< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kickergls -- 10 Ekim 2020; 13:34:45 > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kickergls -- 10 Ekim 2020; 13:34:45 > |
|
Yerli filmler yok! Yeni filmler eklenmiyor. Son olarak börü geldi. Ne arşiv olarak yerli film var, ne de yeni olarak. Çoğunu netflix aldı. Ücretsiz deneme yok! (Kaldırıldı) Sıfır bir olmasa inan üye oranı yarı yarıya düşer. Yani koca netflixi öldürmüşsün resmen :) Netflix aboneliğim yok. Blu tv de yok. Ama ikisinide denedim. Blu tv netflix gibi olması için 10 yıla ihtiyacı var. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 19 Nisan 2019; 18:58:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
| PC | | AMD Ryzen 7 7800X 3D İşlemci | | MSI MPG X670E CARBON WIFI AMD Anakart | | MSI GeForce RTX 4080 16GB GAMING X TRIO 16GB Ekran Kartı | | MSI MEG PROSPECT 700R MidT ATX GAMING KASA | | Samsung 1TB 990 PRO SSD | | Samsung 2TB 990 PRO SSD | | MSI MAG CORELIQUID C360 ARGB 360MM SIVI SOĞUTMA | | STEELSERIES Arena 7 RGB 2.1 BT Oyun Hoparlörü | | SAMSUNG 32&amp;quot; LS32BG850NPXUF 1Ms (GTG) 240Hz 4K CURVED MONITOR | | GamePower Saber RGB Mekanik Klavye | | Razer Basilisk V3 Pro RGB Kablosuz Mouse | | PC | | PLAYSTATION 5 | | NINTENDO SWITCH | | STEAM ID : ybilgili19|| PSN ID : ybilgili19 || NINTENDO FC : SW-5113-6672-0918 |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
blutv iyi demek için gerçekten çöp oğlu çöp olmak lazım. bir de netflix ile karşılaştırmış. eşek ile aslanı karşılaştırmak gibi birşey bu. az önce sırf the walkind dead dizisinin 10. sezonunu izlemek için üye oldum. bir de ne göreyim. sadece 10. sezonun 16. bölümü var. yani son sezonun son bölümü. amaç ne ilk gören a bak 10 sezon ve tüm bölümler var deyip üye olsun diye. tam bir türk malı firması yani. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biruye2uye -- 10 Ekim 2020; 1:32:38 > |
|
Hayır yok! Yerli dizilerde de sadece TV'de yayınlanmış dizilerde sansür olabiliyor. Misal Kuzey Güney dizisinde küfürler bipleniyor, o kadar! Onun dışında herhangi bir sansüre rastlamadım. |
|