

araç; 2007 model 118i ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Kowalski -- 8 Haziran 2011; 12:58:23 >
  • Teslim alırken sormayı unuttum herhangi bir bilgide yazmıyor ama kullanım klavuzunda gözüküyor. 2011 Premium larda motoru otomatik durdurma özelliği varmı? Klavuzda böyle birşeyden bahsediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugi

Teslim alırken sormayı unuttum herhangi bir bilgide yazmıyor ama kullanım klavuzunda gözüküyor. 2011 Premium larda motoru otomatik durdurma özelliği varmı? Klavuzda böyle birşeyden bahsediyor.

Sizin araçta yok, düz viteslerde var diye biliyorum oda Türkiye de yok.
  • Anladım. Teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: RS7N

quote:

Teslim alırken sormayı unuttum herhangi bir bilgide yazmıyor ama kullanım klavuzunda gözüküyor. 2011 Premium larda motoru otomatik durdurma özelliği varmı? Klavuzda böyle birşeyden bahsediyor.

Sizin araçta yok, düz viteslerde var diye biliyorum oda Türkiye de yok.
  • quote:

kendi sorumu kendim kaynatmışım..

quote:

arkadaşlar bi sorum olacak..

benim araba bazen geri vitese attığımda teklermiş gibi titreme yapıyor..

bunun sebebi ne olabilir..? her zaman olmuyor ama, arada yapıyor..

bu durum hakkında bir fikri olan?

araç; 2007 model 118i ..

Banada bazen oluyor ama onemsemedim.
  • @culers:

Araç kaç kilometrede?
    Şanzıman yağı ve filtresini değiştirmeniz gerekebilir.
    Genelde yağ kalitesinde bozulma varsa geri vitese geçişte sarsıntı yapabilir.
    Dur-kalk trafiğe çok giren, sık sık ani hızlanma yapılan araçlarda şanzıman yağı daha çabuk bozulabiliyor.
    Hafif bir sarsıntı ise önemsemeyin normaldir.
    Özellkle eğimli bir yerde geri vitese geçiyorsanız biraz daha fazla sarsması da normaldir.
    Yine de ihtiyaten şanzıman yağını kontrol ettirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topgear

Dur-kalk trafiğe çok giren, sık sık ani hızlanma yapılan araçlarda şanzıman yağı daha çabuk bozulabiliyor.

aracım 47 bin'de..

bu cümle nokta atışı olmuş..

en kısa zamanda şanzıman yağını kontrol ettireyim..

teşekkürler..
  • Merhabalar,

Uzun bir araştırma ve arama süresinden sonra ve de burda 1 serisi ile ilgili yazılar ve bilgiler veren arkadaşlar sayesinde 2007 118i aracımı aldım. aldığım araç sarınım ender arçlardan biri. özellikleri bakımından öncelikle 143 bg, deri koltuk, profesyonel müzik sistemi, ön ve arka park sensörü, bluetooth telefon, başlıca önemlileri(hiçbirşey sonradan takma değil)

Kitapçığına baktığımda aracımda ısıtmalı koltuk, katlanır ayna ve konforlu giriş yok tabiki bide 7-8 inçlik ekran

Tekrardan burda bilgilerini esirgemeyen arkadaşlara teşekkürler ve bilgi paylaşımına devam edelim.
  • Benim araçda ilginç bir özellik buldum arabayı çalıştırın sonra geri kapatın anahtarı yuvasından çıkartın çalıştırma dügmesine basın araba çalışıyor.
  • Arabayı durdurup anahtarı çekip araçtan çıktıktan sonra bile Vites bölmesinde P pozisyonundaki ışık yanık kalıyor. Bu normal mi?
  • merhaba,

55.000 tl gibi bir rakama golf almayı düşünüyordum ama vw'nin naz yapmasından (aylarca sıra bekleme, espnin opsiyon olması vs) vazgeçtim.
    bmw'nin de bir ara ekşi sözlüğe verdiği reklamı hatırlayınca, 1 serisine bir bakayım dedim.

şu an; bütçemi zorlayarak eski kasa 1 serisinin en ucuz olanını (BMW 116i - 5 Kapı - Comfort) alabilecek durumdayım. (2. el düşünmüyorum asla)
    yeni kasaya malesef erişemem.
    eski kasa olduğu için de, muhtemelen stoktan hızlı teslim edilir diye düşünüyorum...
    aklıma takılan soru ise: değer mi?

tabi ki bir bmw olduğu için "prestij standart" ama; eski kasa olması düşündürüyor.
    bu olmazsa bilinen markaların bilinen c sınıfı modellerinden birini (golf, focus, astra vs) muhtemelen aynı fiyat seviyesinde (50k) alacağım.
    alternatiflerini düşününce, "eski kasa da olsa o bir bmw" demek ne kadar doğru olur?
    sizin yorumunuz nedir bu konuda?

bir de; bmw sitesindeki 24.861€ luk fiyat kampanyalı hali mi, yoksa bayiye gidince farklı rakamlar çıkabiliyor mu?

cevaplarınız için teşekkürler.

• Bence artik eski kasa alinmaz.Bmw 116i almadan once Golf V aracim vardi cok memnundum eger yeni kasa Bmw size pahali gelirse bu araca tek alternatif Golf olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmeta60 -- 10 Haziran 2011; 2:27:33 >
  • quote:

Arabayı durdurup anahtarı çekip araçtan çıktıktan sonra bile Vites bölmesinde P pozisyonundaki ışık yanık kalıyor. Bu normal mi?

Ayni sekilde start stop butonununda isigi yanik kaliyor belli zaman sonra isik sonuyor.
  • BMW sitesindeki fiyatlar normal fiyatlar, Borusana gittiğinizde kampanyalı fiyatları veriyorlar ama kampanyanın son tarihi bugündü (Uzatmazlarsa.) Örnek olarak sitede premium modeli 26500 Euro civarı. Ama borusana gittiğinizde 25000 Euro belki ölesiye pazarlık yapsanız 500 Euro daha kırdırabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: Ninjate

merhaba,

55.000 tl gibi bir rakama golf almayı düşünüyordum ama vw'nin naz yapmasından (aylarca sıra bekleme, espnin opsiyon olması vs) vazgeçtim.
    bmw'nin de bir ara ekşi sözlüğe verdiği reklamı hatırlayınca, 1 serisine bir bakayım dedim.

şu an; bütçemi zorlayarak eski kasa 1 serisinin en ucuz olanını (BMW 116i - 5 Kapı - Comfort) alabilecek durumdayım. (2. el düşünmüyorum asla)
    yeni kasaya malesef erişemem.
    eski kasa olduğu için de, muhtemelen stoktan hızlı teslim edilir diye düşünüyorum...
    aklıma takılan soru ise: değer mi?

tabi ki bir bmw olduğu için "prestij standart" ama; eski kasa olması düşündürüyor.
    bu olmazsa bilinen markaların bilinen c sınıfı modellerinden birini (golf, focus, astra vs) muhtemelen aynı fiyat seviyesinde (50k) alacağım.
    alternatiflerini düşününce, "eski kasa da olsa o bir bmw" demek ne kadar doğru olur?
    sizin yorumunuz nedir bu konuda?

bir de; bmw sitesindeki 24.861€ luk fiyat kampanyalı hali mi, yoksa bayiye gidince farklı rakamlar çıkabiliyor mu?

cevaplarınız için teşekkürler.

• Evet oda açık kalıyor ama sönüyor :) Ama bu P sönmüyor :)

quote:

Orijinalden alıntı: ahmeta60

quote:

Arabayı durdurup anahtarı çekip araçtan çıktıktan sonra bile Vites bölmesinde P pozisyonundaki ışık yanık kalıyor. Bu normal mi?

Ayni sekilde start stop butonununda isigi yanik kaliyor belli zaman sonra isik sonuyor.

quote:

Orijinalden alıntı: ahmeta60

quote:

• Arkadaslar 1.30i M Arac satin almak uzeriyim.eski kasa tabikide.acikcasi yeni kasalarini hic begenmedim.hele on taraflari rezillik.farlar resmen X1 den alinmis monte edilmis.2 beden buyuk vs..

Aracin fiyati 18.100 euro.

2007 model.Düz vites, 58bin km de.3.000cc motor 265 hp.
  • Burada BMW arayan arkadaşlrıma bir not. İkinci el alacaksanız BORUSAN sitesine bir göz atın. Çok az koşmuş temiz arabalar uygun fiyata mevcut. Arabaya karar verince gidip Avcılar da ayrıntılı inceleyin..Saygılarımla..ESKİ KASA ALINMAZ GİDİP GOLF BAKIN DİYEN ARKADAŞLARA NOT...Passatın eski kasası Bir yıl önce 42.000 liradan satıldı, bitti...Şimdi ikinci elde kaça satılıyor ? Bir bakın...Alanlar kardamı ? Zarardamı ?...
  • selam
    2006-2007 model 1.6 düz bulabilirsem almak istiyorum çevreden duyduğum çok yakıyo deniyo
    kullananlar yorum yapabilirmi? 70.000 civarı olursa muhetemel masraflar ne çıkar bakımda

teşekkürler
  • 1.16d söylentileri için BMW'ye mesaj attım gelen yanıt şu şekilde:

Öncelikle markamıza ve web sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

BMW 116 modellerin silindir hacmi 1995 cc olduğundan Türkiye'de 2 litre vergi dilimine dahil oluyorlar. Bu durumda ÖTV oranı %60 oluyor. Türkiye'ye gelişi mevcut olmuyor.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

BMW İletişim Merkezi
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.